- Konu Sahibi tugbacozar
- #1
gelin burada dertleşelimmm.mutluluklarımıızı paylaşalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiğimiz hayırlı olsun.
ben de 13 ekimde düşük yapıp kürtaj oldum.
doktorum korunma vermedi ilk adeti gördükten sonra korunmayı bırakabilisiniz demişti.
bu ay ovulasyon gününe felan da denk getirdik ama tutmadı.inş. şubatta tutar!
topiğimiz hayırlı olsun.
ben de 13 ekimde düşük yapıp kürtaj oldum.
doktorum korunma vermedi ilk adeti gördükten sonra korunmayı bırakabilisiniz demişti.
bu ay ovulasyon gününe felan da denk getirdik ama tutmadı.inş. şubatta tutar!
İnşaallah cümleten tuttururuz.7 yaşında bi oğlum var ama ben de 4 aralıkta 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum.Bana 2 ay dedi doktor.5 ocakta adet oldum bitti.Bir ay daha beklesem mi niyeti bozsam mı bilmiyorum.![]()
merhaba kızlar topıgınız hayırlı olsun.
ben de dusuk yaptım ve ardından da korunmadım.daha dogru u kalbı durdugu ıcın 8 haftalıkken kurtaj oldum.doktorum bır sefer korun sonra gerekmez dedı.herkes hemen hamıle kalırsın dedı.
ben kurtajı gecen sene 11 ocakta oldum.hıc korunmadım ama malesef hala bebek falan yok.bu ay asılama yaptıracagım.ınsallah sızlerın hemen olur.bende asılamadan umıtlıyım ınsallah tutar.kısmet gercı boyle seyler zamanını beklıyor sanırım.hepınıze gecmıs olsun ve ınsallah kısa zamanda bebısler gelır arkadaslar.
slm arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsunbende ekimin son haftası düşük ve ardından kürtaj oldum yaklaşık 13 gün kanamam sürdü.doktorum sadece 1,5 ay kesinlikle eşinle birlikte olmuycaksın ama sonrasında korunmadan devam edebilirsin dedi ve ben kürtaj sonraki ilk adetten sonra hamile kaldım çarşamba doktora gidicem.allah isteyene tez zamanda önce göbişine sonrada kucağına versin.
![]()
aminnnnnnn canım benim...gerçekten doktor o kadar önemli ki.....sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum...iyi geceler canım....:2:çok sevındımmmm:)mutlulugunuz daim olsunnnn.doktorlarımıza guvenmelıyız.tabıkı dedıklerını yerıne getırmeliyz.uygulamıssın da senı tebrık edrm cnm.rabbım sağselamet kucagına versın
aminnnnnnn canım benim...gerçekten doktor o kadar önemli ki.....sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum...iyi geceler canım....:2:
aminnnnnnn canım benim...gerçekten doktor o kadar önemli ki.....sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum...iyi geceler canım....:2:
tünaydın olsun canım naptın inşallah güzel bir haber verirsin bizlere
:82:canım üzme kendini hayırlısı olsun diyelim çalışmalara ara vermeden devam etmek lazım.bende bu ay tutmasaydı ovulasyon testlerinden almayı düşünüyordum,acaba dönemimi tutturamıyoruz diye..ama bir kaç topikte soğan kürünü okumuştum...ne kaybedersinki canım bi dene bakalım...![]()