düşük yapmış olabilir miyim?

bvera

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
81
20
38
arkadaşlar merhaba, kanamam oldu ve bu kanama koyu değil tam canlı kırmızı. içinde minik minik kan pıhtıları ve damarımsı çizgiler var. kan pembemsi bir şekilde çok çok hafif biraz daha geldi. şu an karnımda adetten önce olan kasılmanın kat kat azı var, belli bellisiz yani. birkaç gün önce de kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girmişti temizlikten dolayı kendimi yordum diye düşünmüştüm. ya da acaba yumurtlama dönemim mi gecikti diye düşünmüştüm kendi kendime. sizce düşük mü yaptım?

arkadaşlar merhaba, kanamam oldu ve bu kanama koyu değil tam canlı kırmızı. içinde minik minik kan pıhtıları ve damarımsı çizgiler var. kan pembemsi bir şekilde çok çok hafif biraz daha geldi. şu an karnımda adetten önce olan kasılmanın kat kat azı var, belli bellisiz yani. birkaç gün önce de kasıklarıma inanılmaz bir ağrı girmişti temizlikten dolayı kendimi yordum diye düşünmüştüm. ya da acaba yumurtlama dönemim mi gecikti diye düşünmüştüm kendi kendime. sizce düşük mü yaptım?
ben ılk gebelıkte dusuk yasadım. hastaneye gıdene kadar baygınlık gecırecektım agrıdan. adet gıbı olmmuyor agrısı daha sıddetlı. pıhtılı adet gormussundur bence. allah gostermesın.

adetime
ben ılk gebelıkte dusuk yasadım. hastaneye gıdene kadar baygınlık gecırecektım agrıdan. adet gıbı olmmuyor agrısı daha sıddetlı. pıhtılı adet gormussundur bence. allah gostermesın.
adetime daha 15 gün var o yüzden şüphelendim. 😞 ki adetim her ay 2-3 gün mutlaka gecikir benim. bu kadar erken gelmesi imkansız. ve adet kanı pat diye gelmez baya olduğu gibi çıktı o şey baş parmak büyüklüğünde. bir de açıkçası son adet günümün üstünden 15 gün geçti. yani gebelik olsa bile anca 15 günlük olabilir. bilmiyorum çok kafam karıştı😔😔😔

Dusukte kasilma yasarsin.
Alt tarafina dogru bir sey iniyor gibi olur karnindan .
En azindan ben oyle yasadim.
Ve kanama durmaz. Kesilmez.

Yine de bir kontrole gidin elbette. Burda denilenlerle olmaz bu is.

Dusukte kasilma yasarsin.
Alt tarafina dogru bir sey iniyor gibi olur karnindan .
En azindan ben oyle yasadim.
Ve kanama durmaz. Kesilmez.

Yine de bir kontrole gidin elbette. Burda denilenlerle olmaz bu is.
şu an pembemsi bir şekilde devam ediyor. yarın doktora gideceğim. umarım düşük değildir😔

şu an pembemsi bir şekilde devam ediyor. yarın doktora gideceğim. umarım düşük değildir😔
zaten kan tahlılı yapar. belkı ara kanamadır da baska bıseydendır. ınsallah kotu bısey cıkmaz gecmıs olsun

Back
X