Slm Arkadaslar...
11haftalik hamileydim...
bastan itibaren hamileligim yolunda gitmiyordu,doktorun soyledigi ile benim regl tarihlerim tutmuyordu..ve bebegimin kalp atislarinin zayif oldugunu soylemislerdi...ara ara kanamalarim oldu ve son 6-7 gundur kahverengi akinti ile karisik kanamalarim oldu sancilarimdan duramadim ve acile zor yetistik....megerse dusuk yapiyormusum ve icerde parcalar kalmis once doktorlar kurtaj dediler ben istemiyorum dedim cesaret edemedim tamamen bayiltacaklardi cok korktum...
sonra dediklerki 1hafta bekleyelim parcalar dusmezse yapalim..cok korkuyorum....dusuk yapan arkadaslar herkes muhakkak kurtaj oluyormu?cok mu zor bir operasyon bana destek ve yardimci olursaniz cok sevinirim....hepinize cok gecmis olsun....Allah isteyen herkese bana da hayirli saglikli evlatlar nasibeylesin.....sevgilerimle...
merhabalar yazinizin uzerinden cok zaman gecmis goruyorum ki Allah bagislasin bir oglunuz olmus. ben de 3 dusuk ve 1 bos gebelik gecirdim ve umudum kalmadi.sizin nasil oldu diye soracaktim.ben şu an 4. düşüğümü yaşıyorum, pazartesi kürtaj olacağım. diğer 3'ü de kürtajla alındı. korkacak hiçbir şey yok, kısa bir işlem, anestezi altında olacağın için hiçbir şey hissetmiyorsun. düşük sancısı daha kötü bence. ama bu arada ruhun ne oluyor onu da ancak yaşayan bilir tabii. benim son bebeğim 9. haftada öldüAllah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?