ALLAH yardımcın olsun cok zor bır durum yaşayan bılır.. 2 kurtaj oldum bırde kanama ıle dusuk yaptım ılk kurtajım canlı oldu ıkıncı anestezi ile cunku çökmüştüm beyın olarak 2 yıllık evlıyım eşim bebek delisidir ama gel gelelım nasip olmadı bır tane evlat ama hayırlısı ve ben 3 düşük oldugu için arastırma hastanesıne yönlendırıldım kan pıhtılasmasımı vıtamınsızlıkmı herneyse bulunsun sorun dıye hala cevap beklıyorum ve hamıle ınsan görmeye karnını seven ınsan görmeye dayanamıyorum... hayatımın en zor gunlerıydı o gunler içime kapandım sessizce agladım ama ne oldu pıskolojım bozuldu dedım bu böyle gitmiyor kendıne gel kızım ben aslında kendınden emın guvenılır adım atan bır kadınım yıkılmayı kendıme yakıstırmadım en son nısanda dusuk yaptım en son ogun agladım tuvalette dusuk yaparken hıckıra hıckıra sonra hıc aglamadım haa bazen aglmaya ıhtıyac duyuyorum keske aglayabılsem yada yıkılıp bırı benı kaldırsa gucluyum dıye kendımı tutmasam diyorum ama en ıyısı pıskolojını duzeltmek kendın yapabılırsın bunu nasılmı
hayırlısı böyleymıs sınav dunyası bu şükretmek ıcın buyuk fırsat bu bıze ben böle dusunuyorum ve avunabılıyorum... butun arkadaslarım hamıle nerdeyse bırı değil sadece ve hepsı kalp atısını duyduk eşim söle dıyor sunu aldık bunları dınlerken bıle içim sızlıyor ama dınlerken bıle ne guzel adınıza sevınıyorum dıyebılıyorum mutlu olabılıyorum onlar benım gıbı acı cekmıyor ıyı nıyetle yaklasabılıyorum... kendıne acı verme ıyı ol iyi düşün sımdı herkesın basına gelıyor yılma yıkılma hayat nıye var mucadele etmek ıcın sukretmek ıcın...