Düşük yapanlara umut olsun, Pembehera hamile...

canımbende boş gebelık gecırdım bır bucuk ay once doktorum 3 ay korun dedı o uc ay nasıl geçicek merak ediyorum sen ne zamn sonra hamıle kaldın canım bende korkuyorum tekrar aynı seylerı yasarım dıye...

canımbende boş gebelık gecırdım bır bucuk ay once doktorum 3 ay korun dedı o uc ay nasıl geçicek merak ediyorum sen ne zamn sonra hamıle kaldın canım bende korkuyorum tekrar aynı seylerı yasarım dıye...

3 ay korundum, korunmayı bırakır bırakmaz da hamile kaldım canım ALLAH'a şükürler olsun.yani 25 eylül kürtaj,24 aralık da sat canım.
merak etme, ben de korunma süresi nasıl gececek diye sızlanıp dururdum ama hemen geçti çok şükür. folik asit almayı ihmal etme, sağlığına dikkat et ve dua et. herşeyin hayırlısı olsun...
bu arada ben de korkuyorum, hamile kalmak değil önemli olan sağlıkla doğum yapıp, sağlıkla bebek sahibi olmak. dualarımız bu yönde...
ALLAH daha büyük dertlerden korusun hepimizi.

Son düzenleme:
dualarım tüm bebeğini kaybeden ve tekrar sağlıkla bebeğine kavuşmak isteyen, hamile kalmak için çaba sarfeden herkes için...

kızlar bir umutta benden olsun 7 ay sonra çift çizgiyi gördüm
ALLAH ıSTEYEN HERKESE VERSıN
UMARIM BANADA BAĞIŞLAR

bulut sananda hayırlı olsun canım alah saglıcakla kucagına aldırsın

cnm rabbim kucagna almayı nasip etsn inşallah.....:Saruboceq: nekad zor biliorm ve tekrar sahip olablmek nedir bilemiorm:sinifsinif: inşallah tekrar nasip olur banada...saglıklı hamilelk geçirmen dileğiyle..:Saruboceq:Şeniz

allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin hepimize kucaklarımızı boş bırakmasın bir daha. tüm hamişler banada dua edin nolur:)

tebrik ederim canim allahim insallah tamamina erdirir bu sefer.bilirim ne demek oldugunu bu acinin ben de 1 kasimda 4 aylik oglumu kaybettim bende 2010 nisan annesi olacaktim.erken dogum de dusuk de ne dersen de oglum ellerimden kayip gitti unutamiyorum onu hala.ama ben bir anneyim yavrumu alip koklayip opemesemde ben anneyim iste.cok korkuyorum ben bir daha ayni seyi yasarim diye cok zor gunlwer atlattim ve atlatiyorumda ne olursan dua et bizler icinde rabbim bizede nasip etsin lutfen dualarini esirgeme.kendinede bebege de iyi bak canim.

Hayırlı olsun tatlımm..

Anne olmak çok çok güzel bir duygu...

Sağ salim kucağına almak da nasip olur inş.

Back
X