düşük :(

kebelekkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
22
0
36
İstanbul
mrb arkadaşlar 5 haftalık bi düşük yaptım bi aydan fazla oldu acaba hamilemıyım dıyorum 3 gun gectı düşükten sonra hemen adet duzene gırıyormu acaba 5 haftalıktı kendı dustu kurtaj olmadım kan testı yaptım gebelık cıktı ama dusuk sevıyede hormonların duzelmemısse testıne yansıyabılır dedı doktor bana bılgı veren olurmu acaba

canım bende düşük yapmıştım 2 kere. bir ay sonra pozitif çıkmaz canım. bence sen hamilesindir.

canım bende geçen sene bu zamanlar düşük yapmıştım beta hcg değerlerim mayıs sonunda sıfırlandı biraz bekle istersen ama benim düşük kanamamın tam 31.gününde adet oldum
3kez adet gördüm 4. de tekrar gebe kaldım Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin

öncelikle geçmiş olsun....bende 9 ay önce senin bu yazdıklarının aynısını yasadım 5 haftalıkken düşük yaptım aniden sancım geldi ve düşükle sonlandı doktora gittiğimde bana testler yaptı teste göre düşük yapmama rağmen hala hamile gözüküyordum doktor dediki hafta bekleyelim sıfırlanması lazım dedi hafta bekledim kan testi yaptım sıfırlanmıstı canım gebelik gözükmüyordu artık.....:44:

geçmiş olsunn düşük yaptıktan sonra bilee degerler yüksek çıkar hamile gibii zannedersin hormonlar kendinii ama bi kaç hafta sonraa olmadıgını anlarsın

Önecelikle geçmiş olsun..
bence biraz daha beklemelisin..Bende 10 haftalıkken düşük yapmıştım ilk adetimi 46 gün sonra gördüm..ama o arada hala hamile gibi sık idrara çıkma bulantı gibi hallerim vardı..ikinci ayda 35 gün sonra oldum 3. ayda yeniden hamile kaldım..bence biraz zaman geçmesni ve rahmin toparlanmasını da beklemelisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…