Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 9 haftalık gebe olmam gerekirken 2 gün önce düşük yapmaya başladım ve acile gittim zorunlu kürtaj oldum çok üzgünüm tekrar hamile kalmak istiyorum en doğru zaman sizce ne zaman olmalı
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 9 haftalık gebe olmam gerekirken 2 gün önce düşük yapmaya başladım ve acile gittim zorunlu kürtaj oldum çok üzgünüm tekrar hamile kalmak istiyorum en doğru zaman sizce ne zaman olmalı
Benim doktorum en az 1 regl dönemi geçmesini bekle demişti ama değerlerin toparlanması rahmin toparlanması açısından en sağlıklısı 3 ay demişti ama beklemek istemiyorsan en az 1 regl geçmesi gerekiyor