Düşük yapan oldumu

Benim öyle oldu canım. Adet kanaması gibi kanamalarım oldu bir gece ateşledim sadece. Çok ağrı vs hissetmedim

2 defa evde düşük yaptım maalesef 1. Si çok. Zorluydu o sancılarim dakikasi azaldigi zaman sık sık giriyordu kanama normaldi fazla değildi düştükten sonra ağrım hafifledi
2. Sinde çok az lekelenmem vardı kontrole acile gittim doktor bebek yok dedi düşmüş fark etmedim.
Rabbim tekrar yasatmasin bana da başka kisilere de

Ben ilk gebeliğimde düşük yaptım. Hastaneye gitmedim ağrım gün içinde başlamıştı, akşama doğru adet kanamasına döndü, gece sancılarım sıklaştı düşük yaptım.. Hastaneye sabah gittim parça kalmış mı diye bakılması için.

1.sinde hastaneye gittiniz mi

Ben 2 hafta önce düşük yaptım.7 haftalikti bebek.2 gun sonra kalp atışı için gidecektim.Kanama başlayınca gittim bebek düşmüş gebelik kalıntıları var dedi doktor.Kurtaja gerek görmedi ilaç verdi parçalar onunla düştü.1 ay bekle hamile kalabilirsin dedi.Tekrar kalmışmi diye gittim kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…