Düşük yapanlardan yardım istiyoruum

Öncelikle çok gecmiş olsun. Umarım yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. Ben de kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kürtajdan sonra bir sıkıntı çekmedim 30. Gün regl oldum. Ama ilk zamanlarda vaktinde olmaması normal. Öyle durumla karşılaşırsanız kafanıza takmayın.

Ben düşük yapmadımda kürtaj oldum 32 gün sonra. Kürtaj düşükten daha zarar vermesine rağmen adet zamanında geldiğine göre düşüktede aynıdır bacım fakat içinin iyi temizlenmesi parça kalmaması lazım
Adet 30-40 gün arasında gelir
Geçmiş olsun

Ben düşük yapmadımda kürtaj oldum 32 gün sonra. Kürtaj düşükten daha zarar vermesine rağmen adet zamanında geldiğine göre düşüktede aynıdır bacım fakat içinin iyi temizlenmesi parça kalmaması lazım
Adet 30-40 gün arasında gelir
Geçmiş olsun
Teşekkürler sizede geçmiş olsun
Doktorkontrole gelmene gerek yok demişti

Öncelikle çok gecmiş olsun. Umarım yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. Ben de kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kürtajdan sonra bir sıkıntı çekmedim 30. Gün regl oldum. Ama ilk zamanlarda vaktinde olmaması normal. Öyle durumla karşılaşırsanız kafanıza takmayın.
Sizede geçmiş olsun
Umarım çabuk geçer bu süreç
Siz tekrar hamile kaldınız mı?

Sizede geçmiş olsun
Umarım çabuk geçer bu süreç
Siz tekrar hamile kaldınız mı?

Teşekkür ederim. 8 ay geçti malesef kalamadım:KK43: her bünye bir değil tabi çabuk kalanlarda var inşallah sizde en kısa zamanda toparlanırsınız. Bu arada 32 gün sonra derken adet oldum diye yazacaktım onu yazmamışım
Ay karıştırmışım bana yazdınız sandım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah bir daha yaşarmasın.
Ilk bebeğimi 8+1de düşükle kaybettim.mecbur kurtaj oldu.
Ikinci bebeğimi de 8+4te kaybettim. Kurtaj oldum.
Ikisinde de vaktinde regl oldum.
Ikisinden sonra da korunmayı bırakınca gebe kaldım. 1 oğlum 1 kızım var şimdi;) darısı sizlere.

2 ocakda 5. Haftalık ikizlerimizi düşürdüm normal yollardan. Düşükten sonra ne zaman adet gördünüz?
Gecmis olsun canim. Bende 33. Günde adet olmuştum. O donem bakmistim internetten adet 50. Gune kadar gecikebiliyomus. İnsallah saglikli evlatların olur

Bende 10 haftalıkken boş gebelikten düşük yaptım. Kalan parçalar için kürtaj oldum. Adetim 30 gün sonra oldu. 2017 de düşük yapmıştım 2019 kasımda hamile olduğumu öğrendim tekrar. Benim ki normalden de uzun sürdü ama çok kafama takıyordum bence bu çok büyük bir etken. Ev alma işleri ile uğraşırken hamile olduğumu öğrendim. Beklemediğimiz bir anda bu sürprizi aldım. Kontrollerini aksatma her bünye bir değil ama eminimki tekrar hamile kalırsın.😊

Merhabala arkadaşlar,ilk gebeliğimde 6haftalık düşük yaptım kasım ayında.Daha sonra ilk adetimi 3 hafta sonra gördüm.Toparlandım sanmıştım çabucak ama bir sonraki regl olmam gereken günü geçtim ve 32.günümdeyim.Gebelik testi yaptı negatif çıktı.Adetimin ilk seferde erken gelip ikinci seferde gecikmesi beni endileşendirdi.Sizce normal mi?

Merhabala arkadaşlar,ilk gebeliğimde 6haftalık düşük yaptım kasım ayında.Daha sonra ilk adetimi 3 hafta sonra gördüm.Toparlandım sanmıştım çabucak ama bir sonraki regl olmam gereken günü geçtim ve 32.günümdeyim.Gebelik testi yaptı negatif çıktı.Adetimin ilk seferde erken gelip ikinci seferde gecikmesi beni endileşendirdi.Sizce normal mi?
Umarım hamilesindir ve ondan gecikmiştir🙏

Doktor kontrollerinizi aksatmayın. İlk dönemlerde bi şaşma olması gayet normal sonrasında yeniden düzene giriyor.

Ben tüp bebekle hamile kalabiliyorum. Kızımı kaybettim normal doğumda..hemen kanamam başladı. İlk adetim de kanamadan bir ay sonra gerçekleşti. Ondan bir yıl sonra boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum, 21 gün sonra adetim başladı. Ekim ayında yine boş gebelik yaşayıp kürtaj oldum, 22 gün sonra adetim oldu. Bu ay da ilginç bir şekilde doğal yolla kimyasal gebelik geçirdim ve dün düşüğüm başladı yani adetim gerçekleşti..

Back
X