Nasıl bir oyunmuş o bize anlatın birazMerhaba 30 yasindayim 16 haftalık hamileyim hamile olduğumu 4 5 ayda bir adet olduğum için anlamadım öğrendiğimde 3 aylık olmuştu kalp atışı başlamış doktor alamam dedi dul olduğum için ailemin yanındayım bir arkadaşımın oyununa gelerek hamile kaldım aileme söyleyemiyorum dusuk için bir hap varmi
Kız nasıl bi oyun o. Söyle biz de oynayalım belki nasiplenirizMerhaba 30 yasindayim 16 haftalık hamileyim hamile olduğumu 4 5 ayda bir adet olduğum için anlamadım öğrendiğimde 3 aylık olmuştu kalp atışı başlamış doktor alamam dedi dul olduğum için ailemin yanındayım bir arkadaşımın oyununa gelerek hamile kaldım aileme söyleyemiyorum dusuk için bir hap varmi
Bu raddeye gelen insanın vicdanını düşüneceğini zannetmiyorum. Şuan düşüncesizce yapılan bir işin sonucunda gelişmiş bir can var. Ve kendi canı uğruna verilen başka bir canı kurban ediyor. Hiç bir farkı yok bu işin katillikle ne yazık ki.Kalp atışı olan çocuğu düşürmeye çalışmayın lütfen ya. Ayrıca size de bir şey olma riski çok yüksek. Ya da çocuk düşmez ama sağlığı etkilenir. Bir ömür boyu vicdanen rahat olabilecek misiniz?
Ah bilirim o oyunlari bacim. Kocam da ayni oyunlari ikinci icin yapiyor bana. Oyuna gelmiyorum ama.oyununa gelerek
Dusuk oyle istenince yapilabilecek bisey degil malesefMerhaba 30 yasindayim 16 haftalık hamileyim hamile olduğumu 4 5 ayda bir adet olduğum için anlamadım öğrendiğimde 3 aylık olmuştu kalp atışı başlamış doktor alamam dedi dul olduğum için ailemin yanındayım bir arkadaşımın oyununa gelerek hamile kaldım aileme söyleyemiyorum dusuk için bir hap varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?