Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben dişük yaptığımda kanamam olmadı ama korkunç bir karın kasık ağrısı yaşadım. Gece uykudan terle birlikte ağrıyla uyanmıştım. Çok şiddetli dayanılmaz bir ağrıydı. Sonra ağrı geçti. Ertesi gün doktora gittiğimde kalp atışı yoktu. Kanamam olmadığı için de ilaç verip düşürtüp öyle kürtaja almışlardıMerhba hanimlar düşük yasanlar varmı nasıl bı ağrısı var nasıl bı belirtileri var yardımcı olur musunuz
Normal 28martta adet olmam gerekiyordu olmadım 3nisanda reglimi düşük bilmiyorum ilk başta kahverengi geldi sonra koyulasti rengi agrimda var lavobaya otrunca geliyorBen hiç belirti yaşamadım ikisinde de, bikac hafta sonra kontrole gittiğimde anlaşıldı ilaçla baslatildi düşük, lekelenme arkasından kanama asiri derecede bel ve kasık agrisiyla oldu. İkincisinin haftası daha fazlaydı suyla birlikte bebek düştü. Düşük mü yapıyorsun
Ağrı sağ göğüse vuruyrmuyduCanım ben dişük yaptığımda kanamam olmadı ama korkunç bir karın kasık ağrısı yaşadım. Gece uykudan terle birlikte ağrıyla uyanmıştım. Çok şiddetli dayanılmaz bir ağrıydı. Sonra ağrı geçti. Ertesi gün doktora gittiğimde kalp atışı yoktu. Kanamam olmadığı için de ilaç verip düşürtüp öyle kürtaja almışlardı
Sağa sola donemiyorum oynadica ağrım belli oluyrCanım ben dişük yaptığımda kanamam olmadı ama korkunç bir karın kasık ağrısı yaşadım. Gece uykudan terle birlikte ağrıyla uyanmıştım. Çok şiddetli dayanılmaz bir ağrıydı. Sonra ağrı geçti. Ertesi gün doktora gittiğimde kalp atışı yoktu. Kanamam olmadığı için de ilaç verip düşürtüp öyle kürtaja almışlardı
Kac haftaliksiniz?Merhba hanimlar düşük yasanlar varmı nasıl bı ağrısı var nasıl bı belirtileri var yardımcı olur musunuz
Selamlar çok geçmiş olsun öncelikle. Hiç test yapmış miydiniz? Benimde bu kimyasala döndü, aynı sizinki gibi oldu. Ben test yapıp koyulasmayi takip ediyordum sürekli daha da koyulaşarak devam ediyordu, 6.gun baya kopkoyu çizgi gördüm sonraki gün baktım çizginin rengi açılıyor zaten orada anladım. Gene diğer gününde daha da siliklesti ama hala baya belli bir cizgiydi. Aynı gün peçeteye şeffaf sıvı sonrasında pembemsi ardından kahverengi akıntı şeklinde geldi. Hafif ağrı vardı, ardından ağrı da arttı kanamada başladı yaklaşık 4 haftalıkken yaşadım bunu. Baya ağrılı geçirdim çok parcaliydi gene kan, pıhtılı ve parçalı ve normalde 4 max 5 sürer 7 gün dolu dolu geldi. Bazen farketmeden kimyasal yaşama çok oluyormuş belki seninki de buna benzer olmuştur.Normal 28martta adet olmam gerekiyordu olmadım 3nisanda reglimi düşük bilmiyorum ilk başta kahverengi geldi sonra koyulasti rengi agrimda var lavobaya otrunca geliyor