Dusuk ve sonrasi

Hafize rabia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
178
42
13
24
Kızlar yeni düşük yaptım 5 haftalikti bundan sonraki süreç nasıl olur yasayan varmı birde hemen adet görmeden hamile kalan varmı acaba en sonra beta değerim 257 di şimdi sınırlanmışmidir bilmiyorum ama bazı gebelik belirtilerini yaşıyorum :/

Eski konulara bakınca daha pazartesi düşük yapmışsınız 3 gün içinde nasıl gebe kalacaksınız ben mi yanlış yorumladım acaba tuhaf geldi anlayamadim

Eski konulara bakınca daha pazartesi düşük yapmışsınız 3 gün içinde nasıl gebe kalacaksınız ben mi yanlış yorumladım acaba tuhaf geldi anlayamadim
Gebe ligi demiyorum dikkatli okursanız sevinirim 3 gün içinde zaten imkansız gebe kalmak sadece düşükten sonra yaşadığım hamile belirtilerini yaşıyorum demek isteidm

Gebe ligi demiyorum dikkatli okursanız sevinirim 3 gün içinde zaten imkansız gebe kalmak sadece düşükten sonra yaşadığım hamile belirtilerini yaşıyorum demek isteidm
Zaten beta hemen düşmez canım sıfırlanması malesef 10 günü buluyor hatta bazen geçebiliyor o yüzden belirtilerde sürüyor. Sonra ki surecte ise hemen diger ay hamile kalan cok duydum. Kuzenim regl olmadan hamile kaldi. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktorum korunmana gerek yok dedi.

Zaten beta hemen düşmez canım sıfırlanması malesef 10 günü buluyor hatta bazen geçebiliyor o yüzden belirtilerde sürüyor. Sonra ki surecte ise hemen diger ay hamile kalan cok duydum. Kuzenim regl olmadan hamile kaldi. Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım doktorum korunmana gerek yok dedi.
Beta düşmeden hamile kaliyonurmuki doktorum banada korunmadan devam et dedi

Beta düşmeden hamile kaliyonurmuki doktorum banada korunmadan devam et dedi
Sonuçta yumurtanız oluşursa neden kalınmasın ki. Zaten sizinde 1 haftaya falan sıfırlanır betanız ama mutlaka baktirinona çünkü forumda bandırmayıp yükselen arkadaşlar olmuştu. Bana doktorum sıfırı görene kadar vereceğiz kan demişti.

Sonuçta yumurtanız oluşursa neden kalınmasın ki. Zaten sizinde 1 haftaya falan sıfırlanır betanız ama mutlaka baktirinona çünkü forumda bandırmayıp yükselen arkadaşlar olmuştu. Bana doktorum sıfırı görene kadar vereceğiz kan demişti.
Yaaa batırayım ozmn yükselince ne.oluyor hamilelik devam mi ediyor

Yaaa batırayım ozmn yükselince ne.oluyor hamilelik devam mi ediyor
Sizin bebeğinizin kesesi göründü mu rahimde ? Eğer gördüyseniz ve düşük yaptıysanız sorun olmaz. Ama bazen bebek rahim yerine tüplere veya rahim dışına yerleşebiliyor bu dis gebelik oluyor. Ve riskli bir durum. Dış gebelikte de beta azalıp sonra yükselebiliyor

Sizin bebeğinizin kesesi göründü mu rahimde ? Eğer gördüyseniz ve düşük yaptıysanız sorun olmaz. Ama bazen bebek rahim yerine tüplere veya rahim dışına yerleşebiliyor bu dis gebelik oluyor. Ve riskli bir durum. Dış gebelikte de beta azalıp sonra yükselebiliyor
Benim gözükmedi 5 haftalikti beta binlere çıkmadığı için doktor 6 hastalıkta görücez demisti

Kızlar yeni düşük yaptım 5 haftalikti bundan sonraki süreç nasıl olur yasayan varmı birde hemen adet görmeden hamile kalan varmı acaba en sonra beta değerim 257 di şimdi sınırlanmışmidir bilmiyorum ama bazı gebelik belirtilerini yaşıyorum :/
Acaba neden düşük yaptınız. Bende 5 gün önce düşük yaptım benimkide 5 haftalıktı. Kanama ile düştü ve bu ikinci oluyor

Bu benim 4 ay içinde 2. Düşüğüm hala bende neden düşük olduğunu bilmiyorum. Ama hiç korunmadan devam etmek istiyorum. 30 yaşıma girdim endişelerim arttı
Doktara git bence araştırılsın neden düşük olduğu sonra aliskanlik olur tutunamaz hep

Acaba neden düşük yaptınız. Bende 5 gün önce düşük yaptım benimkide 5 haftalıktı. Kanama ile düştü ve bu ikinci oluyor
Kızlar 3 gün önce bende düşük yaptım 6 haftalık tı kalp atısıda vardı. Bianda kanamam başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. Yinr bebek düşmedi ama kalp atışı yavaşladı 3.günün sonunda kalp atısı durdu :( kürtaj oldum. Neden oldu bilmiyorum ağır kaldırmadım. Sadece kasığıma nasıl anlatayım gerinme hissi gibi bişey geldi sonra kanama başladı. İnanın çok üzgünüm bidaha nezaman hamile kalırız bilmiyorum. 4 yıldır olmuyordu benim ilk gebeliğim di

Merhabalar bende 1 yıldır bebek istiyoruz ve tedavi görüyordum hiç bir sorun yok ilk kez bu ay gebe kaldım beta yükselmedi düştü ve bebeğimde düştü ilk kez hamile kaldım hemen sonlandı çok acı bir durum allah isteyen herkese tez zaman da bebek versin 😔🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kızlar 3 gün önce bende düşük yaptım 6 haftalık tı kalp atısıda vardı. Bianda kanamam başladı hastaneye gittim sonra orda parça döktüm çokça. Yinr bebek düşmedi ama kalp atışı yavaşladı 3.günün sonunda kalp atısı durdu :KK43: kürtaj oldum. Neden oldu bilmiyorum ağır kaldırmadım. Sadece kasığıma nasıl anlatayım gerinme hissi gibi bişey geldi sonra kanama başladı. İnanın çok üzgünüm bidaha nezaman hamile kalırız bilmiyorum. 4 yıldır olmuyordu benim ilk gebeliğim di
Çok geçmiş olsun. Kötü şeyler yaşadık bana hep düşüğün ayağı ilerde hemen hamile kalırsın dediler 4 ay içinde 2. Ye kalmış oldum. Ama maalesef düşük oldu. Şimdi bana herkes sübyan muskası yaptır diyor öyle bişey yapan var mı

Back
X