Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benim burda ne desek boş gelecek sanaBebek isteyen bir anne adayı olarak çok üzüldüğümü bildirmek isterim...Lütfen üzülmeeeee
Gerçekten hayırlısı böyleymiş hem senin için hem bebeğin için...Tekrar düşünürsünüz bebeği yine olur sakın üzme ve yıpratma kendini herşeye iyi yönünden bak olurmuu
tabi yaa ınsan uzulmezmı hiç.. ben 30 mayısta dusuk yaptım acım taze ama gucluyum bir sonrakı dogacak bebegım için..guclu olmak zorundayım. haa ağlamadım mı hem nasıl deliler gibi ama dönem dönem atlatıyorsun ..ben bebegımı dusununce gözlerım bugulanıyor burnumun direği sızlıyor kolay deil elbet ama Allahın takdiri boyleymıs işte.. verende o alanda sonucta.. boyle durumlarda biraz kaderci olmak gerekıyor uzerımızdekı bu depresif durumu atlatmak için..
öncelikle gecmis olsun. Sakin kendini fazla üzme " verende o, alanda o. Kimseyi dava edemiyoruz bu konuda!". Senin yasadiklarini cok iyi anliyorum. Bende malesef 2 kere düsük yaptim, bende cok agladim, ama takdir-i Ilahi dedim kabullendim.
2ci düsügüm daha Ocak sonunda oldu.. ama su an tekrar hamile kalmayi düsünüyorum, bu sefer doktor önce bana geleceksin hamile kalmadan dedi, bende öyle yapacagim.. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur ve tekrar bunlari yasamayiz.
düşük yaptım 22 martta kanamam bitti dr korunmana gerek yok dedi kendılıgınden düştü cünkü fakat 2 gundur kanamam var cok az pembemsi sildikçe geliyor 2 gun once de kontrole gitmiştim tertemiz hersey normal yumurtalar saglıklı büyüyor dedi korunma dedi 2 gun zorlamıs olabilirmiyim yoksa bu nedir ya bilen varmı ?