düşük yaparmıyım diye düşünmekten hamilelik mutluluğumu yaşayamıyorum :(

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar ben 3 haftalık hamileyim. Adet günümde 12 ekimde kan testı yaptırdım beta 1024.52 çıktı pozitif dedi doktor ve bir hafta sonra pazartesi gnü keseyi görmek için çağırdı. Fakat benim ara ara adet olcakmışım gbi ağrım var hafif ama idrar yollarım sızlıyo sarı akıntım var adet olcam dye sureklı akıntımı dınlıyorum. korkuyorum tuvalete gdıp duruyorum dış gebelikmi acaba adet olcammı dye düşünmekten uuzuluyorum. 14 aydır istyoduk olmucak mı dye cok uzuluyodum smdıde cok endişeleniyorum derdime ortak olurmusunuz :(

ılk 4 ay sureklı adet mı oldum acaba dıye kontrol etme ıhtıyacı duyuyorsun adet belırtılerını yasıyorsun
sonra bunların ustune daha da eklenenler var
yanı artık rahatlık yok :)
bence sen hamılelıgın tadını cıkar
zıra dogumdan sonra wc ye gıtmeye bıle vaktımız olmayacagını soyluyorlar :D
ozaman bol bol kafamıza takacagımız seyler olur
bebısın hayırlı olsun ;)

ılk 4 ay sureklı adet mı oldum acaba dıye kontrol etme ıhtıyacı duyuyorsun adet belırtılerını yasıyorsun
zıra dogumdan sonra wc ye gıtmeye bıle vaktımız olmayacagını soyluyorlar :KK70:
bebısın hayırlı olsun :KK66:

Söyleyenler doğru demiş : ) Küçükken zaten sürekli emmek istiyor sana muhtaç banyo bile güzel bir kaçamak oluyor kendinle başbaşa kalabilmen için o da en fazla 10-15 dk : ) Hele az daha büyüdüklerinde hiç lavaboya bile gidemiyorsunuz.. Ben anakucağına koyup kaç kere banyoya lavaboya gittiğimi bilirim : ) Ya da komşuya 5 dk bırakıp gittiğimi bilirim.. Dünyanın en güzel şeyleri ama..
Rabbim kucağınızda da göstersin..

kızlar ben 3 haftalık hamileyim. Adet günümde 12 ekimde kan testı yaptırdım beta 1024.52 çıktı pozitif dedi doktor ve bir hafta sonra pazartesi gnü keseyi görmek için çağırdı. Fakat benim ara ara adet olcakmışım gbi ağrım var hafif ama idrar yollarım sızlıyo sarı akıntım var adet olcam dye sureklı akıntımı dınlıyorum. korkuyorum tuvalete gdıp duruyorum dış gebelikmi acaba adet olcammı dye düşünmekten uuzuluyorum. 14 aydır istyoduk olmucak mı dye cok uzuluyodum smdıde cok endişeleniyorum derdime ortak olurmusunuz :KK43:

Arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay özellikle oluyor o her adet gününde o tarz ağrılar... Daha başında bu ne stres.. Rahat bırak bebeğini sana rahatça tutunsun annesi.. Biraz rahat ol.. Önünde daha neler var neler.. Kendini sıkma şimdiden..

Arkadaşın dediği gibi ilk 3 ay özellikle oluyor o her adet gününde o tarz ağrılar... Daha başında bu ne stres.. Rahat bırak bebeğini sana rahatça tutunsun annesi.. Biraz rahat ol.. Önünde daha neler var neler.. Kendini sıkma şimdiden..
canım neden bilmiyorum bu stres saçmalık felaket tellalı gbıyım inanamıyorum hamileliğime sanki o tes sonucu yalnışmıs yda dış gebelik gbi hissediyorum. çünkü cok mutluyum ve bu mutluluğun bozulmasından korkuyorum dualrımı eksık etmıyorum ama Allah blir hayırlıysa olur. insallah hayırlısı budur ve beebğim gitmez :(

zıra dogumdan sonra wc ye gıtmeye bıle vaktımız olmayacagını soyluyorlar :KK70:
bebısın hayırlı olsun :KK66:
sağol cnm sen nekdardır hamilesin :)

Canim agrilar kisiden kisiye degisir.. ama hatirladigim ilk iki ayin regl olucagimi dusunmemle gecmesi, agrimin olmasi kasiklarimda.. Ama sari akintin varsa idrar yolu enfeksiyonuda kapmis olabilirsin ve buda ekstra bir agri yapar.. genelde hamileligin baslarinda enfeksiyon olayi cokca gozlemlenir, bence bi idrarina baktir ;)

Canim agrilar kisiden kisiye degisir.. ama hatirladigim ilk iki ayin regl olucagimi dusunmemle gecmesi, agrimin olmasi kasiklarimda.. Ama sari akintin varsa idrar yolu enfeksiyonuda kapmis olabilirsin ve buda ekstra bir agri yapar.. genelde hamileligin baslarinda enfeksiyon olayi cokca gozlemlenir, bence bi idrarina baktir :KK66:
herkesde oluyor demekki :( akşam idrar yollarım yandı ve bgun sarı akıntı başladı bnun bebişle ilgisi yokmudur diyodun yani

Maşallah canım ne güzel :) ama ben gerçekten çok ama çok korkuyorum ya sarı akıntıdan sonra gelir adetim normalde o yüzden smdide sarı akıntı gelince korktum :KK43:
benımde akıntım cok oluyordu
doktorum hamılelıkte akıntı cogalır normal dedı hala akıntım var
hatta baya ısrar ettım doktora tahlıl yapıldı mantar veya ıdrar yolu enfeksıyonumu var dıye
temız cıktı
cok normal
eger ıdrarında yanma veya o bolgende kasıntı olursa ozaman doktora soyle ama hemen tedavı edıyorlar onun dısında ınankı coook normal
sımdı bel agrılarım basladı o cok kotu kendını agrıya hazırla zorluga hazırla kı kolay atlat :)
terapı yap kendıne bebısımden gelıcek her agrıya zorluga razıyım de
:KK66:

hatta baya ısrar ettım doktora tahlıl yapıldı mantar veya ıdrar yolu enfeksıyonumu var dıye
temız cıktı
cok normal
eger ıdrarında yanma veya o bolgende kasıntı olursa ozaman doktora soyle ama onun dısında ınankı coook normal
sımdı bel agrılarım basladı o cok kotu kendını agrıya hazırla zorluga hazırla kı kolay atlat :)
razıyım tbi cnm yaa yeterki o doğsunda çunku olmaması her ay adet olmak husrana uğramak çok zor hep ağlıyordum :( şimdi o yuzden kaybetmekten yıne her ay adet gnu beklemek yumurtlama takıp etmek yıprandım çok tekrar yaşamak istemyorum o dönemleri

temız cıktı
cok normal
eger ıdrarında yanma veya o bolgende kasıntı olursa ozaman doktora soyle ama hemen tedavı edıyorlar onun dısında ınankı coook normal
peki akıntın ne renkti

peki akıntın ne renkti
koyu beyaz sarı karısımı tuhaf akıntı
:KK70:
bazen tortulu oluyor
ama bende yanma kasıntı hıcbısey yoktu sadece sureklı camasır degısmek zorunda kalıyordum akıntım cok
bool su ıcmek ıdrarını asla tutmamak sureklı temız tutmak gerek

koyu beyaz sarı karısımı tuhaf akıntı
:KK70:
bazen tortulu oluyor
ama bende yanma kasıntı hıcbısey yoktu sadece sureklı camasır degısmek zorunda kalıyordum akıntım cok
bool su ıcmek ıdrarını asla tutmamak sureklı temız tutmak gerek
evet cnm ya benimde kaşıntı yokta böyle ıslak ıslak adet oldum sanıyom hep aklım orda iş yerindeyim tuvalete gtmekte cok dıkkat cekiyo zırt pırt :)

evet cnm ya benimde kaşıntı yokta böyle ıslak ıslak adet oldum sanıyom hep aklım orda iş yerindeyim tuvalete gtmekte cok dıkkat cekiyo zırt pırt :)
ben pedde kullanamıyorum alerjı mantar yapıyor
kucuk parcalarla pamuk koyuyorum falan sureklı cantamda busuru camasır tasıyorum rezıllık :D

herkesde oluyor demekki :KK43: akşam idrar yollarım yandı ve bgun sarı akıntı başladı bnun bebişle ilgisi yokmudur diyodun yani
idrar yolun yaniyorsa, enfeksiyon olabilir tatlim.. oda sanci yapar.. sen bir aile doktoruna git orda idrarini birak, baksinlar hemen ;)

ben pedde kullanamıyorum alerjı mantar yapıyor
kucuk parcalarla pamuk koyuyorum falan sureklı cantamda busuru camasır tasıyorum rezıllık :KK70:
bende günlük ped kullanıyorum ama şimdi çıkardım peçete koyayım barı cnm yaa yine hafıf sarı sumuksu bı akıntı gelmiş açık açık yazıyorum ama içim rahat ediyo sna sormak

idrar yolun yaniyorsa, enfeksiyon olabilir tatlim.. oda sanci yapar.. sen bir aile doktoruna git orda idrarini birak, baksinlar hemen :KK66:
cnm işyerindeyim şuan pzartesi randevu aldım izin pzartesi alıcam keseyi görmek için. acile gtmeyede çekiniyorum çıkışta.. bnun için acilemi geldin derlerse dye

Back
X