Düşük yapan birinin kanaması nasıl bir miktarda olur

tarcinlipasta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
80
35
3
26
Selamlar gebeliğin 5.haftasında düşük nasıl anlaşılır ? Kanama kaç gün sürer ve yoğunluğu nasıl olur acaba aranızda bu kötü durumu yaşanlar varmı arkadaşlar ?

Selamlar gebeliğin 5.haftasında düşük nasıl anlaşılır ? Kanama kaç gün sürer ve yoğunluğu nasıl olur acaba aranızda bu kötü durumu yaşanlar varmı arkadaşlar ?
Düşük yapıp yapmadığını kan testi ile anlayabilirsin canım.
Kimsenin kanama yoğunluğuna ve gün sayısına bakarak karar vermen pek sağlıklı olmaz.

Kahverengi leke halinde başlar sonra miktarı giderek artar agriyla beraber kan kirmiziya döner ve düşük olur

Düşük yapıp yapmadığını kan testi ile anlayabilirsin canım.
Kimsenin kanama yoğunluğuna ve gün sayısına bakarak karar vermen pek sağlıklı olmaz.
Şuan tatildeyim ve yarın dönücem anca cumartesi günü gidicem doktora ama benim 2 gün bile sürmedi yani şuan da kesildi mesela bugün arada bir küçük küçük kahverengi akıntı geliyor sadece

Kahverengi leke halinde başlar sonra miktarı giderek artar agriyla beraber kan kirmiziya döner ve düşük olur
Ben 5haftalık hamileyim şuan tatilde olduğum için doktora gidemedim yaklaşık 2 gün sürdü yani ilk başta kırmızı gibi sonra açık pembe sonrafa kahverengi tabi miktarları da az ve bugün kesildi cumartesi gidebileceğim doktora inşallah bebeğim sağlıklıdır

Geçmiş olsun. umarım ciddi birşey yoktur. Benim de iki gün önce oldu. 5+3te. Sanırım kaybettim çünkü kese de görülmedi sonrasında. İki gün sonrasına tekrar çağırdı doktor ama benim hiç ümidim yok. Kan testim de 800küsür çıktı. Halbuki 2000lerde olması gerekirdi.:(

Back
X