Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canım yok mu kımse dedıgın ıcın yazıyorum hersey nasıp benım ıkı kere aynısı basıma geldı ve dusuk yaptım ıgne ılec vıtamınler kullandım rızkı yokmus sımdı beklıyorum...ınsallah senın guzel sonucların olurMrb kızlar ben 7 haftalik hamileyim.düşük tehlikem var bugünde açık pembe pıhtı gibi akıntım oldu benim gibi yasiyan varmı
Canım geçmiş olsun. Ben hamile olduğumu lekelenmelerle kanamalarla öğrendim. Bunun tek ilacı progestan ve yatmak. Yaklaşık 20 gün sadece tuvalet için kalktım yataktan ve günde 200 mg progestan içtim. Şimdi çok şükür herhangi bir problemim yok. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.Çok teşekkür ederim inşallah güzel olur.rabbim en kisa zamannda sana nasip eder.ağrın oluyormuydu adet sancısi gibi
Canım geçmiş olsun. Ben hamile olduğumu lekelenmelerle kanamalarla öğrendim. Bunun tek ilacı progestan ve yatmak. Yaklaşık 20 gün sadece tuvalet için kalktım yataktan ve günde 200 mg progestan içtim. Şimdi çok şükür herhangi bir problemim yok. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.