Düşük

Alevvekiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
142
32
28
24
Merhaba 20 haftalik gebeyim 8 gün önce düşük riski geçirdim bugün canım çekti 3,4 parça soğan yedim zarari olur mu?

Merhaba 20 haftalik gebeyim 8 gün önce düşük riski geçirdim bugün canım çekti 3,4 parça soğan yedim zarari olur mu?
Soğan düşüğe mi sebep oluyormuş? Öyle olsa ben çoktan düşürürdüm herhalde, çünkü soğan-sarımsak inanılmaz severim ve tüketirim.

Zararlı olabileceğini nereden çıkardınız? Öyle olsa bile kilolarca tüketmediğiniz sürece hiçbir şey düşüğe neden olmaz kolay kolay.

Merhaba 9 haftalık gebeliğimin düşükle sonuçlandığını bugün öğrendim . 2 hafta önce gelişim durmuş . Bu durumda düşük iki hafta önce oldu diye mi hesaplama yapmam gerek yoksa kanamanın başladığı gün mü ? Teşekkürler

Merhaba 9 haftalık gebeliğimin düşükle sonuçlandığını bugün öğrendim . 2 hafta önce gelişim durmuş . Bu durumda düşük iki hafta önce oldu diye mi hesaplama yapmam gerek yoksa kanamanın başladığı gün mü ? Teşekkürler
Kürtaj oldunuz mu olduysanız kürtaj olduğunuz günü saymanız lazım bence

Kanama gününden hesaplanıyor, çok geçmiş olsun

Hayır ilk olduğu için kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz dedi doktor . Hafif akıntı başladı , 2 haftaya biter dedi ve bir tablet önerdi .
Anladım cnm senin durumunu bende yaşadım ama bende kanama başlamıştı doktora girtiğimde kese bozulmuştu ağrım da çok fazlaydı ilk gebelikti hemen kürtaj oldum 29 gün sonrada ilk adetimi oldum

canım bende de ilaçla düşürmek istediler sonra içimde parça kaldı gittim acıbademde sonra operasyon oldum kürtajdan korkma iyi bir yerse, sakın da tek kontrole güvenme hele devlet hastanesinde sakın ama sakın mutlaka özele git kontrolünü yapsınlar içinde parça kalır vs olmayadabilir ama iyi kontrol et

Back
X