Düşük yapıp tekrar ovulasyon testıyle Deneyenler

Karpatyam

Anne adayı :)
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
897
733
23
Arkadaşlar 1 ocakda kalp atımı alınamadığı ıçın kurtaj oldum mayısdan berıde denıyoruz tekrar ama nasıp ollmadı teste hazıranda başladım yok onunlada olmuyor sankı bu ayda kullandım hayırlısı artık heycanla BAT ı beklıyorum.
Aranızda benım durumumda olanlar varsa beraber bılgi paylaşımında bulunalım ıstedım bu konuyu açtım.
hepberaber bı azımle tekrar yenıden neden aynı heyecan olmasın?
Sevgiler:KK200::anneadayı::KK200:

Kızlar yardımın bugün adetjmle berbaer 12.gunum normalde 30 günde bir adet görüyorum 13. Günü yapmam gerekionus netten baktgma göre gec mi sizce

Kızlar yardımın bugün adetjmle berbaer 12.gunum normalde 30 günde bir adet görüyorum 13. Günü yapmam gerekionus netten baktgma göre gec mi sizce
yok canım ğeç fılan deıl 2 ğunde bır dene eczaneden lh ovülasyon testı al hergun aynı saatte yap çıft çızgıyı bugunlerde gorursun o gun ve sonrakı ıkı gun munasebetınız olsun sevgiler :):KK200:

Teşekkür ederim canım cvp verdgn için içine su sepetin gec kaldım diye korkmuştum inşallah güzel haberleri vririm ilk defa katıldım aranıza

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi alıcam . Beni bilgilendirirmisiniz bu konuda ?

Back
X