Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Erva-Taha

كُنْ فَيَكُونُ
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
1.044
1.021
133
Merhaba arkadaşlar araniza dün katıldım. Bu sene iki gebelik gecirdim bu zaman zarfında sizlerin paylasimlarindan cok faydalandim iki gebeligimde ne yazikki düşükle sonuçlandı. 17 subatta sancim geldi resmen doğum sancısı cektim doktora sanci icin gittigimde bebegimin hareket etmediğini ve kalbinin durduğunu öğrendim, karnimda ölmüştü hastaneye gittigimde ultrasonda görünmedi bile düşme pozisyonuna gecmisti ameliyat icin hazırlanırken ilk düşügümü yaşadım 12 haftalikti. Ardından nisan ayinda tekrar hamile kaldim ama ne yazikki 7+4 haftalikken onuda bikac gün önce kaybettim. Hamileliklerimi 5. Haftasından sonra kahverengi lekelenmelerim oldu ve renginin kirmiziya dönmesiyle bebeklerimi kaybettim. Esasen 2 cocugum var ama hic böyle seyler yaşamadım onlara hamileyken bilmedigim o kadar cok sey varmış ki hala okuyup öğreniyorum. Merak ediyorum sizlerde düşük yaşarken resmen doğum sancısı cektiniz mi..?

• Beğen
Reactions: H M
Anlaşılan kimse aynı şeyi yasamamis... Sizler adına sevindim...

Anlaşılan kimse aynı şeyi yasamamis... Sizler adına sevindim...
İyi akşamlar canım bende 8 haftalık düşük ve sonrası küretaj oldum düşük sırasında rahim bebeği atmak için doğumdaki gibi kasılmalar yapar ve aynı o şekilde ağrı yaşarsın bende yaşadım

Tsk ederim cevabiniz için... Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah...

Merhaba once gecmis olsun bende 6 gun once 8 hftalik bebegimi gelismedigi icin hapla evde dusurdum ilk gun cok agrim oldu sonraki iki gun olmadi ama 3 gundur her 2 3 dakikada bi kramp seklinde siddetli agrilarim oluyo halada gecmedi doktor kontrolum haftaya beklesemmi bi acile gitsemmi bilemedim senin agrilarin kac gun surdu canim

Cok gecmis olsun cnm bende evde düşürdüm ama içerde parça gördükleri için kürtaj oldum... icerdeki parcalari rahim dışarı atarken o kramplar olurmuş dedigine göre doktorlarin cok siddetli ise git doktora icerde parca kalmasida agri yapabiliyormus çünkü... Normal derecede agri ise istersen randevunu bekle...
Rabbim inşallah hayırlı evlarlar nasip eder bütün isteyenlere...
Cok geçmiş olsun...

Selam canim. Ben de 7 haftalik bebegimi kaybettim. Düşük olacagini öğrenince herhalde birkac cm lik bir kesedir agrim olmaz zannettim. Evde yalnizken sancim basladi aksilik olacak ya kocama bir türlü ulaşamadım öldüm öldüm dirildim resmen :( kasiklarima tikandı saatlerce ne asagi ne yukari patlatti beni neredeyse. Bir de normal mi bilmiyorum ama benden neredeyse elim kadar bir parca düştü görünce korkudan tansiyonum düştü ve cok üzüldüm agladim :( hiç parcalanma olmadi tek parca halinde düştüğü için cok zorlandim. Rabbim birdaha yasatmasin hic birimize:(

Selam canim. Ben de 7 haftalik bebegimi kaybettim. Düşük olacagini öğrenince herhalde birkac cm lik bir kesedir agrim olmaz zannettim. Evde yalnizken sancim basladi aksilik olacak ya kocama bir türlü ulaşamadım öldüm öldüm dirildim resmen :KK43: kasiklarima tikandı saatlerce ne asagi ne yukari patlatti beni neredeyse. Bir de normal mi bilmiyorum ama benden neredeyse elim kadar bir parca düştü görünce korkudan tansiyonum düştü ve cok üzüldüm agladim :KK43: hiç parcalanma olmadi tek parca halinde düştüğü için cok zorlandim. Rabbim birdaha yasatmasin hic birimize:KK43:
benimde aynen böyle oldu, öff hatırlamak bile ne kötü etti.... Allah herkese sağlıklı doğurmayı nasip etsin.

Cnm kürtaj narkozlu oldugu için sadece sonrasındaki birazdan sancim oldu...
Rabbim hayirlisi ile sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin tüm isteyenlere...

Gecmis olsun cnm Allah sağlıklı bir bebis nasip eder insallah yeniden...

Bende iki düşük yaptım. İlki kürtajla oldu 7+5 ti. Narkoz verdikleri için hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da adet agrısı gibi oldu. Şu anda da hala daha ikinci düşüğümü yapıyorum. Yaklaşık 10 gündür kanamam var, 2 gündür parça düşürüyorum ve çok agrılı oluyor. Hele bu sabah ölüyorum sandım. Hiç doğum yapmak kısmet olmadı ama yapsam ağrısı böyle olur herhalde.

Bende iki düşük yaptım. İlki kürtajla oldu 7+5 ti. Narkoz verdikleri için hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da adet agrısı gibi oldu. Şu anda da hala daha ikinci düşüğümü yapıyorum. Yaklaşık 10 gündür kanamam var, 2 gündür parça düşürüyorum ve çok agrılı oluyor. Hele bu sabah ölüyorum sandım. Hiç doğum yapmak kısmet olmadı ama yapsam ağrısı böyle olur herhalde.
Rabbim yardimcin olsun canim benim :( parcalar halinde gecmesi de iyi tek parca düşürmek resmen doğum gibiydi hem de evde tek basinaydim ben :( insallah parca parca gecer ve tümü geçer. Bol bol su iç ve belini karnini ayaklarini sicak tut. Rabbim şifa versin

Gecmis olsun cnm... Allah nasip ederde egerki bir doğum yaparsan bu cektigin sancılarin dogum sancısından farki olmadığını anlarsın bendede öyle oldu. Sanki doğum yapacakmisim gibi sancı cektim ki daha önce doğum yapan biri olarak söylüyorum bunları... İnşallah en kisa zamanda hayırlı haberlerimizi alırız birbirimizin... Sağlıklı hamilelik ve bebisler nasip eder inşallah rabbim...

Rabbim yardimcin olsun canim benim :KK43: parcalar halinde gecmesi de iyi tek parca düşürmek resmen doğum gibiydi hem de evde tek basinaydim ben :KK43: insallah parca parca gecer ve tümü geçer. Bol bol su iç ve belini karnini ayaklarini sicak tut. Rabbim şifa versin
Seninki çok daha zormuş canım. Çok geçmiş olsun. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim :KK19:

Merak ettim hanımlar, hiç bir medikal uygulama olmadan kendi kendine mi düştü bebeğiniz. Çünkü benim de yeni 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Ama serumla suni sancı ile düşürdüler. Sonra kalan parçaları kürtajla temizlediler. Yani eğer kendi kendine düşme durumu vardı ise beklemeyi tercih ederdim.

Merak ettim hanımlar, hiç bir medikal uygulama olmadan kendi kendine mi düştü bebeğiniz. Çünkü benim de yeni 12 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Ama serumla suni sancı ile düşürdüler. Sonra kalan parçaları kürtajla temizlediler. Yani eğer kendi kendine düşme durumu vardı ise beklemeyi tercih ederdim.
Senin bebeğin büyükmüş. Kendi kendine düşmesi mümkün değil.

Back
X