Canım geçmiş olsun. Ben hamile olduğumu lekelenmelerle kanamalarla öğrendim. Bunun tek ilacı progestan ve yatmak. Yaklaşık 20 gün sadece tuvalet için kalktım yataktan ve günde 200 mg progestan içtim. Şimdi çok şükür herhangi bir problemim yok. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Canım geçmiş olsun. Ben hamile olduğumu lekelenmelerle kanamalarla öğrendim. Bunun tek ilacı progestan ve yatmak. Yaklaşık 20 gün sadece tuvalet için kalktım yataktan ve günde 200 mg progestan içtim. Şimdi çok şükür herhangi bir problemim yok. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Canım dün stresli sınırlı bir gün geçirdim, o kadar sinirlendim ki gözümden yaslar boncuk boncuk döküldü, sabah kalktığımda hala sinirliydim. Bu gün hafif kasık Ağrı'larım var ve az önce benim de pembe akıntım geldi. Ama pıhtı yoktu. Sebebini bilmiyorum ama devam ederse doktora görüneceğim. Üzüntüden oldugunu biliyorum. Esimin bir lafı üzerine Allah affetsin aldırmayı bile düşündüm. Onun üzerine Allahım bana bırakma mecbur kalmama izin verme sen al sonu hayır değilse dedim dedim durdum. hic ummazdım o lafı. İçim karardı. Be dediğini söylemek bile istemiyorum