Dusuk yaptım

Umos59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
1
0
1
23
Merhaba daha 4 sene önce 1 tane sezeryan ile doğum yaptım çok sağlıklı suan 4 yaşında ama malesef 2021 Mart ayinda düşk yaptım kurtaj olmak zorunda kaldım ve onu atlatim şimdide 2022 de subata hamile oldugumu öğrendim hastaneye gittim 1 aylık olduğunu öğrendim ama öğrendikten 1 hafta sonra öyle bi oturdum koltuğa 5 10 dk sonra hafif gidiklanma oldu karnında sonra tuvalete çıktım baya bi şu gelmişti bişey yok gebelikten demiştim 1 saat sonrada kanamam başladı acayip bi ağrı çektim ertesi gün ağrım geçti ama kanamam vardı ertesi gün duş aldım ve ne olduysa sağ kasigimda ağrı var inanılmaz şekilde ayağa kalkarken zorlanıyorum acaba parça kalmış olabilirmi yoksa sezeryanli olduğum için mi bilmiyorum dusukten sonra bu tarz ağrı yaşayan varmi

Kaç haftalıktınız doktor kese falan görmüş müydü hala ağrınız çoksa parça da kalmış olabilir ama doktora gitmediniz mi belki düşük değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…