- Konu Sahibi jarnana_21
merhaba bu şekilde olayı yaşayan biriyim 2 aylık hamileyim gezmediğimiz yer kalmadı sebebsiz pıhtılasma kanama yasıyorum psikolojim alt üst oldu aşırı kanama ve parca düşürüyordum 4 gün evveli dr söyledıgı kanallarım birsekılde kanama yasamam mı.. bir gece eşimi gördüm uyurken saat 3 civarında belime vurdu kalktım baktım eşim yanımda uyuyordu seslendım duymadı daha sonra tekrar daldım dua okudum bu sefer sırtımdan bir darbe aldım o anda kanamam basladı ve eşim halen uyuyordu anladım ki onun kılıgıında gelıyordu sonra kasılma ve adet sancısının iki misli acıyla cıldırdım parcalar gelıyor heryanım berbattı acile gittim kontrolde normaldi bebek ve hersey ebe eşime okuyun dedi evde eşim beni hoca buldu biz gittik o halde ben kapıdan girdim kadın yüzüme bakıp kızım kanaman var ümmü sübyansın hemen uzat ayaklarını dedi . sonra bakıldı ve gercekten bebegimi almak isteyen bir cin'e tutulmuştum .5 gündür yastıgım muska göbegım muska boynum muska okunmu sularla gezıyorum allahıma sükür iyim eskilerde yazmayan hocalar kusak okurmuş yazan ise muska yazar baglarmış cocuk düşmesın dıye ve bir muskam hazır bebeğim dogunca ona takıcam 7 yasına kadar musallatından kaçınmak amaçlı diyecegım şu ki evlat için herseye değer çalmadıgım kapı kalmadı dökmedıgım para suan ise huzurlu ferah uykulu bir döneme adım attım ..bugün beraat kandillini herkezin kandilini kutlarım cümlemize hayırlara vesile olmasını dilerim ..