Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 9 haftalık hamileyken kanamam oldu kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum. Tabiki dr gitmelisiniz bebek kaç haftalık olursa olsun bu durum manen yeterince yıkıcı bi durum23 yaşındayım 10 haftalık bebeğimi 3 gün önce düşürdüm sol kasığımda az Bi ağrı birazda pıhtılı kanamam var çok değil. Ne zamana düzelirim bilgisi olan varmı
Evli değilim o yüzden çekiniyorum gitmeyeBen 9 haftalık hamileyken kanamam oldu kendimi hastaneye nasıl attım bilmiyorum. Tabiki dr gitmelisiniz bebek kaç haftalık olursa olsun bu durum manen yeterince yıkıcı bi durum
Evli değilim o yüzden çekiniyorum gitmeye
Hani soradan kimse öğrenmez dimi bilmiyo çünkü ailemEger reşitseniz korkmaniza gerek yok tedirgin olmanıza gerek yok dr size evli değilsiniz nasıl böyle bi ilişki yaşadınız demez öyle bi hakkı da yok . Hiç ihmal etmeyin kesinlikle gidin sadece reşit değilseniz durum reşit olmayanın istismarına girer o emniyet güçlerine yansır ama reşitseniz kimsenin haberi olmaz öksürük için gidince ailenize haber verilmediği gibi bunun içinde verilmez
Bu yaşadığınızdan almanız gereken dersi alın ve dr gidin kimse öğrenmez e devlette hastalık teşhis bilgilerinize işlenir ailenizin haberi olmaz .Hani soradan kimse öğrenmez dimi bilmiyo çünkü ailem
Tamam teşekkür ederim sağolun rahatladım hemen gitcem.Bu yaşadığınızdan almanız gereken dersi alın ve dr gidin kimse öğrenmez e devlette hastalık teşhis bilgilerinize işlenir ailenizin haberi olmaz .
Bazi seyler er yada gec ortaya cikiyor... kendiliginden düsme degil sanirim aileden saklandigina göre...Hani soradan kimse öğrenmez dimi bilmiyo çünkü ailem
Ilk önce parça bsyler geldi sonra bebeğim düştü daha sonra yine başka parçalar geldi ilk defa olduğu için hiç bir bilgim yok yanlızdım kimseyede söyleyemedim ama şuan iyi hissediyorum kendimi.Tabiki gitmelisin
Düşük mü değil mi içerde parça kalmış mı kürtaj gerekecek mi doktor karar verir.
Geçmiş olsun
Ilk önce parça bsyler geldi sonra bebeğim düştü daha sonra yine başka parçalar geldi ilk defa olduğu için hiç bir bilgim yok yanlızdım kimseyede söyleyemedim ama şuan iyi hissediyorum kendimi.
Ben böyle olsun istemedim zaten psikolojim bozuldu bebeğimi öyle görünce ama annemi de üzmek istemedimBazi seyler er yada gec ortaya cikiyor... kendiliginden düsme degil sanirim aileden saklandigina göre...Umarim ayni hataya birdaha düsmezsiniz daha dikkatli olun...
![]()
Aklıma ilk gelen bebegi nasıl yok ederim olmadı asla evlenmek isterdim fakat ailesi beni istemediDoktorların evli olup olmadığınızla ilgileneceklerini sanmıyorum, topluma ne kadar ters gelse de karnı burnunda evlenen ya da bebek dogduktan sonra evlenen kadinlar var. Bebek kontrollerini de yaptiriyorlardir aksini hiç düşünmemistim.. çok geçmiş olsun
SağolunTabiki gitmelisin
Düşük mü değil mi içerde parça kalmış mı kürtaj gerekecek mi doktor karar verir.
Geçmiş olsun
Bu aşamada artık olan olmuş kendi sağlığını da daha fazla tehlikeye atma, doktora git hemen. Hatta sonrasında psikologla da görüşmelisin. Çok ağır şeyler yaşıyorsun..Merak etme birsey demezler yargılamak kimsenin haddine değil. Her sey insanlar için.Aklıma ilk gelen bebegi nasıl yok ederim olmadı asla evlenmek isterdim fakat ailesi beni istemedigitmeyi düşündüm sonra bnde annemin bebegiyim ona bunu yapamazdım kimseye zarar vermeden halletmeye calstm ama şimdide ben çok üzgünüm bebegime bunu yaptıgm için hiç afftmycm kndimi.
![]()
Ilk işim doktoBu aşamada artık olan olmuş kendi sağlığını da daha fazla tehlikeye atma, doktora git hemen. Hatta sonrasında psikologla da görüşmelisin. Çok ağır şeyler yaşıyorsun..Merak etme birsey demezler yargılamak kimsenin haddine değil. Her sey insanlar için.![]()
sizin tecrübeniz var kürtaj yaptırdınızmı düşükten sonra şart mı yani hastanede ne kadar kaldnzNasil simdiye kadar gitmedin? 10 hafta cok buyuk. Kurtajla temizlemeleri lazim.
Gecmis olsun. Uzuldum. Daha once bir 9, bir 10 haftalik kaybim var. Vakit kaybetme. Hemen doktora git.
Ikisinde de yapildi. Icerisini iyice temizliyorlar. Ayni gun icinde ciktim. Ac karnina git. Anesteziyle yapiyorlar. Yaninda bir arkadas gotur. Sonra miden bulanabilir.Ilk işim dokto
sizin tecrübeniz var kürtaj yaptırdınızmı düşükten sonra şart mı yani hastanede ne kadar kaldnz