Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler sizede geçmiş olsunBen düşük yapmadımda kürtaj oldum 32 gün sonra. Kürtaj düşükten daha zarar vermesine rağmen adet zamanında geldiğine göre düşüktede aynıdır bacım fakat içinin iyi temizlenmesi parça kalmaması lazım
Adet 30-40 gün arasında gelir
Geçmiş olsun
Sizede geçmiş olsunÖncelikle çok gecmiş olsun. Umarım yeniden sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız. Ben de kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kürtajdan sonra bir sıkıntı çekmedim 30. Gün regl oldum. Ama ilk zamanlarda vaktinde olmaması normal. Öyle durumla karşılaşırsanız kafanıza takmayın.
Sizede geçmiş olsun
Umarım çabuk geçer bu süreç
Siz tekrar hamile kaldınız mı?
Gecmis olsun canim. Bende 33. Günde adet olmuştum. O donem bakmistim internetten adet 50. Gune kadar gecikebiliyomus. İnsallah saglikli evlatların olur2 ocakda 5. Haftalık ikizlerimizi düşürdüm normal yollardan. Düşükten sonra ne zaman adet gördünüz?
Geçmiş olsun bende Eylül ayında Bi düşük yaptım yaklaşık 40 gün sonra falan adet oldum düşükten sonrada 1 haftaya yakın kanamam oldu2 ocakda 5. Haftalık ikizlerimizi düşürdüm normal yollardan. Düşükten sonra ne zaman adet gördünüz?
Bir an once bu surec gecer umarim en kisa zamanda regl olurumGecmis olsun canim. Bende 33. Günde adet olmuştum. O donem bakmistim internetten adet 50. Gune kadar gecikebiliyomus. İnsallah saglikli evlatların olur
Gecmis olsun sizedeGeçmiş olsun bende Eylül ayında Bi düşük yaptım yaklaşık 40 gün sonra falan adet oldum düşükten sonrada 1 haftaya yakın kanamam oldu
Amiin inşAllah kuzum darısı isteyen herkesin başınaGecmis olsun sizede
Bebisinizi sag salin kucaginiza alirsiniz![]()
Umarım hamilesindir ve ondan gecikmiştirMerhabala arkadaşlar,ilk gebeliğimde 6haftalık düşük yaptım kasım ayında.Daha sonra ilk adetimi 3 hafta sonra gördüm.Toparlandım sanmıştım çabucak ama bir sonraki regl olmam gereken günü geçtim ve 32.günümdeyim.Gebelik testi yaptı negatif çıktı.Adetimin ilk seferde erken gelip ikinci seferde gecikmesi beni endileşendirdi.Sizce normal mi?
Malesef henüz kalamadımSizede geçmiş olsun
Umarım çabuk geçer bu süreç
Siz tekrar hamile kaldınız mı?
Doktor kontrollerinizi aksatmayın. İlk dönemlerde bi şaşma olması gayet normal sonrasında yeniden düzene giriyor.Merhabala arkadaşlar,ilk gebeliğimde 6haftalık düşük yaptım kasım ayında.Daha sonra ilk adetimi 3 hafta sonra gördüm.Toparlandım sanmıştım çabucak ama bir sonraki regl olmam gereken günü geçtim ve 32.günümdeyim.Gebelik testi yaptı negatif çıktı.Adetimin ilk seferde erken gelip ikinci seferde gecikmesi beni endileşendirdi.Sizce normal mi?
2 ocakda 5. Haftalık ikizlerimizi düşürdüm normal yollardan. Düşükten sonra ne zaman adet gördünüz?