Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çok yeniydi keseyi goremedi dün sağlıklıysa çarşamba gorebiliriz demişti kanamam basladi telefondan aradım gel demedi kan verebilirsin dedi sadecw ona göre kesin düşük diyebilirim dedi. Ağrım yok adet kramplarim var sadeceÖncelikle çok geçmiş olsun,Doktora gitmediniz mi kendi başınıza mı düşük yaşıyorsunuz zor olmalı öyleyse ve kaç haftalıktı. Allah sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah hepimize.. Benimde 9haftalık iken lekemin gelmesi sonucu doktora gitmemle ve hiç gelişemediğini söyledi düşük yaşıyorsunuz dedi,sonra kürtaj olman lazım dedi ve kürtaj oldum.3 ayı geçti toparlandım artık neşem enerjim yerinde çok şükür,yine yeniden bebek düşünmeye başladık bile bakalım hayırlısı..
Belki yeni oluştuğu için bu kanamayı yaşıyorsunuz Yani yerleşme kanaması olabilir belki, acaba yoğun mu kanamanız,doktora gitseniz belki ona göre bi önlem tedavi yaparlar.Benim çok yeniydi keseyi goremedi dün sağlıklıysa çarşamba gorebiliriz demişti kanamam basladi telefondan aradım gel demedi kan verebilirsin dedi sadecw ona göre kesin düşük diyebilirim dedi. Ağrım yok adet kramplarim var sadece
Benim çok yeniydi keseyi goremedi dün sağlıklıysa çarşamba gorebiliriz demişti kanamam basladi telefondan aradım gel demedi kan verebilirsin dedi sadecw ona göre kesin düşük diyebilirim dedi. Ağrım yok adet kramplarim var sadece
Yoğun bildiğiniz adet kanı parçalıBelki yeni oluştuğu için bu kanamayı yaşıyorsunuz Yani yerleşme kanaması olabilir belki, acaba yoğun mu kanamanız,doktora gitseniz belki ona göre bi önlem tedavi yaparlar.
Ama yapabilecegimiz bisey yok keseyi gormedik diyor doktorum düşüyorsa sagliksizdir dedi gelin demedi çarşamba kontrolum. Zaten 3. Doktorum gebeligimi ogrendigimden beri geziyorum kese gozukmedi halaEvde vakit kaybetmeseniz de bi doktoramı gitseniz acaba.
Sacmalik bence benimde 4 bucuk haftalikken kanamam olmustu keseyi gormemistik acile gittim hemen kan verdim bide ultrsanda kucuk bi kese gorunuyo demişti doktor hemen ilac yazdi cok sukur atlatk o gunleri bence git bi bak kan ver dusmusse zaten dusuk yapiyosundr bide benimde ayni adet kanamasi gibiydi bilgin olsun progestn aldiktan sonra durmustu kanama.Kızlar daha çok yeni hamileydim sağlıklıysa çarşamba keseyi gormem lazim demişti doktor ama bu sabah adet oldum. Aradığımda dusukse de sagliksizdir dedi. Peki sizin nasıl oldu nasıl iyi hissettiniz ve ikinci hamileliginiz ne kadar süre sonra oldu
3. Doktorum aciklama yaparak anlatıyor ve ilgilendi. Keseyi gormeden bisey diyemem diyordu varsa çarşamba gorebilirim dedi adet günüme göre kan degerimde düşükmusBence doktorunu degis
Acile gitsem aliyorlar dimi kan kanamam var çünkü halaSacmalik bence benimde 4 bucuk haftalikken kanamam olmustu keseyi gormemistik acile gittim hemen kan verdim bide ultrsanda kucuk bi kese gorunuyo demişti doktor hemen ilac yazdi cok sukur atlatk o gunleri bence git bi bak kan ver dusmusse zaten dusuk yapiyosundr bide benimde ayni adet kanamasi gibiydi bilgin olsun progestn aldiktan sonra durmustu kanama.
Vakit kaybetmeden en yakinndaki acile git alıyorlar tabiki deAcile gitsem aliyorlar dimi kan kanamam var çünkü hala
Hemen gidiyorum doktorlarada güven yok cidden bana hiç böyle bilgi vermediSiz doktora gitmeden bilemezsiniz ki düşük mü değil mi, yakınlarımdan biri de zamanında aşırı kanama yaşamış doktora gidiyor ilaç ve dinlenme ile tutunuyor ve gelişiyor sağlıklı bi şekilde de olmuş büyüttü bile yani çocuğunu. Sizede belki serum iğne tedavisi yapacaklar lütfen geç olmadan gidin.
İnşallah dualarini esirgemeyinİnşallah güzel haberlerinizi alırız bizlere de haber edin lütfen
Pihtilimiydi peki sizin kaniniz yoğun adet gibi miSacmalik bence benimde 4 bucuk haftalikken kanamam olmustu keseyi gormemistik acile gittim hemen kan verdim bide ultrsanda kucuk bi kese gorunuyo demişti doktor hemen ilac yazdi cok sukur atlatk o gunleri bence git bi bak kan ver dusmusse zaten dusuk yapiyosundr bide benimde ayni adet kanamasi gibiydi bilgin olsun progestn aldiktan sonra durmustu kanama.