Düşük yaparken resmen doğum sancısı cekenler varmi..?

Merhaba 11 haftalık hamileyim 3 gün önce kalp atışını çok yavaş aldı doktor ve 6 haftalık görünüyormuş büyümemiş kaybedeceğimi 2 haftadır biliyordum 3 gün lekelenmem oldu 3 gündürde adet kanaması gibi kanamam var bu sabah çok şiddetli bi sancım oldu 4 saat kadar sonra geçti sancım normal kanama oldu küçük küçük parça az miktarda düşük yapmış olabilir miyim böylemi oluyor doktorum bugün izinliymiş başka doktora gitmek istemiyorum yarın gidicem ama durumu merak ediyorum 3-4 adet 1 cm kadar parça geldi böylemidir
Geçmiş olsun cnm büyük ihtimal düşürdün sanırım cnm kesinlikle sen doktora gitmeyi ihmal etme... Ben resmen doğum sancısı cektim saatlerce hakkında hayırlısı olur insallah Rabbim hayirli guzel saglikli bir hamilelikle kucağına bir bebek nasip eder inşallah... tekrar gecmis olsun...

Şiddetli ağrı gidip geliyor mu akşam üzeri 3 saat yine şiddetli ağrım oldu şimdi 4 saattir hafif ağrım var düşürdüm mü onu merak ediyorum yani yoğun ağrı gidip gelen bişey mi
Düşerken kanaldan gecme esnasinda şiddetli sancı oluyor ama düştüktem sonra hafif sanci oluyor sonrasi zaten normal adet oluuorsun gibi... ben acile gittin ama kendi doktoruna yarin gideceksin sandım Bencede hemen acile gitmelisin düşüklerde kürtaj yapilabiliyor duruma göre icerde parca kalmamasi adına ihmal etme...

Merhaba Danimarka da yaşıyorum
3.gebeliğimi 11. Hafta muayeneden kalbinin durduğunu artık yaşamadığını söylediler
Eee kürtaj olmayacakmıyım diye sorduğumda rahim birkaçgün içinde kendisi kanama şeklinde dışarı atar dediler eve gönderdiler
1-2 gün hafif damla kanamam oldu
Eşim gece çalışıyordu ve saat 1 gibi evde olacaktı işi gereği yanında telefon bulunduramıyordu
Sonrasında akşam saat 6 civarları kasıklarımda sancı başladı sıcak su torbası vs koydum asla fayda etmedi
Saat 8 gibi çocukları odalarına götürüp uyuttum ve artık evde yalnızdım
Tam 3 aaat sonra sancılar saha keskin ve dayanılmaz bir hal aldı
Acil doktorunu aradım (Danimarka da acil doktorunu ararsınız eğer lüzum görürse size acile gitmek için izin verir acil doktoru sizin kimlik numaranıza onay vermezse acile alınmazsınız)
Birşeylerin normal olmadığını karnımda inanılmaz bir sancı olduğunu söyledim
Bana gazın vardır ayaklarını kaldır yat geçmezse yine ara dedi
Bir saat Daha geçti sancılar daha şiddetlendi artık nefesim hızlandı ve acıdan gözyaşlarımı tutamaz oldummm hiçbir şekilde eşime de ulaşamıyordum
Tekrar doktoru aradım durumumu iyice izah ettim düşük yapmayı beklediğimi 2 gündür hafif kanamam olduğunu vs bana aynen şunu söyledi
Eminim çişin veya gazın var yada kabızsın düşükle ilgili olamaz o kanama şeklinde gelir
Geçmezse yine ara
Gece saat 12 gösteriyordu tam 6 saat geçti o sancı içinde ve artık sancıdan nefes alamamaya yerdeki halıyı tırmalamaya koltuk yastıklarını ısırmaya başladım
Saçlarım ve kuyafetlerim terden ıslanmıştı
Artık acil doktoru yerine direkt ambulansı aradım
112 basıyordum aranmıyordu
Tekrar tekrar deniyordum aranmıyordu
Galiba ölüyorum dedim ve bağırarak Kelime-i şahadeti getirdim üst üste
Ensen bi çığlık attım veee eşofmanım içine aniden birşey boşaldı o an o saniye saatlerdir çektiğim sancı acı hepsi geçti
Saniyesinde geçti
Hemen WC gittim amaoakamdan akan kanlar gem koridoru hem bütün WC yi mahvetti
İki avuç büyüklüğünde plesenta ve serçe parmağım büyüklüğünde çocuk bütün haliyle çıkmıştı
Allah belanızı versin diyerek tekrar aramadım doktoru
O rahatlama ile WC bile temizlemeden koltuğun üstüne yatıp uyudum
1 saat eşim gelmiş eve
Heryer kan WC de koca ciğere benzeyen parça ve el ayakları çıkmış çocuk hepsini görmüş
Benide koltuk üstü uyurken görünce biran öldüğümü sanmış hemen beni uyandırdı doktoru arayıp durumu anlattı aaaaa biz gazı var sanmıştık deyip özür dilediler ve sabaha kontrol zamanı verdiler sonrasında eşim beni yıkadı yatağıma yatırdı
Tıpppkı doğum gibiydi
Azdan başlayıp şiddetini artıran sancı ve kasılmalar ardından bir çığlıkta çıkması
Düşük değildoğumdu 🤦🏻‍♀️

Merhaba Danimarka da yaşıyorum
3.gebeliğimi 11. Hafta muayeneden kalbinin durduğunu artık yaşamadığını söylediler
Eee kürtaj olmayacakmıyım diye sorduğumda rahim birkaçgün içinde kendisi kanama şeklinde dışarı atar dediler eve gönderdiler
1-2 gün hafif damla kanamam oldu
Eşim gece çalışıyordu ve saat 1 gibi evde olacaktı işi gereği yanında telefon bulunduramıyordu
Sonrasında akşam saat 6 civarları kasıklarımda sancı başladı sıcak su torbası vs koydum asla fayda etmedi
Saat 8 gibi çocukları odalarına götürüp uyuttum ve artık evde yalnızdım
Tam 3 aaat sonra sancılar saha keskin ve dayanılmaz bir hal aldı
Acil doktorunu aradım (Danimarka da acil doktorunu ararsınız eğer lüzum görürse size acile gitmek için izin verir acil doktoru sizin kimlik numaranıza onay vermezse acile alınmazsınız)
Birşeylerin normal olmadığını karnımda inanılmaz bir sancı olduğunu söyledim
Bana gazın vardır ayaklarını kaldır yat geçmezse yine ara dedi
Bir saat Daha geçti sancılar daha şiddetlendi artık nefesim hızlandı ve acıdan gözyaşlarımı tutamaz oldummm hiçbir şekilde eşime de ulaşamıyordum
Tekrar doktoru aradım durumumu iyice izah ettim düşük yapmayı beklediğimi 2 gündür hafif kanamam olduğunu vs bana aynen şunu söyledi
Eminim çişin veya gazın var yada kabızsın düşükle ilgili olamaz o kanama şeklinde gelir
Geçmezse yine ara
Gece saat 12 gösteriyordu tam 6 saat geçti o sancı içinde ve artık sancıdan nefes alamamaya yerdeki halıyı tırmalamaya koltuk yastıklarını ısırmaya başladım
Saçlarım ve kuyafetlerim terden ıslanmıştı
Artık acil doktoru yerine direkt ambulansı aradım
112 basıyordum aranmıyordu
Tekrar tekrar deniyordum aranmıyordu
Galiba ölüyorum dedim ve bağırarak Kelime-i şahadeti getirdim üst üste
Ensen bi çığlık attım veee eşofmanım içine aniden birşey boşaldı o an o saniye saatlerdir çektiğim sancı acı hepsi geçti
Saniyesinde geçti
Hemen WC gittim amaoakamdan akan kanlar gem koridoru hem bütün WC yi mahvetti
İki avuç büyüklüğünde plesenta ve serçe parmağım büyüklüğünde çocuk bütün haliyle çıkmıştı
Allah belanızı versin diyerek tekrar aramadım doktoru
O rahatlama ile WC bile temizlemeden koltuğun üstüne yatıp uyudum
1 saat eşim gelmiş eve
Heryer kan WC de koca ciğere benzeyen parça ve el ayakları çıkmış çocuk hepsini görmüş
Benide koltuk üstü uyurken görünce biran öldüğümü sanmış hemen beni uyandırdı doktoru arayıp durumu anlattı aaaaa biz gazı var sanmıştık deyip özür dilediler ve sabaha kontrol zamanı verdiler sonrasında eşim beni yıkadı yatağıma yatırdı
Tıpppkı doğum gibiydi
Azdan başlayıp şiddetini artıran sancı ve kasılmalar ardından bir çığlıkta çıkması
Düşük değildoğumdu 🤦🏻‍♀️
Cok geçmiş olsun cnm insallah bir daha yasatmasin rabbim... Ama inanamıyorum nasıl acile gitmek için telefonla onay alınıyor adı üstünde acilll... senin yerinde olsam bütün evin o halini resimletirdim ve dava açardım... Sana bisey olsa bunun hesabını sadece biz gaz sanmıştık demeklemi gecireceklerdi bu tarz işler ciddiye alınsin diye bile bir adım atmalısın... Cok geçmiş olsun...

6 haftalik gebeligimde iki kesem vardi en son
Sonra ultrasonda dustüklerini gorduk ogün rahim kasilmalarim ve sancilarimla doktora gittik oyle gorduk.
Ve ben 4 gundur agrilar yasiyorum parcalar geliyor ufak ufak ta et parcalsri geliyor..
Agri kesici iciyorum 2 gundur duramiyorum yoksa üşume terleme sanci.
Insallah gecer bir an once

6 haftalik gebeligimde iki kesem vardi en son
Sonra ultrasonda dustüklerini gorduk ogün rahim kasilmalarim ve sancilarimla doktora gittik oyle gorduk.
Ve ben 4 gundur agrilar yasiyorum parcalar geliyor ufak ufak ta et parcalsri geliyor..
Agri kesici iciyorum 2 gundur duramiyorum yoksa üşume terleme sanci.
Insallah gecer bir an once
Cok geçmiş olsun cnm, Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder sana... Doktoruna mutlaka görünmeyi ihmal etme düşükten sonra kontrol edilmesi hatta kürtaj yapılması lazım diye biliyorum icerde çıkmamış parçalar kaldığında oda sancı yapar.
Doktora git bence düşükten sonra sancı yok denecek kadar az oluyor sen duramıyorum diyorsun sakın ihmal etme...

Cok geçmiş olsun cnm, Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder sana... Doktoruna mutlaka görünmeyi ihmal etme düşükten sonra kontrol edilmesi hatta kürtaj yapılması lazım diye biliyorum icerde çıkmamış parçalar kaldığında oda sancı yapar.
Doktora git bence düşükten sonra sancı yok denecek kadar az oluyor sen duramıyorum diyorsun sakın ihmal etme...
Hafifledi cok sukur simdi daha iyim.
Ama gidicem gorunucem insallah.
Sagolasin tesekkur ederim.
Rabbim herkesin gonlune gore versin

Back
X