düşük

siirasaye

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
20
2
6
37
Mrb kızlar ben 7 haftalik hamileyim.düşük tehlikem var bugünde açık pembe pıhtı gibi akıntım oldu benim gibi yasiyan varmı

Yat dinlen ayakta kalma,progestan takviyesi mutlaka al.

Canım doktorunun verdiği ilaçları düzenli kullan bu dönemi atlatana kadar kendini yorma ayakta kalma. Sonra vicdan azabı cekersin. Ben yaşamadım şükür ama tehlikem varken is güç uğraştım kanamam olunca aklım başıma geldi çok şükür Rabbim korudu sonra kendimi yormamaya çalıştım

Surekli dinlen hic is yapma gerekirse evi pislik gotursun xaten belli bi aydan sonra duzeliyir

Oncelikle bi uzmana gorunmenizde fayda var , o zamana kadar da ayaklarinizi yuksege dayayarak uzanin , gerekmedikce hareket etmeyin ve kan sulandirici zencefil v.s bitkilerden mutlaka uzak durun

20 ocakta 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim doktor kalp atışlarını dinletti o kadar mutluydum ki anlatamam. Ta kii perşembe gününe kadar... işyerinde tuvalete gittim bi baktım kanamam olmuş hemen doktoruma gittim baktı bebekte bir sorun yok dedi kalp atışlarını dinletti yine düşük tehlikesi olabilir dinlenmen lazım dedi acilde düşük için iğne yaptılar birde progestan diye fitil verdi sabah aksam kullancaksın dedi eve gönderdi ertesi günü akşamına bir bel ağrısı bir karın ağrısı kıvranıyorum internetten bakıyorum 8. Haftada böyle ağrılar olabilir yazıyor kendimi avutuyorum gece tuvalete gidiyim dedim ve olan oldu. Cocuğum düşüyordu heryerim kan içinde kaldı bianda ağrıyı anlatamam bacaklarım tutmuyor sürekli kan akıyor hemen hastaneye kaldırdılar ve cuma gecesi bebeğimi kaybettim. Ultrasonda doktor düşmüş ama içeride bir kısmı kalmış kürtaja alıyorum dedi kürtaja girdim. Çıktığımda o psikolojiyi anlatamam Allahım kimseye yaşatmasın. Şu an hala yatıyorum ve moralim acayip bozuk. İlk gebeliğimdi bir daha olmaz diye çok korkuyorum bu psikolojinin içinden çıkamıyorum.. Nolur sizde ihmal etmeyin umarım benim gibi olmaz ve sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaşım bende 6 haftalik bir düşük yaşadım daha önce ama tek bi pihti kanama ile sadece .ardından parça için kürtaj oldum istediğimiz ay tekrar oldu .ilaçlarını kullan dinlen ..Eğer düşerse organ gelişimi yanlış olduğu için oluyormuş eğer bişey olmazsa bu şekilde aylarca kanama yaşayan da ağrı çekende var herkesin hamileliği farklı geçiyor. Sen gerekli ilacını kullan dinlen gerisini allah a birak .ilk zamanlar olabiliyor hatta ben 20li haftalarda da kanama yasamistim elhamdulillah bişey olmadi kalbini ferah tut gecmisler olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Insallah tez zamanda gene bebegin olur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…