Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimyasal mi kürtaj mi canim.benimde son adet tarigim 28 aralikti tets yaptim pozitifi gördüm ama sekizinde adwt basladi kimyasalmis.kanamanin basladgi gunden hesapliymssn kac gunde bir oluyosan o tarih cikiyoms.ama bazen bes on gun gecebiliyoms bende subatin onu gibi bekliyrm adetimiKızlar ben aralıkta düşük yaptım 29 günde bir adet oluyordum ocakta ilk adetim bekledim 9 Ocak oldu ve 33 günde oldum şimdi bu şubatta eski adet tarihine göre mi olurum yoksa geç mi olurum yine kafam karıştı ya
Canım sen eski adet tarihini baz al geç olabilir erkende olabilir rahimin dengesi bozulabiliyoKızlar ben aralıkta düşük yaptım 29 günde bir adet oluyordum ocakta ilk adetim bekledim 9 Ocak oldu ve 33 günde oldum şimdi bu şubatta eski adet tarihine göre mi olurum yoksa geç mi olurum yine kafam karıştı ya
Evet öyle yapım bir adetim geçti zaten düşükten sonra ki sadece bu ayı merak ettim yumurtlama gunu de karıştı 33 güne hesaplarsam bugün yarın 29 güne hesaplarsam 24 dydu takvime göreCanım sen eski adet tarihini baz al geç olabilir erkende olabilir rahimin dengesi bozulabiliyo
Evet öyle yapım bir adetim geçti zaten düşükten sonra ki sadece bu ayı merak ettim yumurtlama gunu de karıştı 33 güne hesaplarsam bugün yarın 29 güne hesaplarsam 24 dydu takvime göreCanım sen eski adet tarihini baz al geç olabilir erkende olabilir rahimin dengesi bozulabiliyo
Bu adetinide olursan geri düzene biner.Evet öyle yapım bir adetim geçti zaten düşükten sonra ki sadece bu ayı merak ettim yumurtlama gunu de karıştı 33 güne hesaplarsam bugün yarın 29 güne hesaplarsam 24 dydu takvime göre
Evet öyle yapcam sanırımBu adetinide olursan geri düzene biner.İnan onu bnde bilmiyorum bn eskiye göre hesaplamistm ama hamile kalmadm sn ikisini de degerlendir
Evet öyle yapcam sanırım![]()
Geçmiş olsun canım şuan hamilesin ama demiBen 8. Haftada kalbi durduğu için operasyona girdim. Sonra da adetimin düzelmesi daha doğrusu düzene girmesi 1.5 seneyi falan buldu ortalama. Normalde 28 günde bir olurum, ama o dönem ya erken oluyordum ya geç.
Canım eski haline döner 30-35gün sürer normalde ilk adetin gelmesi sonraki ay düzene biner 7şubat bat olarak alabilirsinBen kürtaj olmadım kendim düşürdüm gelismemisti 6 haftalikti Aralık 9 da başladı 6 gün sürdü normal adetim gibi sonra Ocak da ilk adetimi gördüm yine normal aynı günüm gibi sürdü 6 gün sadece geç oldum 33 gün sonra acaba bu ay kendi adet düzenime göre mi olurum yada yine geç mi ondan bilemedim yada hamile olursam bilmiyorum geçen ay denemedik ama bu ey denedim merak ettim
Anladım canım yani bu ay 8 Şubat o zaman 29 günde bir oluyordum çünkü normal de düşükten sonra 33 gün oldum bu ay düzene girer umarımCanım eski haline döner 30-35gün sürer normalde ilk adetin gelmesi sonraki ay düzene biner 7şubat bat olarak alabilirsin
Bu ay 31çekiyo diye 7şubat dedim canım ☺Anladım canım yani bu ay 8 Şubat o zaman 29 günde bir oluyordum çünkü normal de düşükten sonra 33 gün oldum bu ay düzene girer umarım
Bu ay 31çekiyo diye 7şubat dedim canım ☺