Çok geçmiş olsun. Duygularınızı neden içinize atıyorsunuz? İnsanın dünyada ailesinden yakın kimsesi yok ki. Eşinizin anlayışlı olması lazım bu dönemde. Belki de siz duygularınızı bastırdığını için hırçınlaştınız. Ben de duygularımı bastırınca hep öyle olurumArkadaşlar öncelikle merhaba 12+6 da yogun bir kanamayla düsük yaptim aslinda dogal yollarla olmadı bebegin kalbi atıyordu kesesi yirtilmisti doktorum ilacla dusük yatirdı.23 nisanda yaptigim düsük sonrası cok üzüldüm hala kendime gelemiyorum bu süreci esime yansitmak istemiyorum ve herseyi icimde yaşıyorum.Bu surecte birbirimize daha anlayisli olup birbirimize destek olacaginizi dusunmustum.ama malesef dusukten sonra hersey cok degisti bana karşı davranışlari konusmaları surekli kavga ediyoruz bu surecte bu tarz olaylar yaşayanlar oldumu nasıl atlattınız. Bu konuda bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek gercekten hic bilmiyorum
Bilmiyorum tabiki bazen ani tepkilerim oluyor ama kırmadan dökmeden anlayışlı olmaya çalışyorum. Sadece bu süreç nasıl gidecek bilmiyorum simdiden kirmaya dökmeye basladik ve hic bisey eskisi gibi degil bana karsi herşeyi cok degisti artik neye uzulecegimi bilmiyorumÇok geçmiş olsun. Duygularınızı neden içinize atıyorsunuz? İnsanın dünyada ailesinden yakın kimsesi yok ki. Eşinizin anlayışlı olması lazım bu dönemde. Belki de siz duygularınızı bastırdığını için hırçınlaştınız. Ben de duygularımı bastırınca hep öyle olurum
Ben de Mart ayında 5,5 aylık doğum yaptım, bebeğimi kaybettim. Hâlâ her gün ağlıyorum. Duyguları yaşamak yanlış bir şey değil. Karşı taraf da bunalımda olabilir. O yüzden kontrol edemiyordur tepkilerini belki de. Oturup güzel güzel konuşmaktan başka çaresi yokBilmiyorum tabiki bazen ani tepkilerim oluyor ama kırmadan dökmeden anlayışlı olmaya çalışyorum. Sadece bu süreç nasıl gidecek bilmiyorum simdiden kirmaya dökmeye basladik ve hic bisey eskisi gibi degil bana karsi herşeyi cok degisti artik neye uzulecegimi bilmiyorum
Acını cok iyi anlıyorum allah yardimcimiz olsun allahim saglikli kucagina alabilecegin evlat nasip etsinBen de Mart ayında 5,5 aylık doğum yaptım, bebeğimi kaybettim. Hâlâ her gün ağlıyorum. Duyguları yaşamak yanlış bir şey değil. Karşı taraf da bunalımda olabilir. O yüzden kontrol edemiyordur tepkilerini belki de. Oturup güzel güzel konuşmaktan başka çaresi yok
Ben ikinci gebeliğimi isterken 6.haftada düşük yaptım 5 ay deneme sonrası olmuştu ama düşükle sonuçlandı. Normalde pek uzulmezdim kalp atışı biz duymamistik çünkü baştan sonlanan bir gebelik gibiydi. Ama nedense bı vuruldu içimiz. Eşimde benim halimden anladi sanırım üzülme tekrar deneyeceğiz ya dahada buyukken olsaydı ya doğumda kaybedenlerden olsaydık dahada kotulerini yaşayanlar var diye teselli etmeye çalışmıştı. Tabi benim psikolojim tam iyi değildi herşeye kızıyordum tartistigimzda oldu ama alttan almakta karşılıklı olarak fayda var geçici bir durum benim düşükten iki ay sonra sağlıklı gebeliğim oldu inşallah sizinde uzun surmezArkadaşlar öncelikle merhaba 12+6 da yogun bir kanamayla düsük yaptim aslinda dogal yollarla olmadı bebegin kalbi atıyordu kesesi yirtilmisti doktorum ilacla dusük yatirdı.23 nisanda yaptigim düsük sonrası cok üzüldüm hala kendime gelemiyorum bu süreci esime yansitmak istemiyorum ve herseyi icimde yaşıyorum.Bu surecte birbirimize daha anlayisli olup birbirimize destek olacaginizi dusunmustum.ama malesef dusukten sonra hersey cok degisti bana karşı davranışlari konusmaları surekli kavga ediyoruz bu surecte bu tarz olaylar yaşayanlar oldumu nasıl atlattınız. Bu konuda bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek gercekten hic bilmiyorum
Insallah canim ama biz biraz iyi degikiz anlamsiz bir sogukluk var ve cozulmuyor yani esim benden daha kotu suan anlamaya calisiyorum ama anlamda veremiyorum yani tabi cok uzulduk ama bende artik pskolojimi iyi hissetmiyorumBen ikinci gebeliğimi isterken 6.haftada düşük yaptım 5 ay deneme sonrası olmuştu ama düşükle sonuçlandı. Normalde pek uzulmezdim kalp atışı biz duymamistik çünkü baştan sonlanan bir gebelik gibiydi. Ama nedense bı vuruldu içimiz. Eşimde benim halimden anladi sanırım üzülme tekrar deneyeceğiz ya dahada buyukken olsaydı ya doğumda kaybedenlerden olsaydık dahada kotulerini yaşayanlar var diye teselli etmeye çalışmıştı. Tabi benim psikolojim tam iyi değildi herşeye kızıyordum tartistigimzda oldu ama alttan almakta karşılıklı olarak fayda var geçici bir durum benim düşükten iki ay sonra sağlıklı gebeliğim oldu inşallah sizinde uzun surmez
çok geçmiş olsun çok iyi anlıyorum sizi benimde 2 kaybım var 10 ve 13 haftalık çok zor bir süreç insani yoran yıpratan anlatamıyorsun kimseye içinde yaşadığın acının tarifi yok maalesef eşimle tartışmalarimiz oldu o dönemde inan sen nasıl yaşıyorsan acını esinde en az senin kadar üzülüyordur birbirinize karşı idareci ve hoş gorulu olmaya birbirinizi anlamaya çalışın al karşına konuş yoksa daha yıpratıcı oluyor konuşmadan çözemezsiniz içindede yaşama ağlamak istediğinde ağla bol bol dua et Allahtan sabır dileArkadaşlar öncelikle merhaba 12+6 da yogun bir kanamayla düsük yaptim aslinda dogal yollarla olmadı bebegin kalbi atıyordu kesesi yirtilmisti doktorum ilacla dusük yatirdı.23 nisanda yaptigim düsük sonrası cok üzüldüm hala kendime gelemiyorum bu süreci esime yansitmak istemiyorum ve herseyi icimde yaşıyorum.Bu surecte birbirimize daha anlayisli olup birbirimize destek olacaginizi dusunmustum.ama malesef dusukten sonra hersey cok degisti bana karşı davranışlari konusmaları surekli kavga ediyoruz bu surecte bu tarz olaylar yaşayanlar oldumu nasıl atlattınız. Bu konuda bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek gercekten hic bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?