mrb..bugün adetimin 17. günü adetime yaklaşık 17 gün kaldı...bugün eşimle birlikte olurken biraz fazlaca kan geldi...sonra pembe bi akıntıya dönüştü...biraz önce lavaboya gittiğimde önce kan sonra kanlı bi parca düştüü..ne yapacağımı şaşırdım..ağrım yok..sadece karnımın alt tarafına bastırınca hafif bi sızı var..karnımda şişti..belimde hafifbi sızı..dr ye yarın gidecem ..ama bu gece çok meraklanıyorumm..acaba erken düşükmü yapıyorumm...lütfen cevaplayıNN
cnm ya bende bu sorunlar bogusuyorum sabahdan berı kk soruma cvp arıyorum ben dogum kontrol hapı almaya saglık oacagına gıttım doktor vermedı dusuk yapmıs olabılırsın dedı yarın gel test yapalım dedı ama gıtmedım ya dusuk bu kadar basıt bırseymı kı korkuyorum ama bır yandanda neden gıtmedım onuda bılmıyorum
cnm ya bende bu sorunlar bogusuyorum sabahdan berı kk soruma cvp arıyorum ben dogum kontrol hapı almaya saglık oacagına gıttım doktor vermedı dusuk yapmıs olabılırsın dedı yarın gel test yapalım dedı ama gıtmedım ya dusuk bu kadar basıt bırseymı kı korkuyorum ama bır yandanda neden gıtmedım onuda bılmıyorum
aslında internette bi araştırdım ben..erken düşüklerde ağrı olmaya bilirmiş..kan olması mesele değilde parça gelince korktumm..bence sende erteleme bi test yaptır..ne olur ne olmaz..
şimdi yine lavoboya gittim yine parça geldii..yaaa bana garip şeyler oluyooodelikafadulden..sana sadece kan geldi diyemi düşük yapmış olabilirsin dedi doktorr..o zaman benim durum daha vahimm
şimdi yine lavoboya gittim yine parça geldii..yaaa bana garip şeyler oluyooodelikafadulden..sana sadece kan geldi diyemi düşük yapmış olabilirsin dedi doktorr..o zaman benim durum daha vahimm
Ben 6 haftalık düşük yaptım:çok üzgünüm:
çok sancım vardı önce leke şeklinde kan geliyordu bir kaç gün sonra da birden ani bir sancım oldu ve sancı sıklaştı 2 daki kada bir gelmeye başlamıştı kasıklarım çok ağrıyordu ya benim resmen rahimazğzım açılmıştı yani bunu bile hissettim sonra tamamen düştü zaten parça geldikten sonra sancımda dindisenağlama
Ama adeetinin 17. günü nasıl anlamadım onu ben yani daha yumurtlama dönemi gibi üstüne görmüş olman gerekirki şuan parçalı düşük yapmış olasın canım..:uhm:
mrb..bugün adetimin 17. günü adetime yaklaşık 17 gün kaldı...bugün eşimle birlikte olurken biraz fazlaca kan geldi...sonra pembe bi akıntıya dönüştü...biraz önce lavaboya gittiğimde önce kan sonra kanlı bi parca düştüü..ne yapacağımı şaşırdım..ağrım yok..sadece karnımın alt tarafına bastırınca hafif bi sızı var..karnımda şişti..belimde hafifbi sızı..dr ye yarın gidecem ..ama bu gece çok meraklanıyorumm..acaba erken düşükmü yapıyorumm...lütfen cevaplayıNN
Adet siklusun sanırım 34 gün. O zaman şu an tam yumurtlama dönemindesin. Yumurtlayıp döllenme olsa bile daha birkaç hücreden oluşan bir yapıdır bu şekilde adet siklusunun tam ortasında hem de yumurtlama gününde düşük olması pek olası görünmüyor . Mutlaka bir doktora görün. Rahim ya da rahimağzıya ilgili başka bir problem olabilir.
Geçmiş olsun.
kızlar bugün dr ye gittim...düşük yapmıyormuşumm..ovulasyon kanamasıymış..5-6 aydır ovulasyon günlerimde belli belirsiz kahverengi akıntı olurdu..meğerse yumurtam çatladığı zaman oluyomuşş..aslında bi hastalıkmış ama dr.iyi bi hastalık dedii..ilginiz için çok teşekkür ederimm..kötü günlerinizi yeniden hatırlattımm..allah bi daha böyle acı yaşatmasın hiç birinizeee
ben düşük yaparken kasıklarımda ve belimde bıçak saplanır gibi bir sancım olmuştu.
kanamam yoktuuuu.
ama adet sancısından bayağı bir şiddetliydi.sabaha kadar uyuyamamıştım.
sancılar düzenli aralıklarda bir geliyordu doğum sancısı gibi.
parça felan da düşmemiştiii.