Düşük ve Sonrası

sima3535

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
555
97
323
Düşük ve sonrası için sorucagınız soruları bu konu altında sorabılırsınız arkadaslar göremedım diye açtım.
Benim Merak ettiğim konu:26: düşükten sonra hamıle kalmıs anne adayları hamilelik belirtileri ilkiyle aynımı oluyor değişkenlik gösteriyormu önceden sancılıydı ama sonradan okadar da sancıyı hissetmedim vs gibi

23 haziranda 5,5 haftalıkken düşük yaptım kürtaj oldum ve 40gün adet olamayınca doktora gttm 2gün tarlusal içtim ,bitirmeden adet oldum ve hapı bıraktım.ve 6.günüm olmasına rağmen hala kanama var bu normal sanırım.düşük kürtaj hakkında herrr türlü bilgi konu forumlar ne vrsa 45 gündür araştırdım psikolojm bozulacatıktı artık baya abarttm çnkü araştırmayışimdi tek sıkıntı adetim bitse artık da çalışmalar başlasa hayırlısıyla

ben hiç birşekilde kürtaja basvurmadan kendılıgınde dusuk gerceklestı ve adetlerımın duzenı değişmedi aynen devam etti bu konuda sıkıntı yasamadım beniim arastırmalarımın cogunda kürtaj yada dusukten 2 ay sonra birlerşme öneriliyordu ben 5 aydır her ay beklıyordum gebemıyım gebe kalıcam mı dıye ama suanda sadece akışına bıraktım Allah herseyın iyisini biliir hayırlısı ile hamile kalmayı nasip etsın Allah diye düşünüyorum

amin.evet bizede doktor 2ay dedi.ama ben yine arastirmalarima gore 1regl bekleyim dedim.kontrole gittigimizde de regl olmadim diye gitmistim soyledim 2ay beklemeyecegimi..guldu hadi bakalim ozaman regl bitince folik asite basla dedi.yani olumsuz bisey olsaydi uyarirdi .hayirlisiyla insallah beklemeyiz saglikla nasip olur.size de bu ay insallah guzel haberi duyurmak nasip olur:)ben o duyguyu bile yasayamadim.hamilelik erken diye soylememistik kurtajdan sonra ogrendi ailelerimiz.onlardan ayri sehirde esimle yasadik atlattik bu sureci duygulari

benımde bilmedıler sonradan söyledım 4ay sonra falan

Bende kimyasal gebelik geçirdim 45 gün sonra adetim geldi sonrası hamile kaldım ama belirtiler aynı değildi inanamadım bile

Bende kimyasal gebelik geçirdim 45 gün sonra adetim geldi sonrası hamile kaldım ama belirtiler aynı değildi inanamadım bile

Belirtiler aynı değildi demişsiniz. İki gebeliğinizdeki farklar neler? Ben de geçen ay düşük yaptım, bir çocuğum var Allah bağışlarsa. İlk hamileliğimde çok klasik gebelik belirtilerinin hepsini tüm gebelik süresince yaşadım ama bu düşükte hiçbir mide bulantısı, kötü koku algılama, kusma, vb. gibi şeyler yaşamadım sadece uyku ve baş dönmem vardı. Sizdeki farklar neler?

ilk gebeliğimde düşüğümde yani ... Kasık batması halsizlik adet sancısı özellikle gece ağrıları uyamıyordum hepsini yaşadım ama bunda göğüslerimde damarlar belirgineşiyordu acaba mı dedim ama ihtimal vermemiştim çünkü 10 gün öncesi kan tahlili yapılmıştı birşey yoktu günüm geçti damarlar belirginleşiyordu ne ağrı ne sancı hiç birşey yoktu .... Halsizlik baş dönmesi bendede oluyor ama sıcaktan benimki tansiyonum düşüyor ama uyku ilk 3 ay zatten imkansız karşı koyman ben gene başladım çok uyumaya 1 ay rahattım şimdi gene uyuyorum her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…