Düşük yapıyor olabilir miyim

hermionepotter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
2.373
En iyi cevaplar
2
5.952
73
Merhaba doktorum bu durumun tüp bebeklerde beklendiğini, küçük bir kanama alanımın olduğunu söyledi. Gördüğüm kadarıyla kanama alanım keselerden biraz uzak. Sildikçe kahverengi lekelenmem devam ediyor, ilaç kullanıyordum zaten onlara devam ediyorum.
yorum yazan herkese teşekkür ederim 🙏🏼

Ekleme: İki tane kese gördük, Doktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.
Tuhaf bir karın ağrım var, dua edin olur mu😔

Kızlar acilde doktoru bekliyorum.
Yarım saat önce idrar sonrası peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kere sildikçe tekrarladı.
Adet ağrısı gibi ağrım var, sırtım ağrıyor.
yerleşme kanaması mı sizce?
siz böyle yerleşme kanaması yaşadınız mı?
5+5’teyim lütfen dua edin 😔

Son düzenleme:
Yarım saat önce idrar sonrası peçeteye pembe kan geldi. Birkaç kere sildikçe tekrarladı.
Naptın ne dedi doktor canım allah yardımcın olsun

Ne yaptın canım son durumun ne
Doktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.
😔
stres yapma eve geçince de ev işi falan yapma mümkünse çamaşır bile asma bol bol yatıp dinlenin inşallah sağlıkla kucağınızada almayı nasip etsin rabbim
Hiçbir iş yapmıyordum aslında bugün eşim temizlik yaptı ona ufak tefek yardım etmiştim tövbe yapmam artık 😔

Doktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.
😔

Hiçbir iş yapmıyordum aslında bugün eşim temizlik yaptı ona ufak tefek yardım etmiştim tövbe yapmam artık 😔
dinlen bol bol lavabo haricinde hiç kalkmadan yat cnm birşey olmaz inşallah dikkat et bi süre geçmiş olsun

Progestan rahimden salgılanmaya başlayacağı zaman bu haftalarda böyle bir kanama yüksek ihtimal olabilir Kağan Kocatepe izlemeni tavsiye ederim.

sizin için dua ediyorum inşallah sağlıkla doğsun, büyüsün bebekleriniz

İnşallah, çok teşekkür ederim.
Zor buldum, kaybetmeyi düşünmek bile canımı çok yakıyor rabbim o acıyı yaşatmasın inşallah 😔
Kalbinizi bozmayın lütfen Rabbim öyle yüce ki miniği bağışlar size inşallah ❤️

Ekleme: İki tane kese gördük, Doktor düşük riskin var, ilaçlarına devam et dedi sabah kendi doktorumu arayacağım.
Tuhaf bir karın ağrım var, dua edin olur mu😔

Ben buna benzeşe yaşadım ve dusuk yaptım üzülme iki kese varmış ya biri düşüp biri sağlıklı da olabilir doktor progesterpn verdi mi

Ben buna benzeşe yaşadım ve dusuk yaptım üzülme iki kese varmış ya biri düşüp biri sağlıklı da olabilir doktor progesterpn verdi mi
Merhaba, kendi doktoruma gittim pazartesi günü sıkıntı yok dedi.
Ben zaten progestan ve prolutex kullanıyorum, proluton vuruldum pazartesi günü de.
Keselerin alt tarafında mesafesi olan bir noktada küçük kanama alanı vardı o da sanırım kapandı gündüzden beri leke yok. 🙏🏼
Tüp bebeklerde beklediğimiz bir durum dedi istirahat ediyorum, nasip 🤲

Size de çok geçmiş olsun😔

Merhaba, kendi doktoruma gittim pazartesi günü sıkıntı yok dedi.
Ben zaten progestan ve prolutex kullanıyorum, proluton vuruldum pazartesi günü de.
Keselerin alt tarafında mesafesi olan bir noktada küçük kanama alanı vardı o da sanırım kapandı gündüzden beri leke yok. 🙏🏼
Tüp bebeklerde beklediğimiz bir durum dedi istirahat ediyorum, nasip 🤲

Size de çok geçmiş olsun😔
Tüp bebek mi tamam canım çok sevindim senin adına :)

Ben de 5 ay önce Kimyasal gebelik geçirdim 23 yaşındayım 5 aydır deniyoruz Geçen hafta cumartesi günü yumurtlamam oldu ama ben neden su çok ama çok korkuyorum Belki çok saçma belki çocukça ama Adetten 2 hafta önce veya 9 gün önce düşük olur mu bebeğe bir şey olur mu Eğer döllenme olduysa tabii. Evde gün içinde tekim markete gitmem gerekiyor yanında başka hiç kimsem yok alışveriş poşetleri ne ben taşıyorum ağır olsa bile korkuyorum Hani bugün de mesela markete gittim gene bir sürü poşet taşıdım ama korkuyorum yani bir şey olacak diye Henüz çok erken ama psikoloji insanı mahvediyor

Back
X