Düşük yaptım , her şey üstüste geldi 😥 Umarım birisi beni anlayabilir .

senanurrK

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2024
7
0
6
28
Merhaba herkese . 2 seneye yakın aşılama tedavisi görüyorum.5. Aşılamada tam bebeğim tuttu derken dış gebelikle sonuçlandı düşük yapıyorum . Dost dediklerim bir oldu bana düşman oldular . O kadar içim yanıyor ki … Ailem de benden uzakta yurt dışındayım sadece bi eşim var yanımda . Kendimi çaresiz ve çok güçsüz hissediyorum … Ne olacak , ne yapacağım nasıl geçecek bu zamanlar ?

Şimdi hanımefendi öncelikle geçmiş olsun benim bebeğimin 3 aylıkken kalbi durdu sezaryanı kabul etmedim 2 hafta önce öldüğü için ale acele kürtaja aldılar bütün ailem vs herkes yanımdaydı ama yine de iyi değildim olamadım yani demem o ki herkes yanınozda olsa da iyi hissetmeyeceksiniz kardeşimin de sizin gibi dış gebeliği olmuştu sonra ikizleri oldu ve sonra sürpriz bir bebekleri de inşallah burada biz gibi bekleyenler de aynı sürprizlerle karşılaşırız eminim güzel günler bekliyor bizi bu dönemde uğraşacak bir şeyler bulun daha kolay atlatılıyor

Başınız sağolsun dostlarınız niye düşman oldu onu anlamadım

İnşallahh

Başınız sağolsun dostlarınız niye düşman oldu onu anlamadım
Allah razı olsun . Ne olacak önce birbirlerinden için bana gel onu bırakıp biz arkadaş olalım dediler kabul etmeyincede benden vazgeçip bir oldular .Beni yere göğe sığdıramıyorlardı. Birbirleriyle kavga ediyorlardı beni paylaşamadıkları için şimdi can ciğer oldular bana nispet yapıyorlar. Ki ben her koşulda düşük yaptılar kötü oldular hep yanlarında oldum ama şimdi benim halime bakın .Bide üstüne bebeğimi kaybettim .Ne düşüneceğim ne yapsam iyi olacağım şaşırdım kaldım Duam Rabbim onlarada aynısını yaşatsın inşallah.

Siz onları boşverin zaten dost değillermiş acınızı yaşayın tek başına yas daha güzel tutuluyor sonra da Allahım kucağınızı doldursun İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…