dusuk yapanlar bakar misiniz?

Eva2808

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
91
4
296
Diğer
merhaba arkadaslar ben bugun itibariyle 5+4 Gunluk hamileyim cuma gunu doktor idrar testi yapti yeni baslayan bir hamilelik dedi benim sorum bir haftadir tuvalet sonrasi silerken kagida kahverengi lekemi akinti mi neyse bulasiyordu dunde kan vardi ama az sadece silerken damlamiyordu yani bel agrimda oluyor arada ...eger dusukse bu haftalarda parca gelmesi mi gerekiyor...yada nasil oluyor bu dusuk yasayanlar bir zahmet paylasirlar mi? iki saat sonrada doktorda randevum var bakalim hayirlisi:)oyle yada boyle bu belirsizlik beni mahvediyor var mi yok mu dusdumu dusmedi mi son iki saat...simdiden tesekkurler:)

merhaba arkadaslar ben bugun itibariyle 5+4 Gunluk hamileyim cuma gunu doktor idrar testi yapti yeni baslayan bir hamilelik dedi benim sorum bir haftadir tuvalet sonrasi silerken kagida kahverengi lekemi akinti mi neyse bulasiyordu dunde kan vardi ama az sadece silerken damlamiyordu yani bel agrimda oluyor arada ...eger dusukse bu haftalarda parca gelmesi mi gerekiyor...yada nasil oluyor bu dusuk yasayanlar bir zahmet paylasirlar mi? iki saat sonrada doktorda randevum var bakalim hayirlisi:)oyle yada boyle bu belirsizlik beni mahvediyor var mi yok mu dusdumu dusmedi mi son iki saat...simdiden tesekkurler:)

Büyük olasılıkla miniğin rahime tutunma kanamasıdır , kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum , hayırlı olsun şimdiden...

sonucu yazarmısınız bende 4 haftalık gebeliğim var 4 gündür kanamam var doktor düşük tehlikesi dedi ama yinede merak ediyorum bebeğime bişey olacakmı diye

kızlar aynı şeyleri yaşamış biri olarak size tek tavsiyem stres yapmayın. duracaksa duracaktır gidecekse gidecek üzülmek sonucu değiştirmeyecek dr öyle demişti. "bebeğin sağlıklıysa bir şeklide sana tutunacaktır ama sağlıksız bir gebelikse gitmesi belki daha iyidir" dedi. o sebepten üzülmeyin ben o dönem hep en azından hamile kalabilidim terar kaılırım die şükrettim. bebeğime bişey olamdı ama yaşadığım stres yanıma kar kaldı o yüzden siz yapmayın akışına bırakın dinlenin bol bol kalp atışları duyuldumu ondan sonrası daha rahat merak etmeyin. inşllh allah kısmet eder gebelikleriniz devam eder öününzde daha ne stresli ve güzel günler var :))

doktora gittim sali gunu, doktor idrar testi yapti tekrar sonuc negatif dedi ama ben inanmadim cunku 10 gun gecikmisti ve butun belirtileri tasiyordum yuzde yuz emindim doktor o ara ara kanamalar adet olacaksin gecikmislerdir dedi.ben yine israr ettim bes dk sonra idrar testine tekrar bakti ikinci cizgi belirginlesti ilk doktor kontrolundekide ayni sonucu vermisti ilk dk cikmadi ne hikmetse...bende kanimi alin bakin dedim.ayni gunun aksamida adet gordum.ama genel itibariyle kesik kesik rengi acik canli bir kirmiziydi.bugunde kanin sonucu cikti doktor pozitif dedi ama tekrar pazartesi gel kanini alip kontrol edelim dedi cok enteresan dedi.ya ben bu ustune gorme dedikleri seyi yasiyorum yada ben hamileydim kandada cikti o kan verdigim gunun aksami adet oldum oda gitmistir bu benim teorim pazartesiye dogrulanir...iki gun daha bekleyecem anlayacaginiz...

Back
X