Düşük yaptım

Melekk1919

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
219
199
53
Kızlar merhaba. Malesef gebeliğim devam etmedi ve dün kanamam başladı. Beta hcg en fazla 1300 e çıktı sonra düşmeye başladı. Ultrasonda net bi kese falan göremeden düşük yaptım. Dün afedersiniz et parçası şeklinde bişey geldi pedime sanırım oydu. Tekrar doktora gitmeme gerek var mı sizce ? 3 haftadır sürekli doktora gitmekten çok yoruldum..

Çok geçmiş olsun, hazır hissettiğinizde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. bence yine de gidin doktora, kontrol etsin. Belki müdahale etmesini gerektiren bir durum olur falan

merhaba evet doktora gitmene gerek var parça kalmışmıvs diye bir kontrol olması gerekir geçmiş olsun

Eğer düşük sebebiniz belli değilse mutlaka sonrasında gidip genetik test yaptırın. Allah korusun tekrar tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimaliniz olabilir. Çok geçmiş olsun.

Bende düşük yaptım sadece 4 gün arayla asm de beta hcg verip sıfırlanmasını bekledim eğer sıfırlanmazsa parça kalmış oluyor. Bende doktordan yorulduğum için gitmemiştim açıkçası bir sorun olmadı hatta 1 ay üstüne tekrar hamile kaldım

Merhaba canım ben de kac gündür sanci çekiyordum once kahverengi lekelenme ardindan kanama basladi adet kanı gibi, kanama sonrasi acile gittim ve kese vardi ancak bugün kontrolden sonra kese bozulmus kurtaj oldum. Evde kanama olsa bile kontrolden gecmek gerekiyor icerde pihtilar kalintilar kalabiliyor ve bu annenin sagligini olumsuz etkiliyor.

Doktor bana evde büyük pihtilar gelmesi gerekiyordu demisti. Anladığım kadariyla adet kanindan daha çok kanama ve daha büyük parcalar gelmesi gerekiyor

Kontrol için muhakak git doktora. Parça kalmış olabilir. Genetik test için yeterli parça varsa onu alıp incelletir. Bazen parçalar kalıyor sonradan enfeksiyona sepep olabiliyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun bende 1 sene kadar önce düşük yaptım kan ve kan pıhtısı geliyordu ama doktora gittim içerde hala parçalar olduğunu almazsa zehirleyebileceğini söylemişti lütfen kendin için ihmal etme bir doktora görün seni çok iyi anlıyorum zor bir durum ama şu an senin sağlığın daha önemli sonrasında mutlaka genetik test yaptırmanı öneririm bende yapılan testlerde kanda pıhtılaşma çıktı şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum tekrar çok geçmiş olsun kendine iyi bak

Eğer düşük sebebiniz belli değilse mutlaka sonrasında gidip genetik test yaptırın. Allah korusun tekrar tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimaliniz olabilir. Çok geçmiş olsun.
Bnmde bugun dusuk oluyor dedıler kese rahıme ınmiş bole oluyp gebelığı devam eden varmı

1 ay rahim dinlendirme mi yaptınız? Sonrasında mı gebelik oluştu? Hayırlı olsun

1 ay rahim dinlendirme mi yaptınız? Sonrasında mı gebelik oluştu? Hayırlı olsun
Benim doktorum istersen hemen tekrar düşünebilirsin küçük ve kendiliğinden düşük olan gebeliklerde rahim hemen kendini toparlar demişti. Ama ben psikolojik olarak biraz daha sağlıklı olabilmek için 1 adet dönemi bekledim. Evet şubat 21 düşük yaptım, mart 20 adet oldum, Nisan 19 gebeliğimi öğrendim. Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, hep dua ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…