düşük yapmak

Merhaba Konu bayagı eski sanırım ama aynı duyguları yaşamışız .hatta çocuklarınız bile olmuş mSallah masallah allah bizlerde nasip etsin. Bende kürtaj oldum ama öncesinde çok ayrılı sancılı çok kanamam oldu öyle hastaneye yatmıştım:KK43: Benin doktor 2 hafta önce gittiğimde istersem korunmayabılıcefimi söyledi bir tehlikesi olmaz dedi. 11 aralıkta kürtaj oldum hala tık YÖK adetimden ama 2 hafta önce yumurtalarım göründü ultrasaonda.
Sagol cnm rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin insallah en kisa zamanda doktorun daha iyi bilir tabi ama ben en az 3 ay ara verme taraftariyim rahimin kendini.yenilemesi icin

yok cnm kullanmadim hepsi kendiliginden dustu sen doktorlarini dinle en iyisini onlar bilir ama tek bir doktorda kalma bir iki dok gozuk derim
Aslında 3 farkli doktora gittim 3de farkli seyler soylediler biri saglikli bunyen zayif oldugu icin yavas buyuyor normaldir dedi biri bu degere göre dusuk olmaya bilir dis gebelik olabilir dedi biride bebek gelismiyor kan degerin iki kt artmasi lazim kurtaj edelim dedi kafam karisti biri bos gebelik sadece kese var dedi

Aslında 3 farkli doktora gittim 3de farkli seyler soylediler biri saglikli bunyen zayif oldugu icin yavas buyuyor normaldir dedi biri bu degere göre dusuk olmaya bilir dis gebelik olabilir dedi biride bebek gelismiyor kan degerin iki kt artmasi lazim kurtaj edelim dedi kafam karisti biri bos gebelik sadece kese var dedi
Cok zor cnm karar vermek biraz bekle istersen 6 haftadan sonra kalp atisinin gozukmesi gerekiyor saglikliya ama dis gebelikse alinmasi lazim en kisa zamanda hakkinda hayirlisi insallah

canım 7 haftalık düşüğümde dr biraz dinlen dedi hemen önermedi
ama tutunamadan düşende ise diğer ay devam edebilirsin denemeye demişti
inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Bence de bekle burada okumuştum İnan bazen dr lar bilemiyor dış gebelik olabilir demiş kesin değil sonra kalbi atan bile var bekle sadece şuan

canım 7 haftalık düşüğümde dr biraz dinlen dedi hemen önermedi
ama tutunamadan düşende ise diğer ay devam edebilirsin denemeye demişti
inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz
Kanaman mı oldu nasıl anladın kürtaj yapmadılar dimi

Kanaman mı oldu nasıl anladın kürtaj yapmadılar dimi

canım ben test manyagı biriyim sürekli test yapıyordum birgün baktım silikleşti hemen hcg ye bakıldı giderek düşüyor :( sonra kanama başladı durdurulamadı biraz patoloji için kan örneği aldı dr ama kürtaj olmadım

canım ben test manyagı biriyim sürekli test yapıyordum birgün baktım silikleşti hemen hcg ye bakıldı giderek düşüyor :KK43: sonra kanama başladı durdurulamadı biraz patoloji için kan örneği aldı dr ama kürtaj olmadım
Değerin kaçtı en son beta hcg

Cok zor cnm karar vermek biraz bekle istersen 6 haftadan sonra kalp atisinin gozukmesi gerekiyor saglikliya ama dis gebelikse alinmasi lazim en kisa zamanda hakkinda hayirlisi insallah[/QUOTEfarkli bi dok.gittim alttan muane etti bubsefer erkek dok. Gittim kadinlar bise anlamiyo erkekler daha iyi sonra bakti kesen bozulmus biraz enfeksiyon olmus kurtajla temizleyelim dedi kendim dusurmek istiyordum ama dusmedigi icin kendiliginde kurtaji uygun gordu bana zarari olabilirmis beklememin bnde kutaj yaptirdim bitti gitti . Ins bidahaki bebegim saglikli olur ..

Hakkinda hayirlisi buymus demekki cnm rabbim en kisa zamanda sagicakla kucagini doldursun insallah..hersey gonlunce olsun canim

Back
X