- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Amin hepinize beraber inşallahÇok teşekür ederim.
Herşey gönlünüzce olsun inş.
Yatıp dinleniyorum bakalım.Hayırlısı olsun hakkımızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepinize beraber inşallahÇok teşekür ederim.
Herşey gönlünüzce olsun inş.
Yatıp dinleniyorum bakalım.Hayırlısı olsun hakkımızda.
Cnm dusuk riski bende yasamistim neredeyse 9 ay yattim ignesi var progestanin proluton depot o igneyi mutlaka vuulmani oneririmArkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim....
Rabbime çok şükür bebeğim benimle
Ama düşük riski hala varmış.
Progestron verdi kullanıp pzt günü tekrar kontrole gideceğim bakalım inş Rabbimin de izniyle bir sıkıntı olmaz..
Cnm dusuk riski bende yasamistim neredeyse 9 ay yattim ignesi var progestanin proluton depot o igneyi mutlaka vuulmani oneririm
Eşin nerde yahu, bunun saati falanı filanı mı var.
Gerekli tedbiri alabileceğiniz bir hastaneye gitmeniz gerek.
Sana dakikalar saat gibi gelir. Psikolojini normal düzeyde tut, güzel şeyler düşün
geçmiş olsunArkadaşlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekür ederim....
Rabbime çok şükür bebeğim benimle
Ama düşük riski hala varmış.
Progestron verdi kullanıp pzt günü tekrar kontrole gideceğim bakalım inş Rabbimin de izniyle bir sıkıntı olmaz..
14 aylık bır kızım var ...hamilelik te her hafta bardak bardak kanamam oldu ..abartmiyorum ..Kaçkar hastaneye gittim kürtaj olucam. Kesin diye ,ama dr her seferinde eve yolladı :)bense hamileligimin şunu öğrendim :)ömrü varsa o bebeğin yaşıyor :)bu arada çift rahim yim ve 37.hafta doğum yaptım :)dr 30 .haftaya gelirsen dua et demişti ..ama şükür hiç bişiy olmadı ..Kızlar ben şimdi düşük mü yaptım.
9 haftalık gebeyim ağrısız sızısız rastgele açık pembe bi kanama gördüm.
Dr gttik malum kv de kalıyoruz onun yaşadığı yer küçük bir ilçe ve sadece tek bi devlet hast var. Hemn gttikk kadın dgumcu olmadığı için progstron yaptı gnderdi acilde ki pratisyen.
Gecr usg de bakamıyorlarmış.
Merkezedd anca sabah gidebiliriz malum terör şehri gecenin bi yarısı gidemezdik.
5 saat filan oldu ve o açık pembe kan gitgide kırmızılaşmaya başladı ağrısız sızız öksürüsünce filan kanama oluyor of neler oluyor