Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ağrısız psikolojisi çok zor. Bende şubatta düşük yaşadım. Bir süre etkisinden çıkamadım ama sonra Allah verdi Allah aldı diyip kabullendim başka çaremiz yok. Düşük sonrası sağlıklı gebelik oranı çok yüksek. Benim doktorum düşük sonrası tekrar aynı şeyi yaşama olasılığıj çok az demişti. Kendinize bu süreçte iyi bakın bol bol su için, ayaklarınızı sıcak tutup bolca dinlenin. İnşallah biran önce atlatırsınızMerhaba 6 haftalık hamileydim bugğn düşük yaptım. Çok şiddetli ağrı yaşadım. Ve şuam ikinci bebekte de aynı şeyler olur mu korkusu çok fazla var. Yaşayan varsa bildigilendirebilir mi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Düşük sonrası sağlıklı gebelik geçiren çok tanıdığım var sıkıntı etmeyin rabbim sağlıkla kucağıniza hayırlı bir evlat almayı nasip eder inşallahMerhaba 6 haftalık hamileydim bugğn düşük yaptım. Çok şiddetli ağrı yaşadım. Ve şuam ikinci bebekte de aynı şeyler olur mu korkusu çok fazla var. Yaşayan varsa bildigilendirebilir mi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Genetik test yaptırmanızı öneririm 1 sene önce sizinle aynı haftalarda aynu şiddette düşük yapmıştım dr sebebini mutlaka öğrenmemiz lazım diğer gebeliklerini riske atamam dedi genetik test istedi kanda pıhtılaşma çıktı şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve yeniden hamileyimMerhaba 6 haftalık hamileydim bugğn düşük yaptım. Çok şiddetli ağrı yaşadım. Ve şuam ikinci bebekte de aynı şeyler olur mu korkusu çok fazla var. Yaşayan varsa bildigilendirebilir mi aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum
Doktor ilk gebelikte yapmıyoruz dedi. İlk düşük normal dedi diğer iki doktorda aynı şekilde. Ben de yaptırayım o zamanGenetik test yaptırmanızı öneririm 1 sene önce sizinle aynı haftalarda aynu şiddette düşük yapmıştım dr sebebini mutlaka öğrenmemiz lazım diğer gebeliklerini riske atamam dedi genetik test istedi kanda pıhtılaşma çıktı şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve yeniden hamileyim![]()
Allah sağlıkla kucağınıza verip sağlıkla yaşatsın inş.Genetik test yaptırmanızı öneririm 1 sene önce sizinle aynı haftalarda aynu şiddette düşük yapmıştım dr sebebini mutlaka öğrenmemiz lazım diğer gebeliklerini riske atamam dedi genetik test istedi kanda pıhtılaşma çıktı şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve yeniden hamileyim![]()
Bence ihmale almayın hani bilmeden buda öyle olsa daha çok üzülürdük banada doktorum artık ilk gebeliklerde çok normal birşey yediğimşz içtiğimiz herşey hormonlu dedi ama testleri mutlaka istedi güzel dilekleriniz içinde size çok teşekkür ederim umarım sizde hayırlı haberler alırsınız çocuk isteyen bekleyen herkes dualarımdaDoktor ilk gebelikte yapmıyoruz dedi. İlk düşük normal dedi diğer iki doktorda aynı şekilde. Ben de yaptırayım o zaman
Allah sağlıkla kucağınıza verip sağlıkla yaşatsın inş.teşekkür ederim
Folik asit düşüğü önlemez sağlıklı bir çocuğunuz olduğu için büyük ihtimalle pıhtılaşma vb bir sorun yoktur. Doktor aksini söylemediyse 1 adet dönemi sonra deneyebilirsinizArkadaslar 6. Haftadaydım bugün biraz kanama ve kasık ağrısıyla gittim dr kanamam cogaldi agrim asiri vardi ve bebegimi kaybettim. Folikasit kullanmak istiyorum siparis verdim gebelik planliyorum tekrar. Sizce ne zaman tekrar hamile kalirim ve yine düşük yaparmiyim ikinci gebeliktede bu benim ikinci gebeligimdi 1 kizim var folikasit düşüğü onlermi
Bu kararı en iyi doktorunuzla verebilirsiniz bence çünkü vücudunuzun toparlanma süreci hemde sizin psikolojik toparlanmanız açısındanBugun bende dusuk yaptim 5 haftalikti ilk tüp bebek denememdi ve ilk hamile kalışım bana cok zor geldi nerdeyse 41 yasindayim umudum bitiverdi birden tekrar ne zaman denenebilr bilen varmi
Kürtaja alındınız mı yoksa öyle düşmesini mi beklediniz?Merhabalar 5. Haftamda ben de dün başlayan bir kanama süreci yaşıyorum. Çok yıpratıcı çok zor. Parça parça gidiyor. Hep adetim düzenliydi bundan önce. Düşük kanaması ne kadar sürüyor ve sonra ne zaman regl olunuyor? tabii kişiden kişiye göre de değişir. Yalnız olmadığımızı bilmek de iyi bir şey. Ama keşke kimse yaşamasa bunları. Sevgiler.
Yok doktorum metiler verdi kürtaj olmadan düşük yaptım.Kürtaja alındınız mı yoksa öyle düşmesini mi beklediniz?