allah sabır versın bıdaha yasatmasın ınsallah. doktordan doktora degısıyo bazısı 5 ay dıyo bzısı 2 bazısı hıc korunma ne zaman hazırsan oyle davran basla denemelere dıyo. doktorlar genelde ılk adetın gecmesını beklerler. olup olmadıgını kontrol ederler yada oldugunda kadın hormonuna bakılmadıysa daha once ona bakarlar falan . ılk aylarda hamıle kalma olasılıgı daha yuksekmıs 6 ay sonrasında olasılık dusermıs neden bılmem ., adetten sonrakı ılk ay daha mantıklı cunku ılk ayda adet oncesı hamıle kaldıgında dusuk rıskı mınıcık de olsa artıyormus. allah vergısı cok saglıklı da olabılır. hamıle kalınmaması soz konsuu değil yanı bılıyorum zaman gecmek bılmıyo ama doktorlar korun dıyosa onlar da kac vaaakayla karsılasıyolar. 2 aylık bebek ıcın beklenecek sure o kadardır . daha erken 5 6 da en az 1 ay normal dıyorlar. hıc anlamadan hamıle kalan bı dolu tanıdıgım var dusukten sonra. zaten gec gelecek adetlerı dıye ummuyolar bile. ama sen doktorunu dınle derım ben:) zaten bızım ıstememızle olmuyor kı. her gun denesen olmaz bı gun yanlıslıkla kalıverırsın. allahMerhabalar 7 aralıkta 2 aylık bebegimi kaybettimkurtaja gerek kalmadan kendiliginden düştü sagliksizdi kalp atislari cok yavasti ve haftama göre çok küçüktü doktorum 2 ay korun sorna gebe kalabilirsin dedi ama ben korunmadm ilk gebeliğm o diyguyu tattım vazgecmek istemiyorum yaşayan varmi böyle bisey adette görmedim hamile kababilirmiyim yaridmci olun arkadaşlarr
Neden olmasin canim uzülme bebeğin melek olup gitmiş o seni cenette bekliycektir .Rabbim yine evlat verir benim annem kac kez düşük yapip hamile kaldiMerhabalar 7 aralıkta 2 aylık bebegimi kaybettimkurtaja gerek kalmadan kendiliginden düştü sagliksizdi kalp atislari cok yavasti ve haftama göre çok küçüktü doktorum 2 ay korun sorna gebe kalabilirsin dedi ama ben korunmadm ilk gebeliğm o diyguyu tattım vazgecmek istemiyorum yaşayan varmi böyle bisey adette görmedim hamile kababilirmiyim yaridmci olun arkadaşlarr
Merhabalar 7 aralıkta 2 aylık bebegimi kaybettimkurtaja gerek kalmadan kendiliginden düştü sagliksizdi kalp atislari cok yavasti ve haftama göre çok küçüktü doktorum 2 ay korun sorna gebe kalabilirsin dedi ama ben korunmadm ilk gebeliğm o diyguyu tattım vazgecmek istemiyorum yaşayan varmi böyle bisey adette görmedim hamile kababilirmiyim yaridmci olun arkadaşlarr
merhaba canım çok geçmiş olsun ben de 2 düşük yaşadım ve sana vereceğim en büyük tavsiye genetik ve kan pıhtılaşma testini kesinlikle yaptır ben keşke ilk düşüğümde yaptırsaydım diyorum sen geç kalmaMerhabalar 7 aralıkta 2 aylık bebegimi kaybettimkurtaja gerek kalmadan kendiliginden düştü sagliksizdi kalp atislari cok yavasti ve haftama göre çok küçüktü doktorum 2 ay korun sorna gebe kalabilirsin dedi ama ben korunmadm ilk gebeliğm o diyguyu tattım vazgecmek istemiyorum yaşayan varmi böyle bisey adette görmedim hamile kababilirmiyim yaridmci olun arkadaşlarr
Bnmde 2 düşüğü m var ilkinde kan pıhtılaşması testini yaptırsaydım 2 .düşmeyecekti belki hamile kalma hemen testi yaptır önce sonra kal 15 günde çıkıyor hemen acele etmeMerhabalar 7 aralıkta 2 aylık bebegimi kaybettimkurtaja gerek kalmadan kendiliginden düştü sagliksizdi kalp atislari cok yavasti ve haftama göre çok küçüktü doktorum 2 ay korun sorna gebe kalabilirsin dedi ama ben korunmadm ilk gebeliğm o diyguyu tattım vazgecmek istemiyorum yaşayan varmi böyle bisey adette görmedim hamile kababilirmiyim yaridmci olun arkadaşlarr
Cok teşekkür ederim canim allah razi olsunnn gittim doktora bu gün yumuttalikalrin şişmiş dedi bakti alttan kis var 3 cm dedi adet ol gecer dediallah sabır versın bıdaha yasatmasın ınsallah. doktordan doktora degısıyo bazısı 5 ay dıyo bzısı 2 bazısı hıc korunma ne zaman hazırsan oyle davran basla denemelere dıyo. doktorlar genelde ılk adetın gecmesını beklerler. olup olmadıgını kontrol ederler yada oldugunda kadın hormonuna bakılmadıysa daha once ona bakarlar falan . ılk aylarda hamıle kalma olasılıgı daha yuksekmıs 6 ay sonrasında olasılık dusermıs neden bılmem ., adetten sonrakı ılk ay daha mantıklı cunku ılk ayda adet oncesı hamıle kaldıgında dusuk rıskı mınıcık de olsa artıyormus. allah vergısı cok saglıklı da olabılır. hamıle kalınmaması soz konsuu değil yanı bılıyorum zaman gecmek bılmıyo ama doktorlar korun dıyosa onlar da kac vaaakayla karsılasıyolar. 2 aylık bebek ıcın beklenecek sure o kadardır . daha erken 5 6 da en az 1 ay normal dıyorlar. hıc anlamadan hamıle kalan bı dolu tanıdıgım var dusukten sonra. zaten gec gelecek adetlerı dıye ummuyolar bile. ama sen doktorunu dınle derım ben:) zaten bızım ıstememızle olmuyor kı. her gun denesen olmaz bı gun yanlıslıkla kalıverırsın. allahadet max 40 gun ıcınde gelmelıymıs bu arada dusuk sonrası bıraz gec adet goruluyo.
Allah bin kez razi olsun sendennnnNeden olmasin canim uzülme bebeğin melek olup gitmiş o seni cenette bekliycektir .Rabbim yine evlat verir benim annem kac kez düşük yapip hamile kaldi
Bana bu gün kan sayimi testi yapti o mu acaba kis oluşmuş yumurtalarin şişmiş dedimerhaba canım çok geçmiş olsun ben de 2 düşük yaşadım ve sana vereceğim en büyük tavsiye genetik ve kan pıhtılaşma testini kesinlikle yaptır ben keşke ilk düşüğümde yaptırsaydım diyorum sen geç kalma
Yok canım o başka bir testtir bu test üniversite hastanelerinde yapılıyor sadece veya özel hastanelerde. Kan pıhtılaşması testi diye geçerBana bu gün kan sayimi testi yapti o mu acaba kis oluşmuş yumurtalarin şişmiş dedi
Amin cümlemizden canimAllah bin kez razi olsun sendennnn
Yaptirdm canm temiz çıktı hepsi kis oluşmuş 3 cm dedi adet gör atarsin dedi bende bu gün adet oldum adetin dördüncü günü gel dedi bakacakmis pazartesitekrar gitcem 1 kere adet gör hamile kalırsın demişti cok sevindim ya adet oldugumaYok canım o başka bir testtir bu test üniversite hastanelerinde yapılıyor sadece veya özel hastanelerde. Kan pıhtılaşması testi diye geçer
İyi canım ne güzel inşallah tez vakitte güzel haberler alırızYaptirdm canm temiz çıktı hepsi kis oluşmuş 3 cm dedi adet gör atarsin dedi bende bu gün adet oldum adetin dördüncü günü gel dedi bakacakmis pazartesitekrar gitcem 1 kere adet gör hamile kalırsın demişti cok sevindim ya adet olduguma
Insallah canmmmİyi canım ne güzel inşallah tez vakitte güzel haberler alırız ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?