Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkDüşük yaptıktan sonra gebe kalmak
Merhabalar ben yeni dusuk yaptim bir daha hamile kalabilmek icin ne kadar sure gerekli oncesinde neler yapmaliyim bi an once hamile kalmak istiyorum kan testi vs neleri kontrol ettirmem gerekli Yardimci olurmusunuz tekrar dusuk yapmak istemiyorum.
öncelikle bir kadın doğuma gidip adetinizin 2.ve 3. günleri hormonlarınıza baktırın. genetik testlerinizi yaptırın pıhtılaşma var mı diye. eşinizi de sperm testi yaptırsın. rahim filmine gerek var mı bilemiyorum onu da yaptırabilirsiniz.
Merhabalar ben yeni dusuk yaptim bir daha hamile kalabilmek icin ne kadar sure gerekli oncesinde neler yapmaliyim bi an once hamile kalmak istiyorum kan testi vs neleri kontrol ettirmem gerekli Yardimci olurmusunuz tekrar dusuk yapmak istemiyoruoncelikle
öncelikle bir kadın doğuma gidip adetinizin 2.ve 3. günleri hormonlarınıza baktırın. genetik testlerinizi yaptırın pıhtılaşma var mı diye. eşinizi de sperm testi yaptırsın. rahim filmine gerek var mı bilemiyorum onu da yaptırabilirsiniz.
Oncelikle geçmiş olsun canım hamilelik düşünüyorsan önce bir kadın doğum uzmanına git neden düşük yaptın sorun neydi kaç haftalıkken düştü bunların bir araştırması yapılsın ve hamilelik düşünür düşünmez folikasite başla hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlaman lazim
Oncelikle geçmiş olsun canım hamilelik düşünüyorsan önce bir kadın doğum uzmanına git neden düşük yaptın sorun neydi kaç haftalıkken düştü bunların bir araştırması yapılsın ve hamilelik düşünür düşünmez folikasite başla hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlaman lazim
2 aydir kullanıyordum şimdi düşük yaptım diye 2.03 gündür içmiyorum acaba devam etsem mi folik Assti ayın 15'inde gideceğim doktora bakalım ne diyecek büyük ihtimal tutunamadığı için düştü kan değerlerim normalde hormon testi vs her şey normal gözüküyordu çok fazla kanamam olmadı düşük yaptım kendiliğinden herhangi bir ilaç kullanmadım kürtaj gerekmez sanırım bakalım artık hayırlısı inşallah tez zamanda tekrar hamile kalabilirim
Hayir kese duzendiz denmisti sadece ondan Ondan sonra zaten hemen düşük yaptım iki gün içinde leke gelmişti tam adet günümdü ikinci adet döneminde aslında son adete göre sekiz haftalık Hamile olmam gerekiyordu ama doktora gore altı Hastalık olmuştu Bana geç döllenme olabilir demişti ama sanırım gelişim bozukluğu vardı herhangi bir sorun olduğu söylenmedi
Üstelik hiçbir şekilde ilaç kullanmadım birazcık stresliydim moralim bozuktu belki diyorum Üzüntü olmuş olabilir ama yani eğer normal olsaydı Gebelik devam ederdi demekki bir problem vardı