Düşük yaptim

asksizmevsim

Pamuğunu kucağına almış mutlu bir anne
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
2.169
1.567
83
Arkadaşlar kürtaj olmadım yalnız evlendikten sonra hiç adet olmadım ta ki bi ay geçene kadar adet oldum sandım ama dusuk yapiyormusum yeni evliyim bir buçuk ay oldu ön gün falan kanamam oldu doktora gittim içerde parça kalmamis lakin kırk gün ilişki yasak dedi devlet hastanesi bilirsiniz insan gibi davranmiyorlar eşimle zaten ön günü askin cinsellik hayatımız yok kırk gün daha deyince biraz sinirlendi şimdi ben ne yapabilirim agrim yok kanamam yok bi ön gün daha bekleyip denesem mi benzer şey yaşayan bayanlar siz naptiniz akıl verin teşekkür ederim

Ya düşük yapınca lohusa sayılırsın diyolar, annem kuzenlerim de demişti ama doktorun çok abartmış benim doktorum 14 gün demişti ki kürtaj olmuştum 10 haftalıktı 12-14 gün yeterli.

Ya düşük yapınca lohusa sayılırsın diyolar, annem kuzenlerim de demişti ama doktorun çok abartmış benim doktorum 14 gün demişti ki kürtaj olmuştum 10 haftalıktı 12-14 gün yeterli.
Çocuk dogurmusum sandı herhalde kırk gün dedi lohusa sayılıyordu yalnız eli kolu belli olan düşük yaptıysam bi aylık bebeğin neresi belli olur ki daha minicik

Çocuk dogurmusum sandı herhalde kırk gün dedi lohusa sayılıyordu yalnız eli kolu belli olan düşük yaptıysam bi aylık bebeğin neresi belli olur ki daha minicik
Kendini koru yine yelek giy, patik giy rahmin açık ve mikroplara karşı dirençsiz olabilirsin ben de öyle yaptım ama o bebek çok olsa 1 cm falandır kürtaja bile gerek kalmamış 40 gün çok fazla bi de yeni evlisiniz :D kocan haklı bence.

Kendini koru yine yelek giy, patik giy rahmin açık ve mikroplara karşı dirençsiz olabilirsin ben de öyle yaptım ama o bebek çok olsa 1 cm falandır kürtaja bile gerek kalmamış 40 gün çok fazla bi de yeni evlisiniz :KK70: kocan haklı bence.
Ayağımda terliksiz dolaşmiyorum ama patikde giyerim saol adamın canına tak dedi herhalde

Ayağımda terliksiz dolaşmiyorum ama patikde giyerim saol adamın canına tak dedi herhalde
Ben de yılbaşında düşük yaptım bi hafta falan öyle korudum kendimi. Kocan da haklı 10-12 gün uzak tut kendinden yeter bence, bu arada ilişkiye girmiceksiniz diye hiç bi şey yapmıcaksınız anlamına gelmez ;)

Ben de yılbaşında düşük yaptım bi hafta falan öyle korudum kendimi. Kocan da haklı 10-12 gün uzak tut kendinden yeter bence, bu arada ilişkiye girmiceksiniz diye hiç bi şey yapmıcaksınız anlamına gelmez :KK66:
:KK74:ha ha yok şekerim yapıyoruz ama benim ki birşey anlamiyormus açıkçası ben bile sabırsızlanıyorum erkek adam napsin :-)

Back
X