Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gittinmi canımMerhaba hanımlar 8 nisan da düşük yaptım. 7 haftalık bebeğimi kaybettim. 5 Mayıs ta az bi kahverengi akıntı geldi bu adet sayılıyor mu böyle bişey yaşayan var mi yardımcı olur musunuz ?
Evet gittim canım ara kanama olabilir dedi düşükten sonra Adet düzensizliği normal dedi Bi sorun yok dedi ama ben tekrardan hamile kalmayı istiyorumDoktora gittinmi canım
Evet bende yaşadım aynısını bnimde ara kanamam oşmuştu leke şeklin de bana da normal demişti inşallah öşür canım zaten daha yeni kürtaj olmuşsun biraz ara ver istersen rahim dinlensin ki kendini iyice hazırlasın gebeliğe benimde 5 ay oldu olalı 3 ay yasak dedi doktorum 2 aydırda bekliyorumEvet gittim canım ara kanama olabilir dedi düşükten sonra Adet düzensizliği normal dedi Bi sorun yok dedi ama ben tekrardan hamile kalmayı istiyorum
Peki seni adet kanaman ne zaman olmustu canım bana doktor yasak koymadı bi adet döngüsü geçsin devam et dedi Senin içinde çok üzüldüm canım benim insallah tekrar hamile kalırsın saglıcakla kucağına alırsınEvet bende yaşadım aynısını bnimde ara kanamam oşmuştu leke şeklin de bana da normal demişti inşallah öşür canım zaten daha yeni kürtaj olmuşsun biraz ara ver istersen rahim dinlensin ki kendini iyice hazırlasın gebeliğe benimde 5 ay oldu olalı 3 ay yasak dedi doktorum 2 aydırda bekliyorum
İnşallah canım hepimiz inşallahPeki seni adet kanaman ne zaman olmustu canım bana doktor yasak koymadı bi adet döngüsü geçsin devam et dedi Senin içinde çok üzüldüm canım benim insallah tekrar hamile kalırsın saglıcakla kucağına alırsın
Tamam canım saolİnşallah canım hepimiz inşallahben 34 gün sonra oldum regl zaten kürtaj kanamam 16 gün sürmüştü ondan sonraki ay ara kanamam oldu
Doktor gerek duymamış demek ki inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun hepimizeTamam canım saol ☺
İnsallah canım benim hiç soğan kürü kullandın miDoktor gerek duymamış demek ki inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun hepimize![]()
Yok canım maydanoz suyu içtim rahim tertemiz olmuştu ne varsa söktü annem söylemişti banada yap diye sağolsun işe yaradı sende deneye bilirsin soğan suyunu içemiyorum içebilsem oda çok iyiİnsallah canım benim hiç soğan kürü kullandın mi
Peki ne zaman içtin adetten sonra mi benim adetim gelmiyor ya şimdi içsem olur mu acaba yaYok canım maydanoz suyu içtim rahim tertemiz olmuştu ne varsa söktü annem söylemişti banada yap diye sağolsun işe yaradı sende deneye bilirsin soğan suyunu içemiyorum içebilsem oda çok iyi
Hem kürtaj kanamam varken hemde adet olunca içtim canım evet içebilirsin söktürür bi güzel içiniPeki ne zaman içtin adetten sonra mi benim adetim gelmiyor ya şimdi içsem olur mu acaba ya
Tamam canım saol peki sen normal yollar la mi hamile kalmıştınHem kürtaj kanamam varken hemde adet olunca içtim canım evet içebilirsin söktürür bi güzel içini
Rica ederim evet canımTamam canım saol peki sen normal yollar la mi hamile kalmıştın
Tamam canım güzel haberlerimizi alırız insallah ikimizde dualarım seninleRica ederim evet canım
Allah razı olsun canım benim sende benim dualarımdasın inşallahTamam canım güzel haberlerimizi alırız insallah ikimizde dualarım seninle ☺
Saol canımAllah razı olsun canım benim sende benim dualarımdasın inşallah![]()
Merhaba bende ara kanama olmadı ama düşükten sonra kanamam uzun sürdüMerhaba hanımlar 8 nisan da düşük yaptım. 7 haftalık bebeğimi kaybettim. 5 Mayıs ta az bi kahverengi akıntı geldi bu adet sayılıyor mu böyle bişey yaşayan var mi yardımcı olur musunuz ?