Düşük yapan arkadaşlar bakar mısınız??..

Canım dün bi konunu okumuştum yataktan düştüğüne dair ve endişelisin düşük yapmaktan korkuyorsan neden bir doktora görünmüyorsun sürekli düşüle ilgili konu açıyorsun ama burdaki herkesin durumu farklı bukadar endişe senin içinde bebeğin içinde iyi değil bi kontrol ol ve rahatla senin için söylüyorum yoksaki istediğin kadar konu açmakta serbestsin en azından için ferahlar Kalbimdeki korkudan kurtulursun

Doktorum Kaynanam gilin tanıdığı çünkü... Ona gidersem Kaynanam gile söyleyecek tehlike varsa da. Dırdırını çekmek istemiyorum.Aralık 8de kontrolüm var ben asla istemem bebeğime zarar gelsin.bebeğim bir yana Kaynanam her kontrolde kuyruk gibi arkamda geziyor bir açığımı arıyor onun için endişeliyim.

Başka doktora git?

Ya eşimi telaşlandırmakta istemiyorum gidersem onunla gitmek zorundayım.Gurbete gelin geldim ben pek bilmiyorum buraları

Canim ben normal ayağim kaydi fayansa yapistim bir ay önce cuma günü doktora gittim bi sorun yok şükür hatta bir hafta önde şu an

merak etme canım Allahın izniyle bişey olmaz bebeğine. Allaha tevekkül et ona bırak herşeyi. tutanacak bebek zaten sen ne yaparsan yap tutunuyo. ama yiyecek ekmeği içecek suyu yoksa istediğin kadar dikkatli ol yine olmuyo. bende 5 kasımda 7 haftalık bebeğimi kaybettim. durduk yere kanamam başlamıştı. sonra artarak çoğaldı. sonra da kaybettim hayırlısı böyleymiş. kürtaj olmadım kendisi düştü. Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah.

Acil lerde kadın doğum doktoru oluyor acile git kanaman falan varmı ağrı yada

Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi

Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim

Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim

Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için

Bu normal bir kanama mı düşük için.
Dış gebelik korkum

Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi

Az önce

8 haftalik bebegimin kalp atislarini dinlemenin heyecaniyla gittigim doktorda neoldugunu bile anlamadan doktorumun malesef neyazikki kelimlerini aklimdan cikaramiyorum guzel bebegimin kalbi durmustu hemde gunler oncesinden.apar topar kurtaj olusum once ilacla verilen sancilar bebegimin an be an benden kopusunu hissetmek....ilk goz agrimi unutmam imkansiz hala ultrason goruntuleriyle avunuyorum Allah tez zamanda ins yeniden bebk sahibi olmayi nasip eder icimdeki bu sonsuz aci ve bosluk bir nebze olsun azalir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…