Düşük yapmak istiyorum

pelo61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
1
-10
1
32
Merhaba 30 yasindayim 16 haftalık hamileyim hamile olduğumu 4 5 ayda bir adet olduğum için anlamadım öğrendiğimde 3 aylık olmuştu kalp atışı başlamış doktor alamam dedi dul olduğum için ailemin yanındayım bir arkadaşımın oyununa gelerek hamile kaldım aileme söyleyemiyorum dusuk için bir hap varmi

Kalp atışı olan çocuğu düşürmeye çalışmayın lütfen ya. Ayrıca size de bir şey olma riski çok yüksek. Ya da çocuk düşmez ama sağlığı etkilenir. Bir ömür boyu vicdanen rahat olabilecek misiniz?

Böyle şeyler denerseniz bebekle beraber siz de canınızdan olursunuz. Bu arada yasal sınırı geçmişsiniz, bir şeye kalkışırken korunun; aldıramazsınız. Nasıl oyuna(!) geldiniz? Şeker vereceğim diyip mi kandırdılar?

16 haftalık düşük olmaz. Ben 13 haftalıkken bile doğum yaptım. Ikınma hissi vardı, su geldi, bebek geldi. Siz bence artık bu saatten sonra yasal evlat edindirme opsiyonlarını araştırmaya başlayın. Bebek sahibi olmak isteyen binlerce aile var. dua edin, tevekkel olun bebeğinizin güzel bir ailesi olsun.

Nasıl bir oyunmuş o bize anlatın biraz

Kız nasıl bi oyun o. Söyle biz de oynayalım belki nasipleniriz

+ Eğer kasıtlı düşürürseniz katillerden farkınız kalmaz.

Bu raddeye gelen insanın vicdanını düşüneceğini zannetmiyorum. Şuan düşüncesizce yapılan bir işin sonucunda gelişmiş bir can var. Ve kendi canı uğruna verilen başka bir canı kurban ediyor. Hiç bir farkı yok bu işin katillikle ne yazık ki.

Allah sizi ıslah etsin dicek hicbirseyim yok. Hiç kimse iki dakikalık zevk uğruna bır insanın canını alamaz sizin bu devirde istemsiz hamile kalmanz cehaletin umarsızlgn dik alası. Oyuna gelmiş. Allah'ım isyan etmek istemiyorum ama ben bir evlat sahibi olmak için bukadar çırpnrken neden ben degilde bunlar ya yazık.

Troll değilse o kadar üzüldüm ki. Aylardır hastane hastane dolaşan biz, birde şu okuduklarıma bah. püüühhh

bu nasıl bir oyun ablacım bize de sölesen, 1,5 senedir kazanamadık

Dusuk oyle istenince yapilabilecek bisey degil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…