düsükden sonra nezaman hamile kaldiniz???

mondschein87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
62
0
36
Almanya
arkadaslar bu konuyu bikere daha acmistim ama yeterli cvp alamadim...düsük yapanlarin en cok merak etdigi konulardan biri asagi yukari nezaman tekrar hamile kalinabiliniyor...eger basinizdan gecenleri anlatirsaniz...bize burda bi umut olucak insallah...

çok net bilgim yok doktorlar 6 ay mı diyorlar bilmiyorum ama kızenim düşükten sonra doktor korun demesine rağmen hiç korunmadı 2 ay sonrada hamile kaldı bebeğinide sağlıkla dünyaya getirdi

Son düzenleme:
cnm ben kürtaj oldum

tam 2 yıl sonra hamile kalabildim

ama benim tiroid hastalıgımdan dolayı geç hamile kaldım

kürtajdan öncede bir düşüğüm oldu

düşükle kürtaş arasında 1 yıl var

şimdiki hamileliğimle kürtaj arasında da 2 yıl var tatlım

Canım sanırım bu kişiden kişiye değişiyor bende 1,5 ay önce
kürtaj olmak zorunda kaldım bende bu sorunun cevabını çok aramıştım
doktorla korun deyip te korunmayan ve hemen o ay hamile kalan
arkadaşlarda var, 1 ay sonra hemen hamile kalanda var, 2 ay sonra kalan da var
ben hiç korunmadım ilk ay tutmadı Rabbim çok büyük o ne derse olur bi bakmışın hemen
bebiş gelmiş sağlıklımı sağlıklı ben seçimi rabbime bıraktım sende öyle yap canım
o ne zaman OL derse o zaman bebeğimiz gelecek hemde çok yakın zamanda ben inanıyorum

canım bende 6,5 haftalıkken bebeğim ölmüş karnımda öyle kürtaj oldum dr 2 ay düzenli adet gördüysen bekleme dedi rahim en az 2 ayda toplarmış kendini sana dr ne dediyse öyle yap derim ben

hemen hamile kalıp sağlıklı şekilde doğuranları duydum
ama kürtaj değilde kendi kendine düşükten sonra korunulmasada sorun yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…