DÜŞÜKLER,KAN PIHTILAŞMASI,ERKEN DOĞUM,BEBEK ÖLÜMLERİ.....içeriye bir bakın!!!

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
arkadaşlar merhaba sizleride bilgilendirmek amacıyla herkesin görmesi amacıyla bu başlığı açtım.2 ve 2den fazla düşüğü olanlar kan pıhtılaşması olanlar erken doğum vs. bunun dinen karşılığı ümmü sübyan lütfen sizlerde internetten araştırın ben tesadüfen bir dostumuzun evinde bir yakını yüzüme bakarak söyledi 2 düşüğüm olduğunu ve kan pıhtılaşması olduğunu eğer bu duayı muskayı yaptırmazsak düşermiş hepsi doğsa bile doğduktan sonra ölürmüş yada sakat doğarmış bizim bir akrabımızdada olduğunu bana söyleyince hatırladım inanırsınız inanmazsınız saygı duyarım ama bildiğimi aktarmak boynumun borcu şimdi bu duayı yaptıracak yer arıyorum ben ve tabii pıhtılaşma olup olmadığını da öğreneceğim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM !!!

valla bir anıdığımız bana yazmış bu duayı üzerimde taşıyorum...bu4. hamileliğim inşallah allahım oğlumu koklamayı büyütmayi hayırlısıyla nasip eder...

Ben de erken doğumla oğlumu kaybettim sonrasında da bir düşüğüm var. Bu duayı duyunca yaptırsam mı diye çok düşündüm ama internette araştırdım ıslam alimleri bu muskadan medet ummanın Allah'a şirk olacağını, böyle birşeyin dinde olmadığını tamamen geleneklerle ilgili olduğunu söylüyorlar. Onun yerine Allah'a dua ederek, hayırlısını dilemek gerektiğini söylüyorlar. ınsan çaresiz kalınca herşeyden medet umuyor. Benim anneannem de 4 bebek kaybetmiş, sonra hocaya gitmişler hoca ona okumuş sonra bir yer tarif etmiş oradaki çeşmeden kurbağa tutup bacağını pişirip yemesini söylemiş. Anneannem onu yapmış sonra 4 tane de sağlıklı çocuğu olmuş. Düşününce saçma geliyor, belki de vücut artık hamileliğe alıştığı için sorun olmadı. Hepimiz Allah inancı olan insanlarız bu tür muska işleri beni biraz korkutuyor, fayda sağlayalım derken dinen yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.

arkadaşlar bende 4 düşük yaşadım sonra belime dua okuyup ip bağladırar ve hiçbir sorun yaşamadan doğurdum ama aynı zamanda tahlillerim temiz çıkmasına rağmen her gün iğne kullandım

valla bir anıdığımız bana yazmış bu duayı üzerimde taşıyorum...bu4. hamileliğim inşallah allahım oğlumu koklamayı büyütmayi hayırlısıyla nasip eder...

amin canım inşallah oğlunu öpüp koklamayı büyütmeyi nasip eder yabana atılcak bir konu değil bu iyi yapıyorsun üzerinde taşıyarak birde ben yazanı bulabilsem taşıyabilsem...

Ben de erken doğumla oğlumu kaybettim sonrasında da bir düşüğüm var. Bu duayı duyunca yaptırsam mı diye çok düşündüm ama internette araştırdım İslam alimleri bu muskadan medet ummanın Allah'a şirk olacağını, böyle birşeyin dinde olmadığını tamamen geleneklerle ilgili olduğunu söylüyorlar. Onun yerine Allah'a dua ederek, hayırlısını dilemek gerektiğini söylüyorlar. İnsan çaresiz kalınca herşeyden medet umuyor. Benim anneannem de 4 bebek kaybetmiş, sonra hocaya gitmişler hoca ona okumuş sonra bir yer tarif etmiş oradaki çeşmeden kurbağa tutup bacağını pişirip yemesini söylemiş. Anneannem onu yapmış sonra 4 tane de sağlıklı çocuğu olmuş. Düşününce saçma geliyor, belki de vücut artık hamileliğe alıştığı için sorun olmadı. Hepimiz Allah inancı olan insanlarız bu tür muska işleri beni biraz korkutuyor, fayda sağlayalım derken dinen yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.

islam alimleri o tv ye cıkan sözüm ona ilahiyatcıla büyüyü de inkar ediyorlar ama nas ve felak suresinin bunun için indiğini ilk büyü yahudi bir kadın tarafından peygamberimize yapıldığını unutuyorlar yabana atılcak bir konu bence korkmayın sonucta Kurandan gecen ayetler sureler yazılıyor okumakta aynı taşımakta rahat olun.bakın oğlunuzu kaybetmişsiniz Rabbim yaşatmasın bir daha zaten bu sübyan erkek çocuklarını yaşatmazmış genelde...

arkadaşlar bende 4 düşük yaşadım sonra belime dua okuyup ip bağladırar ve hiçbir sorun yaşamadan doğurdum ama aynı zamanda tahlillerim temiz çıkmasına rağmen her gün iğne kullandım

tahlillerdede bazen hiç birşey yokmuş gibi de çıkartıyormuş ama genelde kan pıhtılaşması ve knla ilgili rahatsızlıklar oluyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

merhaba bende 1 sene içinde kalp durması sonucıu 2 bebek kaybettim ümmü sübyanı banada çok söyleyenler var bende bunun üzerine nette araştırdım
bunu yazdırmak yerine hamile kalındığında felak nas ihlas surelerini ve anlamlarını her gün hamile olan kişinin okuması gerektiği yazıyordu açıkçası mantıklı geldi fakat kafamda bazen çok karışıyor acaba yaptırsammmı diye çünkü her duyan tavsiye ediyor bakalım hayırlısı Allah hepimizin yardımcısı olsun ...

amin canım amin ALLAH yradımcımız olsun kanınada baktır sübyan olanların %90 ında kan pıhtılaşmasıda oluyor çünkü :(

kan pıhtılaşması olma ihtimaline karşı da 2 . hamileliğimde her akşam kan sulandırıcı iğneler vuruldum aspirinde kulllandım bu da olmadı bence herşey Rabbimden o zamanını kararlamıştır daha nasip değilmiş bizlere bir bebek Allahın verdiği canı başka varlıklar nasıl sonlandırabilir işin burası mantıksız zaten bu hayattta 2 şekilde ölüm var ecel ve kendi canına kast başkasının canına kast bu da Rabbimin reddettiği bir durum zaten eee bu reddedilmişse diğerine nasıl müsade edilir arkadaşlar ya bizim yaşadıklarımız kader çünkü kendi adıma yapılması gereken herşey yapıldı iğne hap dinlemek elimi hiç bir işe sürmedim hiç bir şekilde rüyada görmedim sadece dua ettim o zaman her hastalığı olan kişidede sübyan var evlilik sübyanını duyduunuzmu ben onada denk geldim ...bir kanser hastası çok iyi bir şekilde tedavi görüyor iyileşmeyip öldüğünü varsayalım eeee bu neden ?bunada her şey yapıldı nasıl test sonuçlarını o şekilde gösterebilir bunlar bana mantıksız geliyor işte büyüklerim derki dünya dualar üstünde duruyor kendini korumak için önce dua eee zaten her haftada dr. dayız ilk onların eline teslim oluruz sonrada Rabbime emanetiz inşalllah.Ben Ayetel kürsi duasını okuduktan sonra ölümden başka hiç birşeyden korkmam yatarken evden çıkarken sıkıntım varken.....sonrada Allah 'a emanetiz .

size katılmıyorum bu konuda malesef arkadasım.Peygamberimiz e bile büyü yapılmıstı ve tutmustu bozdurduktan sonra rahatlamıstı ve felak nas onun icin inmistir büyü icin yani..ve o yaratıklarda cinlerde bizler gibi hesaba cekilecek seytanda var cin de büyü de var ben günde 1 yada 2 tesbih ayetel kürsi ceken felak ve nası sayısız sürekli okuyan her gün kuran okuyan biriyken bile boyle olabiliyor herseyin bir yapılma sekli var usulü var o muska tasınarak korunulacaksa oyle olucak onunda ayrı bir duası var ve yazzılıp tasınılması kötü birseymi okumakta aynı yazdırıp tasımakta herseyi gectim evlerimizde kuran ı kerim var oyle olsa hic bir eve hırsız girmez afetlerden büyülerden nazardan vs. etkilenmezdi ve bence once doktorlara değil once Allaha emanetiz sonra doktorlara tabiki saygı duyuyorum size ama benimde nacizane görüslerim bunlar ve ben bu baslıgı bilmeyenlerde bilsin arastırsın diye actım bir tanıdıgım 13 düsükten 1 ozürlü cocuktan sonra bu muskayı tasıyarak saglıklı evlada sahip oldu Allahın izniyle ve korkularından rüyalardan kurtuldu bu tesadüf olamaz hoscakalın

bende sizin görüşlerinize saygı gösteriyorum tartışmayada kesinlikle karşıyım fakat bu varlıklar sadece musalllat olur insanı bunaltır sıkıntıya sokarlar ben şunu mantıksız buluduğumu söyledim nasıl olurda can alma mertebesindeler Allah'ın emriyle azrail dışında hiç bir varlık can alamaz bunu sizde iyi biliyorsunuz tamam nazarda büyüde var bunun için okunacak dualarda var nasıl oluyorda bu varlıklar test sonuçlarını bile bişey yokmuş gibi gösteriyor sizi sorgulamıyorum sadece bunu merak ediyorum bu aldığınız bilgieri nettten öğrendiyseniz linkini gönderebilirmisiniz?
benim edindiğim bilgide bu duaların hamile kalındığında anlamlarıyla beraber okunmasının daha feyizli olacağıydı...ben okumaya yada muska taşımaya karşı değilim umarım ifade edebilmişimdir kendimi
sağlıcakla kalın inşalllah

kızlar bende iki düşük yaptım ama ikincisinde muska tasıdım belki baska bir muskadır. ama gene de düşüğüm oldu. Allah can verirse olur yoksa olmaz biz elimizden geleni yapalımda, bundan sonra inşallah gene hamile kalırsam gene muskamı takarım ama muskayla iş bitmiyor. kolumuzu yoracak değil ya sizde takın, ama insanı sanki daha bi güçlü hissettiriyor. bana öyle oldu. olur ya da olmaz gene tasıyacam bence sizde tasıyın. ve cok dua edin,sadece kendinize değil hepimize. Allah isteyen herkese bebişler nasip etsin inşallah.

yok canım tartışmaya bende karşıyım bize yakışmaz herkes güzellikle herşeyi konuşabilir burada hepimiz arkadaşız kardeşiz...yok netten öğrenmedim buradaki hoca söyledi netten öğrenseydim gönderirdim linkini.can almıyorlar ona sebep oluyorlar sebeplere yol açıyorlar tabiki azrailde baskası alamaz.ifade etmişsiniz güzel bir şekilde sizde sağlıcakla kalın hoşçakalın

arkadaşlar merhaba sizleride bilgilendirmek amacıyla herkesin görmesi amacıyla bu başlığı açtım.2 ve 2den fazla düşüğü olanlar kan pıhtılaşması olanlar erken doğum vs. bunun dinen karşılığı ümmü sübyan lütfen sizlerde internetten araştırın ben tesadüfen bir dostumuzun evinde bir yakını yüzüme bakarak söyledi 2 düşüğüm olduğunu ve kan pıhtılaşması olduğunu eğer bu duayı muskayı yaptırmazsak düşermiş hepsi doğsa bile doğduktan sonra ölürmüş yada sakat doğarmış bizim bir akrabımızdada olduğunu bana söyleyince hatırladım inanırsınız inanmazsınız saygı duyarım ama bildiğimi aktarmak boynumun borcu şimdi bu duayı yaptıracak yer arıyorum ben ve tabii pıhtılaşma olup olmadığını da öğreneceğim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RABBİM !!!

güzel kardeşim allah zaten seni annelik mevkiine layık görmüşse dilerimde öyledir zaten olur bir islam alimi derki daha dünya yaratılmadan sizin kader çizginiz çizilmiştir ne yapsanız degiştiremezsiniz senin nasibinde varsa olur kız kardeşim 2 kez düşük 1 kere ölü doğum yaptı anlaşıldı ki kan pıhtılaşması karnından 9 ay igne yaparak allah nazarlardan esirgesin çok tatlı bir oğlu oldu çünkü o onun kaderi şansı teyzem 15 yıllık evli 8 kez tüp bebek yaptı hiç biri tutmadı gitmediği hacı hoca kalmadı dualar taşıdı sular içti türbelere gitti vs.. ama olmadı ve pes etti demekki bana allah çoçuk vermeyecek belkide böylesi hayırlı diye düşündü demem o ki tabiki dua et ama alın yazını kaderinide unutma 2 tane kızım var dilerim allahtan anne olmanın sevincini mutluluğunu sıkıntısını sende yaşarsın çok fazla dini kitap okuyan biri olarak ne böyle bir şey duydum ne okudum nasibinizde inş. bir bebek vardır hoşçakalın

bende 40haftalık ölü doğum yaptım ve bebeğimin karnımda öldüğünü hastaneye doğum yapmaya gittiğimde öğrendim.ve bebeğimin o zmna kadar hiç bir problemi yoktu.ve ben bu topiği açan ark da katılıyorum çünkü böyle bir durum var.genelde evet erkek bebekleri tutuyomuş fakat benim kızım vardı ve en yakınım annemdede olmuş benden sonra ve bu ümmü sübyan muskasını yazdırıp taşımış 9 ay boyunca sağlıklı bir şekilde kardeşim ondan sonra dünyay gelmiş.ewet bu yaşadığımız her şey Allah'tan ama şunu da unutmayın ki o muska lar dualar büyülerde Allah'tan dermanını dualarla verende Allah.hocaya gittim ve sende ümmüsübyan var ddi lohusa zamanımdı temizlenince gel yazıcam dedi hamile kaldığım zaman gidip hemen yazdırcam.hastanede gece doğum yaptım ve o günün sabahıda tvdeki bi ilahiyatçıya bir kadın sordu bunu bebeğim ölüyor diye.hocada doğduktan sonra ölürse o ümmü sübyan değildir fakat tam doğuma yakın karnınızda ölüyorsa ümmü sübyandır çünkü onu cinler karnınızda boğuyor dedi.ve inan benim çevremde çok fazla bunu yaşayan ve yaptırıp hemen sağlıklı bebeklere kavuşan çok insan var.Allah'ım bizede sağlıklı bir bebek nasip etsin hayırlı zamanda.bende bildiklerimi paylaşmak istedim.

bende 1 dusuk yaptim. bole sikayetim gebe kalmadanda vardi. ruyalarimda cok korkuyordum hoca subyan var dedi ve dua yazdi, gecmisti gebe kalinca ayni korkular yeniden basladi ve cocuk dustu, yeniden hocaya gittim bana sunnet olan bir cocugun sunnet parcasini pisirip yemelisin dedi. haberin olmayacak yalniz dedi. tek cozumu bu dedi. bu konuda kopek etini pisirip yiyen varmis arkadaslar. tabi hoca kadin bunlari yasanmis tecrubelerine dayanarak anlatiyo. bulari yapi sifa bulanlar varmis. yaptimadim ben henuz. suunet derisini filan nerden bulacam bilmiyorum. ama bulsam yaparim/ cunku gebe kalinca cok korkuyorum geceleri. yani dusuk tibbi nedenle olsa bile bu gece korkulari normal diil.dualarin koruduguna inaniyorum.ALLAH a siginarak.

canım ya sübyan diye bişey var ama ben bu sünnet eti köpek eti kurbağa bacağı falan hiç duymadım.sadece benim etrafımda olan ve duyduğum şey hocalar muska yazıyo ve doğum yapana kadar onu belinde taşıyosun o kadar ve başkada bişey olmuyo.sağlıklı bir şekilde Allah'ın izniyle bebek dünyaya geliyo.banada hoca sen bebeğini rüya görerek kaybetmişsin dedi ama ben hiç hatırlamıyorum rüyamda korktuğumu falan zaten çokda fazla rüya görmüyorum gördüklerimide hatırlamıyorum zaten.

Back
X