düşük yapmış olabilir miyim??

buruss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
12
3
1
28
daha önce düşük yaptım, cuma günü bin küsurlerde beta vijinal ultrasonda gözükmedi kese. henüz ikibinlere ulaşmamıştı beta. dün ağrı, sızı vs belirti olmadan akıntı hissettim kan geldiğini fark ettim, o da çok değildi avucunun ortası kadar düşünülebilir pet koymadım bile devamı da gelmedi. lekelenme şeklinde az bir şekilde geldi devamı gelmedi. şöyle bir şey gördüm pecetede pıhtı, koyu kırmızı ve şeffaf akıntıyla beraber. görsel için şimdiden özür dilerim. dediğim gibi ağrı vs hiçbir şey olmadı, ağır bir kanama da olmadı pecetede görünecek kadar.. devamı da gelmedi. gördüğüm pıhtı da bu şekilde. sizce düşük mü yaptım?. görsel için kusura bakmayın, sonra sileceğim.

Son düzenleme:
Daha önce duşuk yaşayanlarda genellikle yine duşuk riski oluyor doktorunu bilgilendir bence hemen belki buyuk bir sorun yoktur ama yinede kan gelmesi normal diyil bence doktoruna gorunmelisin artiş ola bilir olasi duşuk ihtimalini yok etmiş olursun önlem alirsin benim teyzemin kizindan haril haril kan akiyordu ama direk doktora gitti hemen mudahele etdiler şu an 3 aylik kucaginda yani zamaninda mudahile edince Allahda izin verince birsey olmuyor umarim saglicakla kucagina alirsin inşallah

inşaallah teşekkür ederim. kese gözükmedigi için geçen gittiğimde vajinal ultrasonda baktılar. o da kanama olasılığını arttırıyor. devamı gelmedi, haftasonu olinca da gitmedim doktor bulamıyorum çünkü.agri vs de olmayınca pazartesi gitmeye karar verdim. yani düşük yapmış olabilir miyim ki? dhaa önce ki çok net hissetmiştim ama bunu bilemedim

Başlığa resimli olduğunu belirtin bari ya. Görseli sonradan silmenizin ne anlamı var görmek istemeyen gördükten sonra. İyi niyetle yorum yapmak için konuya gireyim dedim midem bulanarak çıkıyorum teşekkürler.

Bende dün yogun bir kanama ile pıhtı düşürdüm hastane gittim kalp atısını dinledim düşük tehliken var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…