Merhaba 9 haftalık gebeliğimin düşükle sonuçlandığını bugün öğrendim . 2 hafta önce gelişim durmuş . Bu durumda düşük iki hafta önce oldu diye mi hesaplama yapmam gerek yoksa kanamanın başladığı gün mü ? Teşekkürler
Merhaba 9 haftalık gebeliğimin düşükle sonuçlandığını bugün öğrendim . 2 hafta önce gelişim durmuş . Bu durumda düşük iki hafta önce oldu diye mi hesaplama yapmam gerek yoksa kanamanın başladığı gün mü ? Teşekkürler
Anladım cnm senin durumunu bende yaşadım ama bende kanama başlamıştı doktora girtiğimde kese bozulmuştu ağrım da çok fazlaydı ilk gebelikti hemen kürtaj oldum 29 gün sonrada ilk adetimi oldum
canım bende de ilaçla düşürmek istediler sonra içimde parça kaldı gittim acıbademde sonra operasyon oldum kürtajdan korkma iyi bir yerse, sakın da tek kontrole güvenme hele devlet hastanesinde sakın ama sakın mutlaka özele git kontrolünü yapsınlar içinde parça kalır vs olmayadabilir ama iyi kontrol et