Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum Kaynanam gilin tanıdığı çünkü... Ona gidersem Kaynanam gile söyleyecek tehlike varsa da. Dırdırını çekmek istemiyorum.Aralık 8de kontrolüm var ben asla istemem bebeğime zarar gelsin.bebeğim bir yana Kaynanam her kontrolde kuyruk gibi arkamda geziyor bir açığımı arıyor onun için endişeliyim.Canım dün bi konunu okumuştum yataktan düştüğüne dair ve endişelisin düşük yapmaktan korkuyorsan neden bir doktora görünmüyorsun sürekli düşüle ilgili konu açıyorsun ama burdaki herkesin durumu farklı bukadar endişe senin içinde bebeğin içinde iyi değil bi kontrol ol ve rahatla senin için söylüyorum yoksaki istediğin kadar konu açmakta serbestsin en azından için ferahlar Kalbimdeki korkudan kurtulursun
Başka doktora git?Doktorum Kaynanam gilin tanıdığı çünkü... Ona gidersem Kaynanam gile söyleyecek tehlike varsa da. Dırdırını çekmek istemiyorum.Aralık 8de kontrolüm var ben asla istemem bebeğime zarar gelsin.bebeğim bir yana Kaynanam her kontrolde kuyruk gibi arkamda geziyor bir açığımı arıyor onun için endişeliyim.
Acil lerde kadın doğum doktoru oluyor acile git kanaman falan varmı ağrı yadaDoktorum Kaynanam gilin tanıdığı çünkü... Ona gidersem Kaynanam gile söyleyecek tehlike varsa da. Dırdırını çekmek istemiyorum.Aralık 8de kontrolüm var ben asla istemem bebeğime zarar gelsin.bebeğim bir yana Kaynanam her kontrolde kuyruk gibi arkamda geziyor bir açığımı arıyor onun için endişeliyim.