düşük yapıyorum :((((( lütfen yardım

yasamayiseviyorum

şansınla gel miniğim
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
1.457
4
46
Amasya
kötüyüm hemde çok kızlar bugün doktora gittim kapıda beklerken akıntı gibi bir ıslaklık hissettim bir baktım muayeneye girince iç çamaşırımda kan 3 haftalık meleğim beni bırakıyor. beynimden vurulmuşa döndüm. kanda hemen test yapıldu herşey normal göürünyor güya ama benim kanamalarım devam ediyor ara ara. doktor yerleşme kanamasıda olabilir ama büyük ihtimal düşük dedi. çünkü kanda sanki kurumuş kan gini silince pıhtı pıhtı geliyor. çok üzgünüm ağlıyorum sürekli. ama bir yandan da yerlerşme kanaması olabilir dedi diye o umuda sarılmak istiyorum.düşük yapan arkadaşlar sizin nasıl oldu ben ilk hamilelik hiç bilgim yok birde devlete gittim başka hastahane yok burda eve gönderdi beni ağırlaşırsan gel diye:14::14::14::14::14::14::14:

ben dıs gebeliğimi kanama ile fark etmiştim..kan az az ve kahverengi geliyodu..aktif bi kanama değil demişti..eve yollamıstı ama sonrasında agrım olmaya da baslamıstı..2. kez hastaneye gittiğimde betamda düşmüştü.

:(( güzelim ihtimale karşı dinlen ayağa kalma bence... Böyle bir tehlike durumunda yataktan kalkmamak gerekiyor diye okumuştum.... Allah yardımcın olsun...

ben dıs gebeliğimi kanama ile fark etmiştim..kan az az ve kahverengi geliyodu..aktif bi kanama değil demişti..eve yollamıstı ama sonrasında agrım olmaya da baslamıstı..2. kez hastaneye gittiğimde betamda düşmüştü.

tüplere baktı orada bişey yok dedi. progesteron değerimi istedi aldım 9.6 ama doktor gitmiş gösteremedim. bebek 5 gün önce 80 küsürdü bugün değeri 375 olmuş

bhcg bence guzel artmıs yerleşme kanaması olma ıhtımalı yuksek progestan dusuk rıskı olunca kullandırıyor doktorlar.

daha ne kadar yüksek olacak bilmiyorum yarım ped dolusu kanamam oldu :14: yerleşme kanaması bu kadar çok olmaz diyor herkes:5: hala ağrıyor karnım

Son düzenleyen: Moderatör:
boşuna burda aklını bulandırma derim.forum iyi hoş kendimizce tıp eğitimimizi alıyoruz adeta burda amenna ama böyle riskli ve sıkıntılı bir durumdayken moralini bozmadan dinlenmek ve beklemekten başka seçeneğin yok gibi görünüyor burda okuduklarınla stresine stres ekleme derim.inşallah tutunur bebeğin olumlu düşün daima..olmazsa da vardır bir hayır diyeceksin çünkü ilk haftalarda sonlanan gebeliklerin büyük çoğunluğu embriyoda ciddi bir sorun olduğundan dolayı oluyor.doğa sağlıklı olmayanı eliyor yani.
hiç sıkma canını inşallah herşey yolunda gider
çok geçmiş olsun..

boşuna burda aklını bulandırma derim.forum iyi hoş kendimizce tıp eğitimimizi alıyoruz adeta burda amenna ama böyle riskli ve sıkıntılı bir durumdayken moralini bozmadan dinlenmek ve beklemekten başka seçeneğin yok gibi görünüyor burda okuduklarınla stresine stres ekleme derim.inşallah tutunur bebeğin olumlu düşün daima..olmazsa da vardır bir hayır diyeceksin çünkü ilk haftalarda sonlanan gebeliklerin büyük çoğunluğu embriyoda ciddi bir sorun olduğundan dolayı oluyor.doğa sağlıklı olmayanı eliyor yani.
hiç sıkma canını inşallah herşey yolunda gider
çok geçmiş olsun..

bende öyle düşünüyorum benim üzülmeme sebep olan durum hastahanelerin ilgisizliği. hiç birşey söylenmeden git kan ver deyip yüzüne bakılmaması bu nasıl sağlıkçılık anlam veremiyorum ben. şu anda eşimde geldi toparladım kendimi sadece eğer ciddi bir ağrı olursa diye tetikteyiz o kadar onun dışında Allah kerim hayırsızsa Alllah kısmet etmesin zaten

bende öyle düşünüyorum benim üzülmeme sebep olan durum hastahanelerin ilgisizliği. hiç birşey söylenmeden git kan ver deyip yüzüne bakılmaması bu nasıl sağlıkçılık anlam veremiyorum ben. şu anda eşimde geldi toparladım kendimi sadece eğer ciddi bir ağrı olursa diye tetikteyiz o kadar onun dışında Allah kerim hayırsızsa Alllah kısmet etmesin zaten

hala kanamam var her kanama geldikçe içim acıyor öğreneli o kadar az oldu ki hamile olduğumu şimdi üzüntüsünün yaşıyorum. yarın gidiyorum özele artık hayırlısıyla

hala kanamam var her kanama geldikçe içim acıyor öğreneli o kadar az oldu ki hamile olduğumu şimdi üzüntüsünün yaşıyorum. yarın gidiyorum özele artık hayırlısıyla

slm arkadaşlar bayadır üyeyim geziniyordum hamileik belirtikleri nedir diye... şimdi ise düşük nedir diye...hepiinize çokkk geçmiş olsun demek istiyorum..ben doktorum tarafından yeterince aydınlatılmadım başka şehirden gün aldım haftaya ama meraktan ölecem. 1 yıllık evliim 30 yaş oldum .. bu ayın başında korunmamaya başladık. hemen olmaz die acelemizde yoktu. ama bu ay hep içimde olabilir diye düşündüm vucudumu biliorum ve garip kasık ağrıları batmalar anlık kramplar bacak ağrıları göğüste belirgin büyüme yaşadım başka bişi olurmu die doktora gittim adetime 10 gun vardı kanda 1.20 negatif çıktı sordum ama erken daha belli olmamış olabilir mi yok dedi .. nese adet günüm geldi (çarşamba)ama gelen yok sarı akıntıdan başka dedim hamilemiyim aldım test silik ama belli çıktı. ertesi gün 2 tane daha aynı. cuma günü ayın 22 doktora gittim kanda 20.91 ve hamileyim ama değer daha yeni az dedi haftaya gel dedi yolladı. akşam kanama başlar gibi kahveli kanlı akıntı acile koştum düşürcen dedi değerim 17.02 yani 4 saat hamileyim die sevindim sonra düşürcem die yıkıldım. eve geldim sabah kanama başladı ama çok acı olmadı aynı adet işte. pazar gunu bitti gibi sonra temizlendim yani 1 günde kanamam bitti. salı doktora gittim kana baktı 6.37 sıfırlanmış dedi bende iide bu sıfır değil dedim 1.20 benim sıfırım olsun sıfır kabul edebilirz günlük hayata don dedi hemen başka hasta aldı daha sorularım vardı ilgilenmedi içimden saya saya çıktım. ama dun markete gitim ağırıd poşedim canım yandı kasıklarım gene battı ağrı gene adet olcakmış gibi oluo ama anlık.. bebek düştümü yoksa daha düşmedimi ben anlamadım yada parça kaldımı bakmadı ne alttan ne ultrasından.. karnım hala şiş..göğüsümde. böle olan varmı 1 günde düşük yapan kanaması 1 gün süren acı çekmeyen... benim doktorumda çok ilgisiz hala bilmiorummm neyim var

çok geçmiş olsun bende 1 ay önce düşük yaptım ve evde kendi kendime
benimki 6 haftalık kimyasal dedi doktor ve parça parça düşürdüm doktorumun da kanamam var deyince sorduğu ilk soru buydu parça parçamı yoksa sadece kanama mı si*zde buna dikkat edin

Son düzenleme:
[sıze=3]kötüyüm hemde çok kızlar bugün doktora gittim kapıda beklerken akıntı gibi bir ıslaklık hissettim bir baktım muayeneye girince iç çamaşırımda kan 3 haftalık meleğim beni bırakıyor. Beynimden vurulmuşa döndüm. Kanda hemen test yapıldu herşey normal göürünyor güya ama benim kanamalarım devam ediyor ara ara. Doktor yerleşme kanamasıda olabilir ama büyük ihtimal düşük dedi. çünkü kanda sanki kurumuş kan gini silince pıhtı pıhtı geliyor. çok üzgünüm ağlıyorum sürekli. Ama bir yandan da yerlerşme kanaması olabilir dedi diye o umuda sarılmak istiyorum.düşük yapan arkadaşlar sizin nasıl oldu ben ilk hamilelik hiç bilgim yok birde devlete gittim başka hastahane yok burda eve gönderdi beni ağırlaşırsan gel diye:14::14::14::14::14::14::14:[/sıze]

bence umutsuzluga kapılma bendede olmustu 6 haftalıkken dinlenmen lazımmm iş yapm klakma hatta ama dr bana progestan diye bi ilac vermişti eger dusersede o zaten duseektir dedi lac da olsa ama dusmedi oglusum 6 yasındaa

kızlar benim de son adet tarihim 2 mayıstı bhcg 370e kadar çıktı ama çok az az arttı lekelerim vardı doktora gidince koyu geldi baya üç damla bhc 368 çıktı yani düşmeye başlamıştı doktordan gelince lekeler devam etti ertesi günü adet kanaması şeklinde devam etti bi akşam sancılandım bi saat kadar orada iki parça bi şey attım hala kanamam devam ediyo

bende oğluma hamileyken ara ara kanamalarım oluyodu koyu renkli bazen pıhtı gibi bazen açık renkli.umarım sizinkilerde benimki gibi olur bebişlerinize sağlıklıca kavuşursunuz.oğlum 3.5 yaşında oldu şimdi.onada dua ettiricem onun gibi sağlıklı bebişleriniz olsun diye.dualarımız sizinle

çok geçmiş olsun bende 1 ay önce düşük yaptım ve evde kendi kendime
benimki 6 haftalık kimyasal dedi doktor ve parça parça düşürdüm doktorumun da kanamam var deyince sorduğu ilk soru buydu parça parçamı yoksa sadece kanama mı si*zde buna dikkat edin

maalesef ki düşük yapmışım kızlar. iki gündür hastahanelerde koşturduk. dün öyle bir ağrı başladı ki size anlatamam bayılmamam ramak kalmıştı ağrıdan o kadar kötü yani 4 haftalık hamilelik deyip geçmemek lazım ağrısı berbat birşey. benden parça gelmeye dün başladı ilk iki gün kahverengi akıntılar geldi pıhtı şeklinde dünden beride kıvranıyorum parça düşürmek için.

peki arkadaşım bu parça gelmesi iyi mi kötü birşey mi benden dünden beri geliyor. ağrı kesici almak mecburiyetinde kalıyorum. zaten doktorun umarsızlığı diz boyu öyle kendim sancı çekiyorum evde.

kızlar benim de son adet tarihim 2 mayıstı bhcg 370e kadar çıktı ama çok az az arttı lekelerim vardı doktora gidince koyu geldi baya üç damla bhc 368 çıktı yani düşmeye başlamıştı doktordan gelince lekeler devam etti ertesi günü adet kanaması şeklinde devam etti bi akşam sancılandım bi saat kadar orada iki parça bi şey attım hala kanamam devam ediyo

benimde aynı bi kaç parça küçük bişeyler geldi dün ve hala kanamalarım devam ediyor. birde ağrılı benim ki korkuyorum o yüzden çok ağrı çekiyorum. sende öyle misin canım

Back
X