Düşük yapanlara umut olsun, Pembehera hamile...

pembehera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
1.449
16
116
İstanbul
nisan 2010 annesi olarak tanışmıştım kk ile, nereden bilebilirdim ki boş gebelik diye birşey olduğunu, kürtajın kaçınılmaz olduğunu ve benim başıma geleceğini...
sonlaralı aynı dertten kaç kişinin muzdarip olduğunu, neden ben diye sormanın ne kadar anlamsız olduğunu öğrendim kk sayfalararında.
kafamdaki tilkileri kovmaya çalışırken daha, birdaha normal olmayan gebelik yaşamamak için el açarken yaradana, isteyerek ama korkarak biraz da, tekrar hamileyim...ama itiraf etmeliyim ki korkularım sevincimin çook önünde bu sefer ve çok şey bilmenin kimi zaman hiçbirşey bilmeyip akışına bırakmaktan daha kötü olduğunun farkındayım...
tüm bebeğini kaybedip kürtaj olmak zorunda kalan, düşük yapan, bebek için uzun zamandır uğraşan arkadaşlar, sizler için dua ediyorum, ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimiz için...
kendim ve sizler için sağlıklı hamilelikler geçirmek dileğiyle...opuyorumnanaktan

canım ALLAH tamamına erdirsin bende 18 şubatta anne olacaktım ama düşük yaptım
benim içinde dua et 18 şubata tekrar hamile olayım
günler yaklaştıkça canım acıyo inşallah bebiş gelir

Allah tamamını erdirsin,hayırlı olsun.
oFFF YAA.6 aydır uğraşıyorum kürtajdan beri.Darısı başıma..:Saruboceq:

canım ALLAH tamamına erdirsin bende 18 şubatta anne olacaktım ama düşük yaptım
benim içinde dua et 18 şubata tekrar hamile olayım
günler yaklaştıkça canım acıyo inşallah bebiş gelir

Ah be güzelim.Seni o kadar iyi anlıyorum ki.15 Ocak günü yani 3 gün önce ben de doğum yapacaktım.Herşey yolunda gitseydi:çok üzgünüm:
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.Beklediğimize değsina.s.

inşaallah arkadaşlar, ALLAH tez zamanda sağlıcakla nasip eder dilerim hepimize anne olmayı...
bizim gibi bir ya da birkaç kayıpla hamile kalınca, doğum anına kadar rahatça sevinmek ne yazık ki yok...ALLAH daha büyük dertlerden korusun, ne diyelim.
ALLAH isteyen tüm herkesi, bebeğini cennete uğurlayan anneleri, hamile kalmak için çaba sarfedenleri sağlıcakla ve hayılısıyla yavrularına kavuştursun, dualarım hepimiz için...

evet bende 11 ekimde kürtaj oldum 9 haftalıktı bebeğim ve kalbi durdu... neyse hatırladıkca hala cok kotu oluyorum... bu acı deneyim bende hamilelik korkusu baslattı tekrar denemekten bile korkuyorum ama bebegim olsun cok istiyorum. allah her isteyene saglıklı bir hamilelik ve saglıklı bebisler nasip etsin..

allah kucagınıza almayıda nasip etsin inşallah

canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin inş. sağsalim kucağına alırsın bende ağustosta düşük yaptım şimdi 4 aylık hamileyim eğer bu bebek gelmeseydi eşimde bende kendimize biraz zor gelirdik ama tabi Allah bizden daha iisini biliyo werende alanda o taktir etmiş inş. bu bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Allah hiçbirimize böyle taşıyamayacağımız yük wermesin benimde dualarım sizinle kızlar en yakın zamanda tattığım sewinci yaşamanız dileğiyle..

ben de 25 eylülde kürtaj olmuştum kızlar, kanamam başladığında ramazan bayramıydı.
bir hafta kalp atımı ve kendisi görülür diye o halde bekledik, sonuç nafile...hayırlısı olan buydu belki, allın yazgımız, ALLAHın takdiri...
şimdi de aynı şeylerin tekrarlanması en büyük korkum, ALLAH hayırlısını nasip etsin hepimiz için, sizleri de sağlıcakla yavrularına kavuştursun...

canım tebrik ediyorum seni.
görünce hemen dikkatimi çekti.
sen bizim boş gebelik sayfasına gelip bilgi almıştın bizlerden
benim nickim değişti gerçi. yapraknildim o zaman.
Allah dualarımızı kabul etmi ne güzel bak tekrardan hamilesin.
inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip olur.

inşaallah ilaydacığım biliyorum seni yapraknildin :)
ALLAH razı olsun, ALLAH hepimize sağ salim anne olmayı nasip etsin, çocuğu olanlara,sizlere de evlatlarını bağışlasın inş...
öptüm canım

Back
X