Düşük

• Konu Sahibi Konu Sahibi Uig
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Uig

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
8
0
1
25
Merhaba ben bir şey sormak istiyorum 6 haftalık hamileyim bundan 26 gün önce karnıma çok şiddetli bı şekilde bı kaç tane darbe aldım kanamam olmadı ama baya ağrım ve beyaz sıvı gibi bı akıntım var ve ağrım hala devam ediyo düşük yaptım mı yaptıysam neden gebelik testi pozitif çıkıyo cevaplarsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Şu an 6 haftalık hamile iseniz 26 gün önceki darbe bisey yapmamış demektir. Hem o tarihte daha döllenme bile olmamış yumurta üretiliyor gibi bi durum var.
Bi dr a gidin. Gebelik varsa kese gözükür artik

Şu an 6 haftalık hamile iseniz 26 gün önceki darbe bisey yapmamış demektir. Hem o tarihte daha döllenme bile olmamış yumurta üretiliyor gibi bi durum var.
Bi dr a gidin. Gebelik varsa kese gözükür artik
26 gün önce 6 haftalık hamileydim eğer düşük yapmadiysam 9 haftalık hamile oluyorum ama herhangi bi hamilelik belirtim yok

26 gün önce 6 haftalık hamileydim eğer düşük yapmadiysam 9 haftalık hamile oluyorum ama herhangi bi hamilelik belirtim yok
Ben şu an 6 haftaliksiniz sandım.. Kan testi ver ya da mutlaka bi dr a git canim. Bende gebeliklerimde hiç belirti görmemiştim. Yani belirti olcak diye bisey yok.

Valla düşük normal adet gibi değil canim. Yoğun pıhtıli kanama seklinde.ve bi 10 gün sürüyor min.. Tabi her kadında değişir ama okuduklarım ve bende bu şekilde oldu.

Valla düşük normal adet gibi değil canim. Yoğun pıhtıli kanama seklinde.ve bi 10 gün sürüyor min.. Tabi her kadında değişir ama okuduklarım ve bende bu şekilde oldu.
Doktora gitmeden öğrenemez miyim peki

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum 6 haftalık hamileyim bundan 26 gün önce karnıma çok şiddetli bı şekilde bı kaç tane darbe aldım kanamam olmadı ama baya ağrım ve beyaz sıvı gibi bı akıntım var ve ağrım hala devam ediyo düşük yaptım mı yaptıysam neden gebelik testi pozitif çıkıyo cevaplarsanız çok sevinirim
Eger dusuk yapsaydin gerek kanamadan gerek o andaki sancidan bunu anlardin dusuk yapmati adet kanamasi gbi az dusunme. Gebelik testinin pozitif cikmasi dusuk belirtinin olmamasi gebeligin devamini gosteriyor. Herseyin yolunda oldugunu bebegin iyi oldugunu anlamanin tek yolu ultrason

Doktora gitmeden öğrenemez miyim peki
Yoğun kanamalı ve şiddetli ağrı ile düşük olur cnm en az 1 hafta sürer kanaman anlattığınıza göre sizde düşük belirtisi yok siz bir dr görünün

Etrafımda çok kanamasız düşük yapanlar oldu bende bu yüzden korkuyorum gebelik testimde ikinci çizgi görünmeyecek kadar silik çıkıyo endişeliyim:(

Beta hcg belli bir zamandan sonra düşüyor zaten doktora gidene kadar sakin kalmaya çalış💕

Etrafımda çok kanamasız düşük yapanlar oldu bende bu yüzden korkuyorum gebelik testimde ikinci çizgi görünmeyecek kadar silik çıkıyo endişeliyim:KK43:
Korkma stres yapma ama yarın mutlaka bir doktora görünün inşallah bebeğin senledir

• Beğen
Reactions: Uig
Neden doktora gitmemek için ısrarcısınız? Israrla sormuşsunuz nasıl anlaşılır, doktora gitmeden anlayabilir miyim falan??

Çoğu düşük kanamalı ve sancılı oluyor ama mesela benim 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuş ben hiçbirşey anlayamadım maalesef ne bir kanama ne bir sancı hiçbirşey olmadan birsürü zaman öylece hamileyim sanıyordum.. Doktora gidince doktor söylemişti kalbinin durduğunu.. Tabi bu benim söylediğim şey sizin başınıza gelmiştir diye söylemiyorum ama tabi ki de doktora gidip kontrol etmeniz gerekiyor.. Kalbi de dursa çoğu zaman kanama oluyor yani o bakımdan rahat olun ama garantisi yok elbette..

bence kanamasiz dusuk mumkun degil ustelik dusuk de kramp ve agrilardan duramiyo insan en az 1 hafta

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum 6 haftalık hamileyim bundan 26 gün önce karnıma çok şiddetli bı şekilde bı kaç tane darbe aldım kanamam olmadı ama baya ağrım ve beyaz sıvı gibi bı akıntım var ve ağrım hala devam ediyo düşük yaptım mı yaptıysam neden gebelik testi pozitif çıkıyo cevaplarsanız çok seviniri

Öncelikle kusura bakmayın haddimi aşmak istemem ama siz bu bebeği gerçekten istiyor musunuz ? Sürekli istemiyor ve dr a gitmekten korkuyorsunuz gibi davranmışsınız yada en azından ben öyle hissettim de ...Ayrıca kanama olmadan düşük imkansızdır çünkü bebek ilk haftadan 2. Aya kadar kan pıhtısı şeklindedir düşük dediğiniz olayda bu kan pıhtısının vücüdünuzdan atılması gerek.

Back
X